Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж71955/2014/7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Управління розвитком
: зб. наук. пр..- Харків

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Арепьева В. А. Оптимизация ежедневного объема выпуска козинаков компании "ОВИН". - C. 3-5.
  4. Безус А. І. Оптимізація виробництва лінії фіточаю ТМ "Карпатська лічниця" ПК "Екопродукт". - C. 6-8.
  5. Бойченко О. В. Оптимизация вегетарианского рациона питания человека с учетом текущих цен на продукты. - C. 8-11.
  6. Брехунова Е. С. Оптимизация объемов производства молочной продукции предприятия "Галичина". - C. 11-14.
  7. Воскобойникова В. В. Оптимизация перевозки нефти от стран-экспортеров странам-потребителям. - C. 14-16.
  8. Гаримович Б. Р. Оптимизация объемов производства мороженого предприятия компании "Геркулес". - C. 17-19.
  9. Гузей Л. А. Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики "Лучиано". - C. 19-21.
  10. Дзегилевич А. С. Оптимизация выпуска изделий швейной промышленности. - C. 21-23.
  11. Иснюк М. Н. Оптимизация объемов выпуска хлебобулочных изделий предприятия. - C. 24-26.
  12. Кляшов И. С. Оптимизация на предприятии производства холодных соусов. - C. 26-29.
  13. Колєснік В. Ю. Дослідження репрезентативної системи людини як задача математичної статистики. - C. 29-31.
  14. Краснюк И. В. Расчет ежедневного оптимального объема выпуска готовых салатов на предприятии "Класс". - C. 31-34.
  15. Мерщанская А. П. Оптимизация производства хлебобулочных изделий в сети магазинов "Кулиничи". - C. 35-37.
  16. Отлейкина П. В. Расчет оптимального плана транспортировки продукции корпорации Roshen за границу. - C. 38-41.
  17. Пономаренко Т. С. Разработка оптимального распределения самолетов по маршрутам компании "Хорс". - C. 41-45.
  18. Нгуен Тхи Фьюнг Ань. Оптимизация объемов производства изделий быстрого приготовления. - C. 45-47.
  19. Старченко О. А. Оптимизация перевозки молочной продукции для супермаркетов "Сильпо". - C. 47-50.
  20. Столяренко В. В. Оптимізація обсягів випуску цукерок кондитерської компанії "АВК". - C. 50-52.
  21. Столярова А. О. Оптимізація випуску комбікорму для тваринництва та птахівництва. - C. 52-54.
  22. Тимченко А. И. Оптимизация работы пиццерии. - C. 54-57.
  23. Харченко Д. В. Визначення впливу державного фінансування на ефективність науково-технічної діяльності. - C. 57-60.
  24. Чеперис Ю. С. Оптимізація обсягів вирощування овочів у Харківській області. - C. 60-62.
  25. Шевцов И. В. Оптимизация плана производства продукции предприятия кондитерской промышленности. - C. 63-66.
  26. Шурміль М. І. Розроблення оптимального плану випуску кондитерської продукції підприємства харчової промисловості. - C. 66-68.
  27. Бутков Д. В. Удосконалення системи мотивації персоналу промислового підприємства ПАТ "Куп'янський машинобудівний завод". - C. 68-70.
  28. Гончаренко О. М. Системний підхід до інформаційних технологій при прийнятті управлінських рішень. - C. 70-73.
  29. Копичинська А. С. Удосконалення методичних рекомендацій щодо аналізу та покращення стану соціально-психологічного клімату в колективі для успішного впровадження стратегій організаційного розвитку підприємств. - C. 73-75.
  30. Лизенкова П. Ю. Підходи до визначення сутності конкурентоспроможності підприємства. - C. 75-77.
  31. Мармель О. О. Використання операційних пріоритетів для реалізації операційної стратегії підприємства. - C. 77-79.
  32. Оганесян М. Г. Удосконалення мотиваційного механізму інноваційної діяльності підприємства. - C. 79-81.
  33. Різниченко Д. Д. Управління процесами організаційних перетворень на підприємстві. - C. 81-83.
  34. Пащенко О. І. Побудова структурно-функціональної моделі оптимізації процесу антикризового управління на промисловому підприємстві за допомогою стандарту IDEF0. - C. 83-86.
  35. Степаненко Н. М. CRM-система як інструмент персоніфікованого маркетингу. - C. 87-89.
  36. Усікова Т. М. Сучасний стан дистанційного навчання в Україні. - C. 89-91.
  37. Ільченко В. О. Ризики розробки та впровадження інноваційних продуктів і методи їх зниження. - C. 91-94.
  38. Краснікова О. С. Методичний підхід до оцінювання якості управління діяльністю інноваційно активного персоналу. - C. 94-97.
  39. Кулінова Т. М. Визначення поняття кадрової безпеки підприємства та фактори впливу на неї. - C. 98-99.
  40. Молчанова Т. В. Аналіз загроз кадровій безпеці на ПАТ "Завод "Червоний Жовтень". - C. 99-102.
  41. Осова В. О. Методичний підхід до формування бренда підприємства в умовах інноваційно-інвестиційної моделі розвитку економіки України. - C. 102-104.
  42. Шевчук А. Ю. Особливості концепції інноваційного маркетингу сучасного підприємства. - C. 104-106.
  43. Шевчук М. В. Оцінювання інвестиційної привабливості підприємства з урахуванням чинників інноваційного ринку. - C. 106-108.
  44. Воробьева Е. С. Анализ способов проведения инвентаризации товарно-материальных ценностей. - C. 109-111.
  45. Голозубова Ю. В. Аналіз методів нарахування амортизації та їх порівняльна характеристика. - C. 111-114.
  46. Демина А. Ю. Проблемы оценки нематериальных активов предприятия и пути их решения. - C. 114-116.
  47. Коваленко В. Г. Роль оплати праці в сучасних умовах господарювання. - C. 116-119.
  48. Сімавонян М. С. Особливості відображення та основні принципи проведення інвентаризації на підприємствах. - C. 119-122.
  49. Лобас Ю. С. Особливості державного регулювання цін в Україні. - C. 122-125.
  50. Ермакова Ю. А. Анализ причин возникновения кредитной задолженности банков. - C. 125-127.
  51. Руденко О. О. Визначення витрат операційної діяльності підприємства у міжнародному та національному законодавстві. - C. 128-130.
  52. Синявіна О. М. Сутність та класифікація овердрафту. - C. 130-133.
  53. Иванова Е. О. Основные направления усовершенствования системы управления персоналом на государственной службе. - C. 133-135.
  54. Левицька Н. А. Особливості управління керівним персоналом в органах державної служби України. - C. 135-138.
  55. Клычев А. Х. Современные тенденции развития институциональных теорий государства. - C. 138-140.
  56. Довранов А. Б. Институциональные аспекты исследования глобальных проблем человечества. - C. 140-143.
  57. Бутко Т. В. Сучасний стан моралі в Україні. - C. 143-145.
  58. Голобородько В. В. Социальные стереотипы поведения современной молодежи. - C. 145-147.
  59. Сиромашенко Д. Ю. Проблема трудоустройства молодых специалистов в Украине. - C. 147-149.
  60. Хохлова А. Ю. Проблема манипуляции сознанием потребителей посредством рекламы. - C. 150-153.
2014
№ 7 (170)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського