Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2015/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Годівля тварин та технологія кормів

  4. Радчиков В. Ф., Гурин В. К., Цай В. П., Люндышев В. А. Комбикорма с хелатными соединениями микроэлементов в рационах бычков. - C. 3-16.
  5. Бережнюк Н. А., Царук Л. Л., Чорнолата Л. П., Здор Л. П. Відкладання мінеральних речовин у м’ясі перепелів за дії підвищених доз вітамінів. - C. 17-24.
  6. Кулик Я. М., Кулик М. Ф., Хіміч О. В., Обертюх Ю. В., Власенко В. В. Згодовування поросятам генетично модифікованої сої впродовж трьох поколінь викликає відсутність статевого потягу в кнурів. - C. 25-36.
  7. Дацюк І. В. Продуктивність молодняку свиней на вирощуванні при згодовуванні преміксів інтермікс. - C. 37-45.
  8. Радчикова Г. Н., Гливанский Е. О., Глинкова А. М., Сапсалева Т. Л. Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров. - C. 46-56.
  9. Khuzmiev I. K., Kucheriavy V. P. Resources conservation as a basis of sustainable development. - C. 57-65.
  10. Сучасні проблеми селекції, розведення та гігієни тварин

  11. გივი ბასილაძე. სმმ დოქტორი, პროფესორი საქართველოს მსხვილი რქოსანი პირუტყვის ადგილობრივი გენეტიკური რესურსები. - C. 66-72.
  12. Гиль М. І. Молочна продуктивність та розвиток відтворювальних ознак корів в умовах ТОВ "Колос-2011" Миколаївської області. - C. 73-85.
  13. Голубенко Т. Л. Влияние технологических факторов на продуктивные качества телят черно-пестрой породы. - C. 86-95.
  14. Драгулян М. В., Костенко С. О., Сидоренко О. В., Джус П. П. Оцінка спермопродуктивності кнурів великої білої породи різних генотипів генів ESR1 та NCOA1. - C. 96-103.
  15. Приліпко Т. М., Кадиш В. О., Костецька Ю. В. Продуктивність курчат-бройлерів за різних режимів освітлення. - C. 104-110.
  16. Супрович Т. М., Супрович М. П., Колінчук Р. В. Антигенний спектр класу i bola-системи у корів з різною етіологією маститів. - C. 111-124.
  17. Шевчук Т. В. Особливості корелятивних зв'язків між окремими інтер'єрними та екстер'єрними ознаками самців сріблясто-чорних лисів в період гону. - C. 125-133.
  18. Безпека продуктів харчування та технологія переробки продовольчої сировини

  19. Власенко І. Г., Власенко В. В., Крижак С. В., Борисюк В. Б. Використання м'яса з ознаками pse у виробництві ковбас. - C. 134-140.
  20. Вознюк О. І. Умови одержання молочних продуктів високої якості. - C. 141-152.
  21. Глєбова Ю. А.. Вертійчук А. І. Методика збільшення споживання високопоживних продуктів зі значним вмістом холестерину. - C. 153-163.
  22. Глинкова А. М., Кот А. Н., Цай В. П., Радчикова Г. Н. Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков. - C. 164-176.
  23. Надаринская М. А., Козинец А. И, Голушко О. Г., Козинец Т. Г. Минеральный состав молока при коррекции обмена добавками серии "Эколин". - C. 177-186.
  24. Поліщук Г. Є., Сімахіна Г. О., Семко Т. В., Устименко І. М. Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців. - C. 187-199.
  25. Семко Т. В. Склад та вимоги до індустріального молока як сировини для виробництва сирів. - C. 200-207.
  26. Тищенко В. І., Божко Н. В. Порівняльна оцінка м’ясних якостей бугайців симентальської породи залежно від умов їх вирощування. - C. 208-220.
  27. Водні біоресурси і аквакультура

  28. Марценюк Н. О., Бех В. В, Черняхівська А. М., Цимбалюк Т. І. Історія та перспективи розвитку світового садкового рибництва. - C. 221-229.
  29. Вихідні дані.
2015
Вип. 1 (90)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського