Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2011/13/4(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання / Technological ensuring of production, processing of products of animal origin and their preservation

  4. Білонога Ю. Л., Драчук У. Р., Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю. Оптичні властивості розчинів екстрагентів ронідази. - C. 3-7.
  5. Боднарчук О. В. Дослідження впливу температурних режимів визрівання сиру швейцарської групи на показники його якості. - C. 8-14.
  6. Бурдо О. Г., Буйвол С. М. Моделювання процесу екстрагування за виробництва олії амаранту. - C. 15-19.
  7. Гачак Ю. Р. Технологічні та товарознавчі аспекти при виготовленні міні-сиру з рослинною біодобавкою. - C. 20-27.
  8. Гулак О. В., Поліщук Г. Є. Морозиво з рослинними екстрактами. - C. 28-35.
  9. Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження консистенції молочно-білкових десертів з додаванням рослинної сировини. - C. 36-40.
  10. Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Медяник В. В. Кінетика впливу гідродинамічного модулю системи "вода-м'ясна сировина" на фективність процесу стерилізації ультразвуковими хвилями. - C. 41-44.
  11. Захандревич О., Жукова Я., Малова В., Король Ц. Дослідження білкових і небілкових фракцій сирів з білою плісенню. - C. 45-51.
  12. Згурський А. В., Поліщук Г. Є., Вовкодав Н. І., Бреус Н. М. Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозива. - C. 52-57.
  13. Зиков О. В., Воскресенська О. В. Моделювання процесу сушіння амаранту в апараті з термосифоном, що обертається. - C. 58-62.
  14. Іжболдіна О. О. Якість м’яса молодняку свиней різного походження. - C. 63-66.
  15. Каганець О. О. Динаміка мікробіологічних показників меду при його зберіганні. - C. 67-71.
  16. Кишенько І. І., Стращенко С. В., Донець О. П. Вибір та обгрунтування складу багатокмопонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів. - C. 72-76.
  17. Козлова С. Л., Остролуцька К. В. Вплив режимів підготовки і введення інгредієнтів фаршевих напівфабрикатів на їх водоутримуючу здатність. - C. 77-81.
  18. Лейбіна Т. І. Ефективність різних ритмів фазової відгодівлі бугайців при виробництві яловичини за інтенсивною технологією. - C. 82-88.
  19. Ломова Н. М., Очколяс О. М. Вплив терміну зберігання на якісні показники консервованого стерилізованого масла. - C. 89-94.
  20. Міхнєва Є. Г., Лебська Т. К. Вплив органічних кислот і пепсину на органолептичні й структурно-механічні властивості м'язової тканини молюсків. - C. 95-98.
  21. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й. Особливості технології кисловершкового масла. - C. 99-105.
  22. Онишко Л. Й., Варивода Ю. Ю., Пономаренко О. М. Дослідження динамічної концентрації напружень на краю колового отвору за дії на нього неосесиметричного навантаження. - C. 106-114.
  23. Ощипок І. М., Наконечний В. В. Зміна технологічних властивостей м’ясного фаршу з вмістом пропіоновокислих бактерій в процесі виробництва ковбасних виробів. - C. 115-118.
  24. Павліченко О. В. Порівняльна оцінка впливу молокопроводів на бактеріальне обсіменіння сирого незбираного молока. - C. 119-121.
  25. Рябоконь Н. В., Скорченко Т. А. Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами. - C. 122-130.
  26. Терзієв С. Г., Ружицька Н. В., Малашевич С. А. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання. - C. 131-134.
  27. Ушаков Ф. О. Зміни якості білку та жиру в ковбасах у процесі їх реалізації. - C. 135-138.
  28. Федюшко Ю. М., Борохов І. В. Аналіз характеристик рефлектометричних систем для дистанційного вимірювання діелектричних параметрів біооб’єктів. - C. 139-143.
  29. Ціж Б. Р., Аксімєнтьєва О. І., Чохань М. І. Сенсор візуального контролю вмісту аміаку. - C. 144-146.
  30. Шаповал Н. М., Штонда О. А. Актуальність використання молочного білку при виробництві січених напівфабрикатів. - C. 147-149.
  31. Шаповал Є. М., Штонда О. А., Слободянюк Н. М. Дослідження впливу білкового напівфабрикату із колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбасїї. - C. 150-153.
  32. Górecka J., Szmańko T., Wereszczyński J. Jakość kiełbas homogenizowanych przechowywanych w temperaturze bliskiej krioskopowej. - C. 154-162.
  33. Екологія, гігієна тварин, ветеринарна санітарія, ветеринарно-санітарна і радіологічна експертиза / Ecology, hygiene of animal, veterinary sanitation, veterinary-sanitary and radiological examination

  34. Адаменко Л. В. Розробка методів визначення залишкових кількостей дезінфекційних засобів методами in vitro. - C. 163-166.
  35. Бергілевич О. М. Характеристика ризику стосовно Enterobacter sakazakii для молока гатунку екстра. - C. 167-170.
  36. Богатко Н. М., Власенко В. В., Богатко Л. М., Салата В. З., Семанюк В. І. Особливості впровадження системи насср на молокопереробних підприємствах України. - C. 171-176.
  37. Богатко Н. М. Застосування удосконаленого експресного методу визначення якості м’ясних продуктів при їх ветеринарно-санітарній оцінці. - C. 177-181.
  38. Богатко Н. М., Богатко Л. М., Салата В. З., Семанюк В. І. Основні показники розвитку молочної галузі України. - C. 182-187.
  39. Боцуляк Г. В. Вплив цистицеркозної інвазії (T. saginata) на бактеріальне обсіменіння та загальну токсичність яловичого м’яса. - C. 188-192.
  40. Варпіховський Р. Л., Польовий Л. В., Яремчук О. С. Поведінка нетелів 5-7 місячної тільності при вільному виборі зони відпочинку за різних способів безприв’язного утримання. - C. 193-198.
  41. Васерук Н. Я., Фоміна М. В., Калин Б. М., Дашковський О. О. Кількісне співвідношення між окремими білковими фракціями плазми крові лактуючих корів за дії свинцю, метіонатів заліза, міді, та вітаміну Е, в динаміці. - C. 199-204.
  42. Власенко В. В., Фаріонік Т. Т., Довгань В. В. Ветеринарно-санітарна оцінка залоз внутрішньої секреції молодняку свиней при використанні БВМД Аміномакс №5220. - C. 205-209.
  43. Гарнаженко Ю. А. Санітарно-гігієнічна оцінка морської води та нехарчових мідій які виловлюються для виготовлення кормів. - C. 210-215.
  44. Грицина М. Р. Географічні та екологічні особливості видів роду Verbascum l.. - C. 216-220.
  45. Дворська Ю. Є. Визначення рівня санітарно-показових мікроорганізмів в продуктах птахівництва за допомогою тест-підкладок серіЇ Ridarcount. - C. 221-224.
  46. Демчук М. В., Бойко П. К., Книшук П. В. Вплив чинників середовища на сезонну динаміку показників функціонального стану і імунореактивності організму та захворюваності в ділянці пальців у молочних корів. - C. 225-230.
  47. Димань Т. М., Мазур Т. Г., Загоруй Л. П., Семанюк В. І., Салата В. З. Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молока. - C. 231-234.
  48. Дідик У. М. Гігієнічні аспекти оцінки токсичності грунту з допомогою ростового тесту. - C. 235-238.
  49. Ішкова О. І. Бактеріологічний контроль об’єктів м'ясопереробного підприємства. - C. 239-242.
  50. Кейван М. П., Тертична О. В. Екологічна оцінка стану атмосферного повітря під впливом виробництва птахівничої продукції. - C. 243-246.
  51. Коваленко В. Л., Чехун А. І., Ярохно Я. М., Гнатенко А. В., Савченко Л. Г. Вплив дезінфектанту на основі полігексаметиленгуанідин гідрохлориду на організм лабораторних тварин. - C. 247-251.
  52. Коваль О. В., Мазуркевич Т. А. Екологічні проблеми с. Новосілки. - C. 252-255.
  53. Козак Є. Б., Остап’юк Ю. І., Каплінський В. В. Вміст мікроелементів в раціонах та інтенсивність росту бугайців червоної степової породи. - C. 256-260.
  54. Коцун Л. О., Кузьмішина І. І., Войтюк В. П., Лісовська Т. П., Кузьмішина С. В. Інвазійні рослини в місті Луцьку (Волинська область). - C. 261-264.
  55. Куциняк І. В. Оцінка фракцій білків м'яса благородного оленя, косулі, великої та дрібної рогатої худоби за розчинністю. - C. 265-270.
  56. Леськів Г. З. Стан повітряного басейну України та його зміни. - C. 271-275.
  57. Логачова Л. О., Дунаев Ю. К. Вплив типу приміщення на мікроклімат, резистентність овець. - C. 276-279.
  58. Максішко Л. М. Шляхи покращення екологічної обстановки з використанням енергії Сонця, вітру і води, а також біогазу, як альтернативних джерел енергії. - C. 280-284.
  59. Мартиненко А. В. Оцінка фізіологічного стану корів української чорно-рябої молочної породи в післяотельний період. - C. 285-290.
  60. Мацуська О. В., Параняк Р. П., Гумницький Я. М. Дослідження фізіологічних показників рослин під час їх удобрення сорбентом з компонентами стічних вод. - C. 291-296.
  61. Микитин Л. Є., Бінкевич В. Я. Баранина – поживний та цінний продукт харчування. - C. 297-300.
  62. Мітрофанов О. О. До питання вирощування молодняку свиней за умов різної кубатури приміщень. - C. 301-306.
  63. Наливайська Н. М. Фактори зовнішнього середовища і їхній вплив на лактацію кіз. - C. 307-313.
  64. Остапюк М. П., Касянчук В. В. Вдосконалення ветеринарно-санітарного контролю отримання молока на фермах. - C. 314-318.
  65. Плодиста Н. І. Активність антиоксидантних ферментів у печінці товстолобика за понаднормового рівня свинцю у воді. - C. 319-324.
  66. Прокопенко Т. О. Пропозиції щодо способу підготовки лічильних зразків методом фізичного концентрування. - C. 325-329.
  67. Сачук Р. М. Коротка зоогігієнічна і добробутна характеристика технологій інтенсивного кролівництва та систем утримання кролів (огляд літератури). - C. 330-336.
  68. Стегней Ж. Г., Роменська А. Вплив деяких антропогенних чинників на навколишнє середовище. - C. 337-340.
  69. Топіха В. С., Крамаренко С. С., Луговий С. І. Вплив антропогенного навантаження на динаміку генофонду свиней за геном естрогенового рецептора (ESR). - C. 341-348.
  70. Фотіна Т. І., Петров Р. В. Якісна оцінка риби та рибопродуктів при аеромонозі коропів та товстолобиків. - C. 349-351.
  71. Щебентовська О. М. Визначення свіжості курячого м’яса методом імпедансної спектроскопії. - C. 352-358.
  72. Янович Н. Є., Янович Д. О. Загальний вміст білків та співвідношення окремих білкових фракцій у сироватці крові коропа за різного вмісту міді у воді. - C. 359-362.
  73. Boruta J., Koncewicz M., Balcerak M. Rules concerning animal by-products management binding in the member states of European Union on the example of Poland. - C. 363-369.
  74. Binkevych V., Hutiy B., Binkevych O., Novotni F., Lesho B. The quality of milk produkts and poultry meat after the use of helathes of microelements. - C. 370-374.
2011
Т. 13
№ 4(4) (50)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського