Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2023/11/20<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технічні науки

  4. Borsolyuk L. M., Verbytskyi C. B. The role of plant components in imparting functional properties to restructured meat products. - C. 7-17.
  5. Danylenko S. G., Chalenko M. A., Marynchenko L. V., Potemska O. I., Reshetniak L. R., Kopylova K. V. Effect of magnetic field and environmental Ph on the sorption efficiency of cells of the genus lactobacillus. - C. 18-27.
  6. Mykhonik L. A., Hetman I. A., Naumenko O. V. Efficiency of sourdoughs of spontaneous fermentation from cereal flour in bakery technologies. - C. 28-34.
  7. Андреус С. М., Романчук І. О., Рудакова Т. В., Наріжний С. А. Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази. - C. 35-43.
  8. Коляновська Л. М. Удосконалення технології екстрагування олії з використанням мікрохвильової інтенсифікації. - C. 44-53.
  9. Левківська Т. М., Дущак О. В. Айва – перспективна сировина для промислового перероблення. - C. 54-60.
  10. Морозова Л. П. Харчова добавка глутамат натрію |е621|: перспективи застосування в харчовій промисловості та вплив на організм людини. - C. 61-71.
  11. Морозова Л. П. Вивчення хімічного складу та біологічної активності моркви посівної (Daucus carota L. var. sativus). огляд літератури. - C. 72-87.
  12. Науменко О. В., Червінський В. О. Хлібопекарські закваски з протигрибковою дією. - C. 88-98.
  13. Овсієнко С. М., Науменко О. В. Використання нехлібопекарських видів борошна у хлібопеченні. - C. 99-110.
  14. Петраченко Д. О., Коропченко С. П. Вплив розміру фракції та параметрів робочого обладнання на обрушування насіння промислових конопель. - C. 111-118.
  15. Романчук І. О., Моісеєва Л. О., Мінорова А. В., Рудакова Т. В., Крушельницька Н. Л. Дослідження лактазної активності заквашувальних препаратів у молочних сумішах на основі вторинної молочної сировини. - C. 119-129.
  16. Стичинський Є. В., Ткаченко C. В., Хомічак Л. М., Зайчук Л. П. Аналіз методів дослідження дисперсного складу частинок для суспензій проміжних продуктів цукрового виробництва. - C. 130-140.
  17. Фабіянська О. Л. Особливості технології желейного десерту на основі сироватки. - C. 141-153.
  18. Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Касамара А. С. Дослідження температурного оброблення крохмалю. - C. 154-161.
  19. Економічні науки

  20. Voznesenska N. S. Implementation of the goals of sustainable development to ensure food security of Ukraine and their correspondence with the strategic tasks of the state. - C. 162-173.
  21. Бокій О. В. Проблеми державного регулювання та захисту продовольчого ринку в кризових умовах. - C. 174-184.
  22. Варченко О. М., Крисанов Д. Ф., Варченко О. О. Структурно-динамічні тенденції розвитку малих підприємств харчової індустрії України у довоєнний період. - C. 185-201.
  23. Гамова І. В. Ідентифікація інструментів просування інноваційного маркетингу в е-торгівлі. - C. 202-210.
  24. Коваленко О. В., Кириченко А. В. Трансформації глобальних логістичних продовольчих ланцюгів в умовах війни в Україні. - C. 211-220.
  25. Коваленко О. В., Ященко Л. О. Концептуальна модель циклічного розвитку ринку цукру в Україні та світі. - C. 221-229.
  26. Митченок О. О., Куць О. І. Проблеми фінансової стійкості виробників продовольчих товарів. - C. 230-236.
  27. Сало І. А., Степура Л. О., Івановський А. В. Теоретичні основи державного регулювання ринкових відносин в Україні. - C. 237-246.
  28. Слободенюк О. І., Присяжнюк Н. М., Хахула Л. П., Свиноус Н. І., Ніконенко О. А. Роль особистих селянських господарств в продовольчому забезпеченні населення: соціоекономічний зріз. - C. 247-255.
  29. Хахула Б. В. "Зелена економіка" – основа інноваційного розвитку аграрного сектору України. - C. 256-264.
  30. Шуст О. А., Свиноус І. В., Ібатуллін М. І., Сіра Ю. В., Артімонова І. В. Організаційно-економічні засади функціонування молочного скотарства в умовах воєнного стану в Україні. - C. 265-273.
2023
Т. 11
№ 20
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського