Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2013/15/3(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання

  4. Антонюк Т. А. Порівняльна оцінка визначення вмісту жиру і білка в молоці. - C. 3-7.
  5. Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Підвищення коефіцієнта теплопередачі кожухотрубного теплообмінника при тепловій обробці молока шляхом введення оптимальної концентрації соняшникової олії. - C. 8-14.
  6. Боднарчук О. В. Вплив технологічних режимів приготування закваски на формування її смако-ароматичних речовин. - C. 15-21.
  7. Варивода Ю. Ю., Тимошик А. М. Контроль термомеханічних процесів при експлуатації складних технологічних установок. - C. 22-24.
  8. Варивода Ю. Ю., Ціж Б. Р., Волос В. О., Чохань М. І., Сенів Р. В., Гончар Ф. М. Теплопровідність неоднорідних циліндричних робочих вузлів, що використовуються у деталях і механізмах машин та устаткуванні харчової промисловості. - C. 25-31.
  9. Власенко И. Г. Безопасность фаршевых изделий, изготовленных из мяса туберкулиноположительных животных с применением СВЧ нагрева. - C. 32-35.
  10. Гачак Ю. Р., Панасюк Н. Я. Нові кисломолочні напої з маслянки із сиропами спецпризначення. - C. 36-41.
  11. Гащук О. І., Москалюк О. Є. М'ясо-рослинні напівфабрикати – комплексні повноцінні продукти харчування. - C. 42-46.
  12. Гребельник О. П., Пухляк А. Г., Калініна Г. П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей. - C. 47-54.
  13. Даниленко С. Г. Біотехнологія бактеріального препарату "ЛЛР". - C. 55-62.
  14. Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І. Інтенсифікація видобутку рослинної олії, одержаної методом екстракції. - C. 63-66.
  15. Кирилів Я. Б. Вплив параметрів вібраційно-відцентрового зміцнення на глибину та мікротвердість. - C. 67-75.
  16. Кухтин М. Д. Вплив температури на процес формування мікробних біоплівок психротрофними мікроорганізмами молока сирого. - C. 76-79.
  17. Мащак Я. І., Мізерник Д. І., Сметана С. І., Підпалий І.Ф., Виговський І.В. Економічна та енергетична оцінка no-nill технологій при відновленні деградованих травостоїв. - C. 80-83.
  18. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й. Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла. - C. 84-89.
  19. Пасічний В. М., Тимошенко І. В. Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку. - C. 90-94.
  20. Паска М. З., Маркович І. І., Мартинюк І. О. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин. - C. 95-101.
  21. Паска М. З., Жук.О. І., Мартинюк І. О., Драчук У. Р. Іноваційні технології у олійно-жировій промисловості. - C. 102-115.
  22. Сливка І. М., Цісарик О. Й. Виділення молочнокислих бактерій із овечого сиру, виготовленого в Буковинському регіоні та їх ідентифікація. - C. 116-121.
  23. Сливка Н. Б., Михайлицька О. Р., Турчин І. М. Розробка технології молочних напоїв з комбінованим складом. - C. 122-125.
  24. Цісарик О. Й., Скульська І. В. Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію. - C. 126-131.
  25. Цісарик О. Й., Білинський Р., Мусій Л. Я. Пошук шляхів підвищення антиоксидантних властивостей вершкового масла. - C. 132-137.
  26. Шугай М. О., Чорна Н. А., Кігель Н. Ф. Мікробіологічна якість вітчизняних сирів та відповідність вимогам нормативних документів. - C. 138-142.
  27. Шульга Н. М. Вплив заквашувальної мікрофлори на формування смако-ароматичної композиції твердих сичужних сирів. - C. 143-147.
  28. Економічна ефективність виробництва та переробки продуктів сільського господарства

  29. Гладій М. В. Інноваційність розвитку сучасного аграрного виробництва. - C. 148-155.
  30. Березівський З. П., Березівська О. Й. Особливості механізму формування виробничих витрат у галузі скотарства Львівської області. - C. 156-159.
  31. Бурцева Т. І. Управління економічними системами і процесами та прогнозування їх майбутнього стану економетричними методами. - C. 160-164.
  32. Власенко І. В. Сучасне освоєння місцевих земельних ресурсів за принципом розвитку "економічних майданчиків". - C. 165-170.
  33. Гачек Т. Т. Формування організаційних форм підприємництва в сільському господарстві. - C. 171-175.
  34. Гнилянська О. В. Дослідження виробничо-господарської перспективності м’ясопродуктового підкомплексу АПК Львівщини. - C. 176-185.
  35. Демчук М. В., Козій Б. І. Математична модель оцінки впливу якості води та напування тварин на їх продуктивність. - C. 186-191.
  36. Диндин М. Л. Аналіз динаміки експорту та імпорту овець і кіз. - C. 192-194.
  37. Доманська Н. А. Оптові ринки сільськогосподарської продукції: значення і міжнародний досвід. - C. 195-206.
  38. Дорош М. М. Виникнення адміністративної відповідальності. - C. 207-210.
  39. Єлейко О. І., Степанюк О. І., Рамський І. О. Економіко-математична модель максимізації прибутку підприємства. - C. 211-214.
  40. Залізко В. Д. Вплив сільського господарства України на соціально-економічний розвиток сільських територій: стан, проблеми та перспективи. - C. 215-224.
  41. Івашків В. О. Дослідження першопричин бідності населення України. - C. 225-229.
  42. Кондратюк О. І. Експорт продукції як показник її конкурентоспроможності. - C. 230-237.
  43. Коробка С. В. Проблеми розвитку малого підприємництва в сільські місцевості. - C. 238-242.
  44. Куницький В. В. Історичний досвід аграрних реформ в Україні: уроки для нинішньої влади. - C. 243-250.
  45. Литвин О. І. Зарубіжний досвід здійснення державного фінансового контролю. - C. 251-258.
  46. Матвеєва М. П. Ефективність діяльності сільськогосподарського підприємства: економічна та екологічна складова. - C. 259-263.
  47. Музичка Ю. М. Формування сільськогосподарського кластеру з вирощування племінних тварин та виробництва екологічно чистої продукції як один із шляхів підвищення ефективності інвестиційної підтримки економічного розвитку племпідприємств. - C. 264-268.
  48. Пенцак Т. Г., Гірняк К. М. Особливі аспекти досвіду в управлінні персоналом підприємства. - C. 269-276.
  49. Пунько Б. М., Кошарська Н. М., Смолинець І. Б. Поняття "управління" і "менеджмент" та їх теоретико-прикладне застосування щодо суспільно-економічного середовища. - C. 277-284.
  50. Радух Н. Б. Проблеми державного фінансування сільськогосподарських підприємств. - C. 285-290.
  51. Руда О. І., Руда І. І., Борецька І. Б. Захист інформаційних систем підприємств АПК на базі аудиту безпеки. - C. 291-294.
  52. Руліцька К. М. Аграрний сектор України: перспективи та тенденції розвитку. - C. 295-300.
  53. Сенів Р. В., Волос В. О. Удосконалення інтеграційних процесів виробників молока та молокопереробних підприємств. - C. 301-305.
  54. Стельмах О. В. Інноваційні досягнення молочного скотарства Рівненщини. - C. 306-309.
  55. Телішевська О. Б. Сутність та класифікація логістично-постачальницьких витрат. - C. 310-320.
  56. Філяк М. С. Етичні питання у формулюванні показників сталого розвитку. - C. 321-334.
  57. Чемерис В. А., Душка В. І. Системні підходи проектного розвитку сільських територій на регіональному рівні. - C. 335-339.
  58. Шульський А. М. Результати підприємницької діяльності аграрних підприємств. - C. 340-345.
  59. Гуманітарна освіта в системі вищої школи

  60. Берко Й. М. Ботанічний аспект мистецької творчості Тараса Шевченка. - C. 346-359.
  61. Буковський І. В. До історії створення Карпатської Січі. - C. 360-365.
  62. Гетя А. А., Костенко О. І., Гуменний В. Д., Скловська С. Л., Шаловило С. Г. Європейські рамкові програми. Нові служби майбутнього internet. - C. 366-368.
  63. Голубева О. Т., Василів О. В., Сопіла Ю. М., Приставський Т. Г. Настільний теніс – як один із видів рухової активності студентів у ВНЗ. - C. 369-372.
  64. Дзера М. М., Пасічний Р. Я. Залучення україни до митного союзу, як приклад зовнішньополітичного процесу. - C. 373-375.
  65. Драч М. П., Пєкна І. Р. Психолого – педагогічний аналіз причин неуспішності студентської молоді. - C. 376-381.
  66. Козій Б. І., Драч М. П., Степанюк О. І. Комп’ютерне моделювання обраної професійної діяльності. - C. 382-386.
  67. Костенко В. Г., Федишин Я. І., Голубовська О. В. Концепція сталого розвитку України. - C. 387-391.
  68. Крупник Я. Г. Патріарх і святий. - C. 392-396.
  69. Крупник Я. Г., Крупник М. Г. Триєдина єдність: бог, дух божий, слово. - C. 397-400.
  70. Кухар Р. Б., Мотько Н. Р. Інформатизації освіти як складова компонента інформаційного суспільства. - C. 401-406.
  71. Огірко О. В., Огірко М. О. Християнські аспекти екології. - C. 407-410.
  72. Плазова Т. І. Західноукраїнський молодіжний рух в 1894-1939 роках. - C. 411-418.
  73. Приставський Т. Г., Ковбан О. Л., Бабич А. М., Стахів М. М. ППФП та її місце в системі фізичного виховання в аграрних вищих навчальних закладах. - C. 419-422.
  74. Семенів Б. С., Пацевко А. Й., Якимишин І. Д., Голубева О. Т. Методика діяльності кафедр фізичного виховання і спорту з питань визначення професійно-орієнтованої фізичної підготовки студентів. - C. 423-427.
  75. Смолінська О. Є., Драч М. П. Проблеми управління в культурі університету в їх зв’язку із дією освітніх парадигм. - C. 428-439.
  76. Тищенко В. М. Мовна культура викладача вищої школи. - C. 440-442.
  77. Тищенко В. М. Відкриті лекції чи відкритість лекцій?. - C. 443-445.
  78. Халецький О. В. Медитативні детермінанти феномену учнівства-учительства в історико-філософському аспекті. - C. 446-449.
  79. Хімяк О. М. Цивілізаційні парадигми та їх вплив на місце україни в світовому політичному просторі. - C. 450-457.
  80. Хміляр Д. Д., Чепига М. П., Мокрицька Г. М. Підвищення кваліфікації – основа успішності роботи фахівців. - C. 458-461.
  81. Чепига М. П., Драчук А. О., Галяс В. Л. До питання оцінки фахово-педагогічної майстерності викладача. - C. 462-466.
  82. Шульський М. Г. Володимир Вернадський: віхи життя і діяльності. - C. 467-476.
  83. Якимишин І. Д., Пацевко А. Й., Семенів Б. С., Василів О. В. Побудова тренувального заняття з футзалу. - C. 477.
2013
Т. 15
№ 3(4) (57)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського