Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2015/17/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького : наук. журн..- Львів- Титул.
- Зміст.
- Басараб І. М., Паска М. З., Ромашко І. С., Молдаванова Л. К. Порівняльна оцінка якості червоного м'яса, отриманого від великої та дрібної рогатої худоби. - C. 3-6.
- Біленька І. Р., Голінська Я. А. Дослідження активності оксидоредуктаз білих коренів. - C. 6-11.
- Білонога Ю. Л., Білонога Д. М., Максисько О. Р., Турчин І. М., Варивода Ю. Ю. Оптимізація параметрів псевдозрідженого шару з врахуванням "еквівалентного діаметра каналів". - C. 11-16.
- Боднарчук О. В. Дослідження амінокислотного складу плазми кисловершкового та солодковершкового масла під час зберігання. - C. 16-23.
- Бондар С. М., Чабанова О. Б., Чабанова А. А. Дослідження мембранного процесу очищення стічних вод олійножирової промисловості. - C. 23-27.
- Варивода Ю. Ю., Тимошик А. М. Оцінка і контроль технічного стану складних технологічних систем. - C. 27-32.
- Верхівкер Я. Г., Мирошніченко О. М. Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі. - C. 32-41.
- Гачак Ю. Р., Наговська В. О., Ривак Д., Рабштина Ю. Сиропи спецпризначення в технології солодких кисломолочних напоїв. - C. 41-46.
- Капрельянц Л. В., Труфкаті Л. В., Крупицька Л. О. Поживне середовище для культивування бактерій роду Bifidobacterium на основі рослинної сировини. - C. 47-54.
- Кишенько І. І., Крижова Ю. П., Лінкевич М. В., Крупська А. А. Застосування білкових препаратів тваринного походження в технологіїї шинок. - C. 54-60.
- Котляр Є. О., Топчій О. А., Кишенько І. І., Крижова Ю. П. Перспективи використання клітковини у виробництві м'ясних продуктів. - C. 60-65.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Олішевський В. В., Дмитруха Н. М. Дослідження цитотоксичної дії молочної сироватки після електроіскрового оброблення на культурах рухливих клітин. - C. 66-70.
- Маркович І. І., Паска М. З. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас. - C. 71-75.
- Алали М., Кричковська Л. В. Вибір адсорбенту з відходів АПК та нанотрубок для безпеки рослинної олії. - C. 75-80.
- Нікітчіна Т. І. Розробка технології композиційних пектолітичних ферментів спрямованої дії. - C. 80-86.
- Оберемок В. М., Молчанова Н. Ю. Дослідження впливу електромагнітної обробки на якість мясних напівфабрикатів та продуктів з гідробіонтів. - C. 86-90.
- Ощипок І. М., Кринська Н. В. Застосування ферментованої колагенвмісної сировини при виготовленні ковбасних фаршів. - C. 91-96.
- Пешук Л. В., Іванова Т. М. Аналіз способів термічного обробляння на якісні показники м´ясопродуктів спеціального призначення. - C. 96-100.
- Подковко О. А., Рашевська Т. О. Масляна паста з підвищеним вмістом мінеральних речовин. - C. 100-105.
- Пуківський П., Турчин І., Сливка Н., Михайлицька О. Використання рослинної сировини в технології сиркових мас. - C. 105-109.
- Пушка О. С., Іллючок А. Ю., Ткачук Ю. М., Іщенко Т. І., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Теоретичні передумови технології кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. - C. 109-116.
- Ромашко І. С., Драчук У. Р., Басараб І. М. Використання морквяного порошку у технологї маргаринів. - C. 116-121.
- Селихов Ю. А., Коцаренко В. А., Горбунов К. А., Максысько О. Р., Краснокутский Е. В., Горбунова О. В. Целесообразность использования системы солнечных коллекторов в Восточном регионе Украины. - C. 121-125.
- Семко Т. В. Проблема рентабельності-виробництво м’яких сирів. - C. 126-130.
- Стешенко О. М., Арсеньєва Л. Ю., Ройко О. Ю., Паламарчук О. П. Дослідження фенольних сполук рослинних адаптогенів з метою внесення до рецептури функціональних харчових продуктів. - C. 130-136.
- Страшинський І. М., Пасічний В. М., Дубковецький І. В., Фурсік О. П. Дослідження властивостей готових виробів з використанням функціональної харчової композиції. - C. 136-141.
- Суткович Т. Ю., Бородай А. Б., Чоні І. В. Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції. - C. 141-147.
- Тарасенко Т. А., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Вашека О. М., Гавриш А. В., Кравченко О. І. Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів. - C. 148-158.
- Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С., Авершина А. С. Фракційний склад білків у пастах для дитячого харчування. - C. 158-166.
- Хомич Г. П., Левченко Ю. В. Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів. - C. 166-174.
- Хомич Г. П., Горобець О. М. Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів. - C. 174-179.
- Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю., Волос В. О., Чохань М. І., Магола Я. Я., Гончар Ф. М. Квазістатична термопружність неоднорідних елементів механізмів і машин у сучасних харчових технологіях. - C. 179-186.
- Шалько А. В., Сидорчук О. В., Чайковський Б. П. Аналіз стратегій технічного обслуговування та ремонту пожежних машин. - C. 187-191.
- Шарахматова Т. Є., Танасова Г. С. Використання стевії у виробництві діабетичного морозива. - C. 192-197.
- Ястреба Ю. А., Положишникова Л. О., Пасічний В. М. Технологія м’ясних консервів із використанням альгінату натрію. - C. 197-201.
- Федишин Я. І., Гембара Т. В., Боднар Г. Й., Федишин Т. Я. Оптимальне управління системою з розподіленими параметрами для осесиметричної задачі стерилізації. - C. 201-208.
- Батюк Б. Б. Прийняття управлінських рішень в системі адміністративного менеджменту. - C. 209-214.
- Воскобійник С. Я. Теоретичні підходи до визначення терміну "кадрова політика". - C. 214-218.
- Гірняк К. М. Інформаційне забезпечення механізму оцінювання ефективності управлінського персоналу підприємства. - C. 219-228.
- Душка В. І., Батюк О. Я. Оцінка доцільності реалізації управлінських рішень. - C. 229-238.
- Кіндрат О. В. Формування стратегічних пріоритетів державного регулювання та управління стійкістю фінансово-економічного стану господарської системи. - C. 238-243.
- Козій Б. І., Степанюк О. І. Математична модель оцінки впливу стану будівель, внутрішнього обладнання та механізмів на продуктивність тварин. - C. 243-249.
- Кондра О. Р. Моделювання тенденцій розвитку регіонального продовольчого ринку. - C. 249-260.
- Кравців С. М., Урбан І. Р., Кравців І. К. Місце маркетингової товарної політики в системі зовнішньоекономічної діяльності сільськогосподарських підприємств. - C. 260-265.
- Макогон В. В. Ефективність менеджменту у контексті забезпечення конкурентоспроможності великотоварних сільськогосподарських підприємств. - C. 265-273.
- Минів Р. М., Матвеєва М. П. Перспективи розвитку м'ясних галузей тваринництва Львівщини. - C. 273-278.
- Музика П. М., Шаловило С. Г., Гуменний В. Д., Остапенко А. І. Євро інтеграційно-інноваційні програми підтримки екологізації технологій племінної справи та збереження генофонду. - C. 278-288.
- Музика П. М., Гончаренко Л. В., Бардин О. Б. Вплив витрат виробництва на ефективність діяльності великих аграрних формувань в ринкових умовах. - C. 289-296.
- Музика П. М., Тучак-Петраш Н. В. Стратегія соє - переробного підприємства ТОВ "Рентком" в умовах інноваційного розвитку. - C. 296-300.
- Небоженко Т. Т. Аналіз регуляторного впливу держави на функціонування суб’єктів аграрної сфери. - C. 301-305.
- Оленич І. Р., Гутий Б. В., Харів І. І., Смолинець І. Б. Принципи маркетингового контролювання фармацевтичних підприємств. - C. 306-309.
- Оленич І. Р., Харів І. І., Гутий Б. В., Смолинець І. Б. Стратегія та тактика фармацевтичного маркетингу. - C. 310-314.
- Поперечний С., Шумило Р. Формування інфраструктури аграрного ринку. - C. 315-320.
- Савіцька Н. В. Оцінка інвестиційної привабливості львівщини. - C. 320-325.
- Савіцька О. П., Килин О. В., Савіцька Н. В. Механізм стимулювання діяльності туристичних підприємств. - C. 325-329.
- Сендецька С. В. Основні фактори конкурентоспроможності українського експорту. - C. 329-333.
- Сендецька С. В. Дослідження конкурентних переваг продукції птахівництва на міжнародному ринку на основі індексу Баласса. - C. 331-337.
- Сенів Р. В. Удосконалення маркетингової діяльності сільськогосподарських підприємств у сфері виробництва молока. - C. 337-340.
- Теребух А. А., Захарчин Р. М. Управління інтелектуальним капіталом організації в умовах сучасних викликів. - C. 340-345.
- Чемерис В. А., Душка В. І., Максим В. Л. Стан та перспективи розвитку ринку м’яса в Україні. - C. 345-353.
- Шульський М. Г. Стан розвитку тваринництва у фермерських господарствах Львівщини. - C. 353-359.
- Філяк М. С., Завадовська Ю. Ю. Векторна модель системи показників сталого розвитку регіону. - C. 360-365.
- Бежук О. Жіночі історії родини С. Федака. - C. 366-376.
- Берко П. Г., Дзера М. М. Світоглядні позиції Івана Франка крізь призму філософської установки. - C. 376-384.
- Гамота А. А., Тимочко М. М. На шляху до поступу: від кафедри до університету. - C. 384-388.
- Крупник Я. Г., Крупник М. Г. Божественна літургія: особистий досвід форми та змісту. - C. 388-397.
- Падура М. Ф. Принади "русского міра" в Галицькому селі. - C. 397-406.
- Семенів Б. С. Вплив різних тренувальних режимів на спеціальну фізичну працездатність борців вільного стилю. - C. 407-412.
- Халецький О., Голубовська О. Смерть "смерті Бога". Повернення сакрального. - C. 413-421.
- Якимишин І. Д., Стахів М. М., Бабич А. М., Голубева О. Т. Гра без м’яча – важливий показник тактичної підготовленості футболіста. - C. 421-426.
- Мідяний С. В., Мицук О. М. Використання хемілюмінесцентної реакції нітрату 9-ціано-10-метилакридинію в практиці хімічного аналізу. - C. 426-434.
| 2015 | Т. 17 | № 4 (64)
|
|
|
|