Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж73258/2019/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Економіка і організація управління : журнал.- Вінниця- Титул.
- Зміст.
- Дудко Е. Н., Савенко С. В. Сертификация импортной продукции как метод нетарифного регулирования внешней торговли в Республике Беларусь. - C. 6-17.
- Ситник Л. С. Інвестиційне забезпечення процесів технічного оновлення виробництва: зарубіжний досвід та Україна. - C. 18-29.
- Гевлич І. Г., Бабій А. В. Економічний зміст заборгованості перед постачальниками та підрядниками в рамках прийняття управлінських рішень. - C. 30-38.
- Житар М. О., Сосновська О. О. Вплив фінансової глобалізації на формування фінансової архітектури. - C. 39-50.
- Волкова В. В., Іспанюк С. Є. Удосконалення нагляду за діяльністю проблемних банків. - C. 51-58.
- Козловський С. В., Непиталюк А. В. Теоретичні аспекти демографічної стійкості. - C. 59-69.
- Панкова Л. І. Регіональні особливості комерціалізації проектів інтелектуального підприємництва. - C. 70-81.
- Фоміна О. О., Проданова Л. В. Духовно-релігійні чинники економічної поведінки українського соціуму. - C. 82-91.
- Сивицька І. Г., Синиченко А. В. Мотиваційна стратегія як провідна детермінанта оптимізації управління персоналом. - C. 92-100.
- Банзелюк І. В. Принципи управління маркетинговим потенціалом закладів вищої освіти. - C. 101-110.
- Гуцуляк Н. П. Сучасні технології управління персонало. - C. 111-118.
- Burkina N. Opportunities of digital economy and data analytics for ukrainian entrepreneurs. - C. 119-126.
- Volkova N., Zolotar A. Credit risk management. - C. 127-139.
- Дороніна О. А., Колос Н. А. Шляхи збільшення привабливості України як туристичного напрямку. - C. 140-145.
- Lymar V., Gumeniuk O. Management of food cost in restaurant business. - C. 146-154.
| 2019 | | Вип. 3 (35)
|
|
|
|