Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2012/14/3(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Кормовиробництво, живлення, селекція та розведення тварин

  4. Білаш Ю. П., Вудмаска І. В., Дідович А. П. Жирнокислотний склад ліпідів плазми крові телят за введення до раціону корів селену та вітаміну Е. - C. 3-8.
  5. Бомко В. С. Ефективність використання нативної та екструдованої сої в годівлі високопродуктивних корів. - C. 9-12.
  6. Волощук В. М., Халак В. І., Мартюшенко В. Л., Луник Ю. М. Фізико-хімічний склад м’язової тканини молодняку свиней та її енергетична цінність. - C. 13-18.
  7. Вертійчук А. І., Глєбова Ю. А. Живлення – істотний фактор якості продукції птиці. - C. 19-25.
  8. Глушак І. І., Орендар О. М. Скороспілість трирічного молодняка орловської рисистої породи. - C. 26-29.
  9. Голубєв М. І., Махно К. І. Динаміка росту молодняку кролів за різного рівня хрому в комбікормі. - C. 30-35.
  10. Гордійчук Л. М., Рівіс. Й. Ф. Вміст неетерифікованих жирних кислот у рідині рубця та продуктивність корів за підвищеної кількості кислотодетергентної клітковини в раціоні. - C. 36-43.
  11. Гунчак А. В., Ратич І. Б. Показники білкового обміну птиці за різного рівня йоду у раціонах. - C. 44-52.
  12. Гуцол А. В., Діхтярук Н. С. Продуктивність відлучених поросят при використанні в раціонах білково-вітамінних добавок. - C. 53-57.
  13. Гуцол А. В., Кирилів Я. І., Мазуренко М. О., Гуцол Н. В., Ремінний О. І. Каріометричні показники гепатоцитів свиней при згодовуванні ферментних препаратів. - C. 58-62.
  14. Гуцол А. В., Кирилів Я. І., Мазуренко М. О., Гуцол Н. В., Ремінний О. І., Бідяк І. М. Морфологічні показники підшлункової залози свиней при згодовуванні ферментних препаратів. - C. 63-67.
  15. Гуцол А. В., Кирилів Я. І., Мазуренко М. О., Гуцол Н. В., Ремінний О. І., Бідяк І. М. Вплив згодовування ферментних препаратів на структури щитоподібної залози свиней. - C. 68-71.
  16. Гуцол А. В., Кирилів Я. І., Мазуренко М. О., Гуцол Н. В., Ремінний О. І. Стан структур панкреатичних острівців свиней при згодовуванні ферментних препаратів. - C. 72-76.
  17. Добрянський С. А. Динаміка живої маси та інтенсивність росту ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи від народження до 6-місячного віку. - C. 77-82.
  18. Кучерявий В. П., Трачук Є. Г. Реакція структур кишечника на згодовування пробіотичного препарату. - C. 83-87.
  19. Левицький Т. Р. Оцінка безпечності кормової добавки для курей-несучок. - C. 88-92.
  20. Левкович С. Р. Активність антиоксидантних ферментів у тканинах білого товстолоба (hypophthalmichthys molitrix) за токсикації іонами свинцю. - C. 93-96.
  21. Маркелова А. В., Гуцол А. В. Ефективність використання силосованих хрестоцвітих кормів у суміші зі злаковим у годівлі овець. - C. 97-103.
  22. Мельниченко О. П. Сутність кореляційно-регресивного методу статистичних досліджень. - C. 104-107.
  23. Муляр Ю. О. Характеристика службових властивостей собак породи німецька вівчарка. - C. 108-112.
  24. Новак І. В. Українська чорно-ряба молочна порода та шляхи її створення. - C. 113-118.
  25. Носко В. Л. Оптимальні строки сівби буряка столового в західному лісостепу України. - C. 119-121.
  26. Огороднік М. В. Вплив удобрення на врожайність травостоїв, їх якість та зміну біорізноманітя. - C. 122-127.
  27. Оріхівський Т. В. Продуктивні і відтворні якості корів-первісток симентальської породи різних виробничих типів. - C. 128-132.
  28. Остаповець Л. І., Стародуб Л. Ф. Цитогенетичні та біотехнологічні методи оцінки репродуктивного потенціалу кнурів. - C. 133-138.
  29. Павліченко С. В. Ефективність використання комбікормів з різними рівнями метіоніну та сірки у годівлі молодняку качок. - C. 139-141.
  30. Пелих Ю. С. Селекційна оцінка корів-первісток, отриманих за використання сексованої сперми. - C. 144-148.
  31. Півторак Я. І., Голодюк І. П., Наумюк О. С., Матеуш В. Л. Вплив спрямованого вирощування ремонтних телиць на молочну продуктивність корів-первісток. - C. 149-152.
  32. Півторак Я. І., Слобода О. М., Голодюк І. П., Матеуш В. Л. Використання мінеральної кормової добавки при силосно-жомовій відгодівлі молодняку великої рогатої худоби. - C. 153-157.
  33. Похил В. І., Завийборода Д. І. Шляхи покращення продуктивних ознак в тонкорунному вівчарстві. - C. 158-163.
  34. Рідей Н. М. Індексно-індикативнивний підхід до оцінки екологічного стану агроландшафтів на прикладі вп нубіп україни "агрономічна дослідна станція". - C. 164-169.
  35. Романів Л. І. Ліпідний склад тканин грудей та черевця медоносних бджіл за згодовування добавки хлориду та цитрату хрому. - C. 170-175.
  36. Ткачук В. М., Стапай П. В., Кирилів Я. І. Використання сухих яблучних вичавок у годівлі овець. - C. 176-180.
  37. Федорович Є. І., Бабік Н. П., Музика Л. І. Природна резистентність молодняку породи лімузин та волинської м’ясної в умовах Прикарпаття. - C. 181-189.
  38. Федорович В. В. Природна резистентність корів вітчизняних новостворених молочних порід в умовах західного регіону України. - C. 190-195.
  39. Хвостик В. П. Застосування ентропійного аналізу для характеристики кількісних ознак гусей. - C. 196-200.
  40. Хомин М. М. Вплив різної кількості цитрату селену на біохімічні процеси в організмі корів їх продуктивність та якість молока. - C. 201-205.
  41. Черненко О. М. Зв’язок ознак конституції, природної резистентності і стресостійкості у голштинських корів. - C. 206-217.
  42. Чумаченко І. П., Маньковський А. Я., Антонюк Т. А., Коропець Л. А. Вплив живої маси первісток, вирощених за різних рівнів споживання незбираного молока у молочний період, на їх молочну продуктивність. - C. 213.
  43. Щербатий З. Є., Боднар П. В., Музика Л. І., Кропивка Ю. Г. Особливості росту живої маси телиць різних генотипів української чорно-рябої молочної породи та їх відповідність параметрам бажаного типу. - C. 218-227.
  44. Яремко В. В. Гематологічні показники крові телят при вирощуванні на замінниках незбираного молока з використанням ферментативно пробіотичного препарату "про-ензим". - C. 228-233.
  45. Grażyna Niedziałek, Michalina Zowczak, Łukasz Karwowski, Stiepan Kostiuk Wartość użytkowa pierwiastek, pochodzących po buhajach polskich, europejsckich i amerykańskich performance value of primiparous cows, kept in the individual farms of the podlasie region, derived from national, european and american bulls. - C. 234-239.
  46. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання

  47. Богатко Н. М., Салата В. З., Семанюк В. І., Букалова Н. В., Мазур Т. Г., Богатко Л. М., Щуревич Г. П., Журбенко І. О. Виробництво молока та молокопродуктів – державна політика молочної галузі України. - C. 240-245.
  48. Боднарчук О. В. Дослідження ферментативної активності закашувальних культур для кисловершкового масла. - C. 246-251.
  49. Варивода Ю. Ю., Тимошик А. М. Метод контролю змін технічного стану при роботі складних енергоустановок на прикладі турбогенераторів. - C. 252-256.
  50. Варивода Ю. Ю., Ціж Б. Р., Волос В. О., Чохань М. І., Філіпсонов Р. В., Гончар Ф. М. Оцінка точності розв'язків задач теплопровідності для неоднорідних елементів конструкцій, що містять чужорідні тонкостінні включення. - C. 257-265.
  51. Власенко В. В., Власенко І. Г., Крижак Л. М. Дослідження впливу основних факторів на формування органолептичних властивостей (кольору) кисломолочних фітонапоїв. - C. 266-271.
  52. Гачак Ю. Р., Павлюк Н., Козловська Ю. Використання спецій та рослинних біодобавок в технології сиру "Домашній" та плавлених сирів. - C. 272-277.
  53. Гончаренко І. В. Виробництво кумису – перспективний напрям розвитку продуктивного конярства. - C. 278-284.
  54. Енчу В. З., Мелешко С. В. О необходимости создания национального агентства по безопасности пищевых продуктов в республике Молдова. - C. 285-291.
  55. Іванов С. В., Пасічний В. М., Мороз О. О. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем. - C. 292-297.
  56. Карлова Л. В. Молочна продуктивність корів голштинської породи залежно від тривалості їх сухостійного періоду. - C. 298-301.
  57. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., Мурська С. Д. Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. - C. 302-307.
  58. Ліщак І. В., Бінкевич Т. В. Фізичні процеси при пробої повітряної ізоляції. - C. 308- 318.
  59. Маєвська Т. М., Віннов О. С. Розробка методу оцінювання кольору продуктів із сурімі. - C. 319- 322.
  60. Мартинюк І. О. Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту в технологіях функціональних м’ясних продуктів. - C. 323-326.
  61. Науменко О. В. Дослідження впливу помірних фагів на промислові штами молочнокислих бактерій. - C. 327- 334.
  62. Овчарук О. В. Вибір заквашувальної мікрофлори для виробництва розсольних сирів. - C. 335- 342.
  63. Озарків І. М., Данчук М. І. Аналіз сучасних конструкцій геліотермічних колекторів сонячних сушильних установок. - C. 343- 347.
  64. Паска М. З., Ромашко І. С. Розрахунок показників жирової сировини при складанні рецептури туалетного мила. - C. 348- 353.
  65. Сас Н. Б. Вплив розмірів початкових тріщин на залишковий ресурс трубчастих елементів конструкцій за довготривалого тиску і високої температури. - C. 354- 358.
  66. Сливка Н. Б., Михайлицька О. Р., Турчин І. М., Скульська І. В. Порівняльна оцінка якісних показників сирів при застосуванні різних молокозсідальних ферментів. - C. 359- 362.
  67. Цісарик О. Й., Сливка І. М. Методи ідентифікації лактобактерій. - C. 363-370.
  68. Чайковський Б. П., Грималюк Б. Т., Павлик Н. І., Шалько А. В. Виникнення виробничих небезпек які формуються особливостями умов праці в тваринництві. - C. 371- 374.
  69. Шульга В. С. Жирові продукти, як елементи повноцінного харчування людини. - C. 375-378.
  70. Justyna Górecka, Oksana Bilyk Market of venison meat in poland. - C. 379-383.
2012
Т. 14
№ 3(3) (53)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського