![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2009/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Павлюк Р. Ю., Крячко Т. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Максимова Н. П. Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування. - C. 3-8.
- Перцевий Ф. В., Теймурова А. Т., Коваленко В.О., Дьяков О.Г. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро. - C. 9-14.
- Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини. - C. 15-20 .
- Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова А. А., Глубокий Д. О., Підгорна Н. І. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів. - C. 20-25.
- Малюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. - C. 25-31.
- Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М., Погарська В. В., Крячко Т. В., Максимова Н. П. Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів. - C. 31-39.
- Постнов Г. М., Дюкарева Г. І., Лазарев О. В. Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження. - C. 39-43.
- Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів. - C. 43-52.
- Кучерук З. І., Луньова О. С. Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів. - C. 52-60.
- Павлюк Р. Ю., Дібрівська Н. В., Погарська В. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Крячко Т. В. Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами. - C. 60-68.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура А. С., Маціпура Т. С., Черноморд Н. О. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза. - C. 69-74.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосева С. М., Максимова Н. П., Маціпура А. С. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів. - C. 75-81.
- Юрченко С. Л., Сабодаш Г. О., Коваленко С. М. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів. - C. 82-89.
- Коваленко В. О., Горбань В. Г., Чернова Л. О. Перспективи розвитку технологій м¢ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів. - C. 90-94.
- Баль-Прилипко Л. В., Осейко М. І. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт. - C. 94-102.
- Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. - C. 102-107.
- Мазуренко І. К. Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі. - C. 108-111.
- Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. - C. 112-117.
- Тележенко Л. М., Паскал Ю. Г. Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертах. - C. 118-125.
- Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини. - C. 125-132.
- Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. - C. 132-139.
- Жигаленко І. Ю., Колеснікова М. Б., Панікарова Б. О. Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів. - C. 139-144.
- Черевична Н. І., Самохвалова О. В., Полевич В. В. Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. - C. 145-152.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв
- Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Лебединець І. В. Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки. - C. 153-161.
- Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Підвищення ефективності роботи роторного випарника. - C. 161-165.
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту. - C. 165-172.
- Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги. - C. 172-179.
- Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Кукса А. М. Аналіз тенденцій розвитку світового ринку технічних засобів митного контролю для виявлення наркотичних речовин. - C. 179-186.
- Потапов В. О., Петренко О. В., Білецький Е. В. Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом. - C. 187-194.
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Калішенко Ю. В. Аналіз робочих параметрів ультрафільтраційних мембран для водоочищення закордонного виробництва. - C. 195-199.
- Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. - C. 200-207.
- Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. - C. 207-214.
- Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Голуб Р. В., Глушач О. Ю. Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки. - C. 214-219.
- Семенюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. - C. 220-226.
- Любавіна О. О., Михайленко В. Г., Аксьонова О. Ф. Дослідно-промислова установка кондиціювання води. - C. 226-233.
- Постнов Г. М., Єфімова В. О. Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору. - C. 234-237.
- Постнов Г. М., Чеканов М. А., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А. Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки. - C. 238-242.
- Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Дослідження впливу пари високого тиску на поверхневий шар коренеплодів. - C. 243-248.
- Ільюшко В. М., Кравченко Л. К. Математичне моделювання процесу правки на роликовій правильній машині. - C. 248-254.
- Кононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. - C. 255-261.
- Костенко С. М. Рефлектор для всебічного рівномірного опромінення приймача напівеліптичного перерізу. - C. 261-267.
- Дуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. - C. 267-273.
- Терешкін О. Г., Дядюк М. А., Горєлков Д. В. Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості. - C. 273-281.
- Михайлов В. М., Димитриєвич Л. Р., Степанова Т. М. Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки potex. - C. 281-284.
- Черевко О. І., Маяк О. А. Оцінка якості пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини. - C. 285-290.
- Сабадаш С. М., Якуба О. Р. Розрахунок ефективності уловлення пилу конічними циклонами. - C. 291-295.
- Синєкоп М. С., Пархоменко Л. О. Pозрахунок власних коливань циліндрів. - C. 295-303.
- Воінова С. О., Воінов О. П., Михайлов К. О. Задача управління процесом приготування паливної мазуто-водяной емульсії. - C. 303-307.
- Воінова С. О. Можливості підвищення надійності технічних об’єктів з малим залишковим ресурсом. - C. 307-313.
- Ватренко О. В. Перевірка стійкості поля кришок типу III-82. - C. 313-318.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції. - C. 319-323.
- Лисюк Г. М., Артамонова М. В., Туз Н. Ф. Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок. - C. 323-328.
- Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику. - C. 328-331.
- Головко М. П., Чуйко М. М., Верешко Н. В. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. - C. 332-338.
- Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення. - C. 339-347.
- Шидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива. - C. 347-353.
- Камсуліна Н. В., Ільдірова С. К. Шляхи удосконалення рецептурного складу рибних фаршевих виробів. - C. 354-361.
- Дюкарева Г. І., Головко Т. М., Серік М. Л. Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну. - C. 361-368.
- Сорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. - C. 368-374.
- Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Набокова А. М., Станевич М. Д. Основні принципи розробки методологічної основи проектування. - C. 375-381.
- Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Чорна Н. В., Набокова А. М., Станевич М. Д. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства. - C. 382-387.
- Захаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. - C. 388-395.
- Одарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. - C. 395-403.
- Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. - C. 403-411.
- Єфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. - C. 411-418.
- Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. - C. 419-427.
- Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. - C. 428-438.
- Діденко О. В., Балим В. Ю., Сесь А. М., Штих С. В. Підвищення якості макаронних виробів. - C. 438-445.
- Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції. - C. 445-452.
- Дюкарева Г. І., Акмен В. О., Бєлякова Ю. М. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста. - C. 452-460.
- Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну а в молочних продуктах. - C. 460-468.
- Труфкаті Л. В., Кобєлєва С. М. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур. - C. 468-474.
- Буханов В. Д., Везенцев А. И., Науменко Л. И., Мячикова Н. И. Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения. - C. 474-479.
- Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками. - C. 480-483.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
- Пивоваров П. П., Захаренко В. О., Кірьяков Ю. К. Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів. - C. 484-492.
- Дейниченко Г. В., Івашина Л. Л., Півень О. М. Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери. - C. 492-500.
- Дубініна А. А., Летута Т. М., Попова Т. М. Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні. - C. 500-509.
- Пивоваров П. П., Захаренко В. О. Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини. - C. 510-517.
- Постнов Г. М., Пак А. О., Чеканов М. А. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини. - C. 518-523.
- Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва. - C. 523-530.
- Синєкоп М. С., Півненко А. О. Mодуль для задання аналітичної інформації та її конвертування мовою програмування с++. - C. 530-534.
- Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків. - C. 534-540.
- Левчук І. В., Осейко М. І. Застосування капілярного електрофорезу для ідентифікації в насінні соняшнику гербіцидів класу хлорфеноксикарбонових кислот. - C. 540-547.
- Черно Н. К., Крусір Г. В., Русєва Я. П. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі. - C. 547-552.
- Черно Н. К., Озоліна С. О., Гураль Л. С. Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз. - C. 552-558.
- Крусір Г. В., Василів О. Б., Кушнір Н. А. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази. - C. 558-563.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Дюкарева Г. І., Акмен В. О. Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД. - C. 564-571.
- Іванова А. А., Колесник Т. Л. Експертиза зубних паст, що реалізуються на ринку України. - C. 571-580.
- Волошин П. В., Василець К. К. Практичнi аспекти екологiчного монiторингу в Харкiвськiй областi. - C. 580-586.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Янчева Л. М., Артеменко В. С., Вялкіна С. П. Використання навчально-інформаційних web-ресурсів у вищій школі підприємництва хдухт. - C. 587-594.
- Скуріхіна Л. А., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва. - C. 595-601.
- Симоненко В. І., Демченко Т. В. Сучасні тенденції організації самостійної роботи студентів з використанням інформаційних технологій. - C. 601-605.
- Чаговець В. В., Землянко Ю. В. Комплекс програм для самостійного вивчення тем дисципліни "інформатика". - C. 605-610.
- Чаговець В. В., Карпенко Л. К., Землянко Ю. В. Ділова гра: програмна реалізація і досвід застосування у підготовці інженерів-механіків. - C. 610-614.
- Тімофєєва О. М., Тімофєєв О. В. Організація соціальних мереж. - C. 615-624.
- Вартанян В. М., Ревенко Д. С. Огляд та аналіз інструментальних засобів систем комп’ютерної алгебри для реалізації інтервальних розрахунків. - C. 624-629.
- Алфавітний покажчик. - C. 630-632.
| 2009 | | Вип. 1 (9)
|
|
|
|