Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2009/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
: зб. наук. пр..- Харків
Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Секція 1. Нові технології продуктів харчування

  4. Павлюк Р. Ю., Крячко Т. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Максимова Н. П. Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування. - C. 3-8.
  5. Перцевий Ф. В., Теймурова А. Т., Коваленко В.О., Дьяков О.Г. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро. - C. 9-14.
  6. Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини. - C. 15-20 .
  7. Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова А. А., Глубокий Д. О., Підгорна Н. І. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів. - C. 20-25.
  8. Малюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. - C. 25-31.
  9. Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М., Погарська В. В., Крячко Т. В., Максимова Н. П. Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів. - C. 31-39.
  10. Постнов Г. М., Дюкарева Г. І., Лазарев О. В. Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження. - C. 39-43.
  11. Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів. - C. 43-52.
  12. Кучерук З. І., Луньова О. С. Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів. - C. 52-60.
  13. Павлюк Р. Ю., Дібрівська Н. В., Погарська В. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Крячко Т. В. Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами. - C. 60-68.
  14. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура А. С., Маціпура Т. С., Черноморд Н. О. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза. - C. 69-74.
  15. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосева С. М., Максимова Н. П., Маціпура А. С. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів. - C. 75-81.
  16. Юрченко С. Л., Сабодаш Г. О., Коваленко С. М. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів. - C. 82-89.
  17. Коваленко В. О., Горбань В. Г., Чернова Л. О. Перспективи розвитку технологій м¢ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів. - C. 90-94.
  18. Баль-Прилипко Л. В., Осейко М. І. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт. - C. 94-102.
  19. Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. - C. 102-107.
  20. Мазуренко І. К. Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі. - C. 108-111.
  21. Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. - C. 112-117.
  22. Тележенко Л. М., Паскал Ю. Г. Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертах. - C. 118-125.
  23. Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини. - C. 125-132.
  24. Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. - C. 132-139.
  25. Жигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. - C. 139-144.
  26. Черевична Н. І., Самохвалова О. В., Полевич В. В. Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. - C. 145-152.
  27. Секція 2. Обладнання харчових виробництв

  28. Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Лебединець І. В. Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки. - C. 153-161.
  29. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Підвищення ефективності роботи роторного випарника. - C. 161-165.
  30. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту. - C. 165-172.
  31. Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги. - C. 172-179.
  32. Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Кукса А. М. Аналіз тенденцій розвитку світового ринку технічних засобів митного контролю для виявлення наркотичних речовин. - C. 179-186.
  33. Потапов В. О., Петренко О. В., Білецький Е. В. Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом. - C. 187-194.
  34. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Калішенко Ю. В. Аналіз робочих параметрів ультрафільтраційних мембран для водоочищення закордонного виробництва. - C. 195-199.
  35. Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. - C. 200-207.
  36. Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. - C. 207-214.
  37. Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Голуб Р. В., Глушач О. Ю. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки. - C. 214-219.
  38. Семенюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. - C. 220-226.
  39. Любавіна О. О., Михайленко В. Г., Аксьонова О. Ф. Дослідно-промислова установка кондиціювання води. - C. 226-233.
  40. Постнов Г. М., Єфімова В. О. Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору. - C. 234-237.
  41. Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А. Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки. - C. 238-242.
  42. Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів. - C. 243-248.
  43. Ільюшко В. М., Кравченко Л. К. Математичне моделювання процесу правки на роликовій правильній машині. - C. 248-254.
  44. Кононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. - C. 255-261.
  45. Костенко С. М. Рефлектор для всебічного рівномірного опромінення приймача напівеліптичного перерізу. - C. 261-267.
  46. Дуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. - C. 267-273.
  47. Терешкін О. Г., Дядюк М. А., Горєлков Д. В. Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості. - C. 273-281.
  48. Михайлов В. М., Димитриєвич Л. Р., Степанова Т. М. Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки potex. - C. 281-284.
  49. Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. - C. 285-290.
  50. Сабадаш С. М., Якуба О. Р. Розрахунок ефективності уловлення пилу конічними циклонами. - C. 291-295.
  51. Синєкоп М. С., Пархоменко Л. О. Pозрахунок власних коливань циліндрів. - C. 295-303.
  52. Воінова С. О., Воінов О. П., Михайлов К. О. Задача управління процесом приготування паливної мазуто-водяной емульсії. - C. 303-307.
  53. Воінова С. О. Можливості підвищення надійності технічних об’єктів з малим залишковим ресурсом. - C. 307-313.
  54. Ватренко О. В. Перевірка стійкості поля кришок типу III-82. - C. 313-318.
  55. Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів

  56. Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції. - C. 319-323.
  57. Лисюк Г. М., Артамонова М. В., Туз Н. Ф. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок. - C. 323-328.
  58. Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику. - C. 328-331.
  59. Головко М. П., Чуйко М. М., Верешко Н. В. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. - C. 332-338.
  60. Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення. - C. 339-347.
  61. Шидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива. - C. 347-353.
  62. Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. - C. 354-361.
  63. Дюкарева Г. І., Головко Т. М., Серік М. Л. Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну. - C. 361-368.
  64. Сорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. - C. 368-374.
  65. Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Набокова А. М., Станевич М. Д. Основні принципи розробки методологічної основи проектування. - C. 375-381.
  66. Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Чорна Н. В., Набокова А. М., Станевич М. Д. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства. - C. 382-387.
  67. Захаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. - C. 388-395.
  68. Одарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. - C. 395-403.
  69. Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. - C. 403-411.
  70. Єфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. - C. 411-418.
  71. Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. - C. 419-427.
  72. Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. - C. 428-438.
  73. Діденко О. В., Балим В. Ю., Сесь А. М., Штих С. В. Підвищення якості макаронних виробів. - C. 438-445.
  74. Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції. - C. 445-452.
  75. Дюкарева Г. І., Акмен В. О., Бєлякова Ю. М. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста. - C. 452-460.
  76. Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах. - C. 460-468.
  77. Труфкаті Л. В., Кобєлєва С. М. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур. - C. 468-474.
  78. Буханов В. Д., Везенцев А. И., Науменко Л. И., Мячикова Н. И. Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения. - C. 474-479.
  79. Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками. - C. 480-483.
  80. Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування

  81. Пивоваров П. П., Захаренко В. О., Кірьяков Ю. К. Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів. - C. 484-492.
  82. Дейниченко Г. В., Івашина Л. Л., Півень О. М. Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери. - C. 492-500.
  83. Дубініна А. А., Летута Т. М., Попова Т. М. Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні. - C. 500-509.
  84. Пивоваров П. П., Захаренко В. О. Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини. - C. 510-517.
  85. Постнов Г. М., Пак А. О., Чеканов М. А. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини. - C. 518-523.
  86. Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва. - C. 523-530.
  87. Синєкоп М. С., Півненко А. О. Mодуль для задання аналітичної інформації та її конвертування мовою програмування с++. - C. 530-534.
  88. Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків. - C. 534-540.
  89. Левчук І. В., Осейко М. І. Застосування капілярного електрофорезу для ідентифікації в насінні соняшнику гербіцидів класу хлорфеноксикарбонових кислот. - C. 540-547.
  90. Черно Н. К., Крусір Г. В., Русєва Я. П. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі. - C. 547-552.
  91. Черно Н. К., Озоліна С. О., Гураль Л. С. Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз. - C. 552-558.
  92. Крусір Г. В., Василів О. Б., Кушнір Н. А. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази. - C. 558-563.
  93. Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  94. Дюкарева Г. І., Акмен В. О. Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД. - C. 564-571.
  95. Іванова А. А., Колесник Т. Л. Експертиза зубних паст, що реалізуються на ринку України. - C. 571-580.
  96. Волошин П. В., Василець К. К. Практичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областi. - C. 580-586.
  97. Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі

  98. Янчева Л. М., Артеменко В. С., Вялкіна С. П. Використання навчально-інформаційних web-ресурсів у вищій школі підприємництва хдухт. - C. 587-594.
  99. Скуріхіна Л. А., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва. - C. 595-601.
  100. Симоненко В. І., Демченко Т. В. Сучасні тенденції організації самостійної роботи студентів з використанням інформаційних технологій. - C. 601-605.
  101. Чаговець В. В., Землянко Ю. В. Комплекс програм для самостійного вивчення тем дисципліни "інформатика". - C. 605-610.
  102. Чаговець В. В., Карпенко Л. К., Землянко Ю. В. Ділова гра: програмна реалізація і досвід застосування у підготовці інженерів-механіків. - C. 610-614.
  103. Тімофєєва О. М., Тімофєєв О. В. Організація соціальних мереж. - C. 615-624.
  104. Вартанян В. М., Ревенко Д. С. Огляд та аналіз інструментальних засобів систем комп’ютерної алгебри для реалізації інтервальних розрахунків. - C. 624-629.
  105. Алфавітний покажчик. - C. 630-632.
2009
Вип. 1 (9)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського