Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2018/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Аграрна наука та харчові технології : зб. наук. пр..- Вінниця- Титул.
- Зміст.
- Данченко О. О., Здоровцева Л. М., Данченко М. М., Рубан Г. В. Особливості впливу вітаміну е на антиоксидантну активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді. - C. 3-13.
- Бережнюк Н. А., Царук Л. Л., Чорнолата Л. П. Обмін калію у свиней за використання у раціонах біологічно активних добавок. - C. 14-22.
- Калинка А. К., Казьмірук Л. В., Прусова Г. Л. Продуктивність телиць м’ясного комолого сименталу з використанням в годівлі екологічно чистих рецептів раціонів в умовах Буковини. - C. 23-33.
- Кривий М. М., Жуковець О. І., Діхтяр О. О. Оцінка медоносних ресурсів лісових екосистем на основі їх типології. - C. 34-43.
- Кучерявий В. П., Разанова О. П., Разанов О. С. Зміцнення кормової бази для бджіл шляхом посіву головатня круглоголового. - C. 44-51.
- Мусіч О. І., Непорочна О. Т. Вплив органічного селену на хімічний та жирнокислотний склад грудних м’язів курей-несучок. - C. 52-60.
- Овсієнко С. М. Багаторічні бобові і злакові трави у вирішенні проблем заготівлі якісного силосу. - C. 61-69.
- Постернак Л. І. Перетравність поживних речовин трави люцерни різних сортів у окремі фази розвитку. - C. 70-80.
- Чудак Р. А., Побережець Ю. М., Вознюк О. І. Вплив сухого екстракту ехінацеї блідої на склад печінки перепелів. - C. 81-89.
- Гуцол Н. В. Умови формування високопродуктивного стада корів у господарстві Вінницької області. - C. 90-100.
- Дідківський А. М., Кобернюк В. В., Кучер Д. М. Господарсько-корисні ознаки корів білоголової української породи різних виробничих типів. - C. 101-109.
- Каратєєва О. І., Поліщук Т. В. Моделювання живої маси телиць голштинської породи з використанням генетико-математичної моделі Б. Гомпертца. - C. 110-119.
- Сусол Р. Л., Кірович Н. О., Ясько В. М. Особливості росту і розвитку бугайців різного походження. - C. 120-129.
- Костенко С. О. Особливості геному свині свійської. - C. 130-141.
- Разанова О. П., Жуковська Т. С., Горячий В. А. Використання біологічних препаратів для лікування вароатозу бджіл. - C. 142-149.
- Шаран М. М., Гримак Х. М. Статева активність баранів-плідників м’ясних порід у різні періоди сезонної активності. - C. 150-158.
- Копилова К. В., Вербицький С. Б. Новітні розробки інституту продовольчих ресурсів наан та їх значення для інноваційного розвитку харчової та переробної промисловості. - C. 159-171.
- Пасічний В. М., Гармаш Д. В. Технологія ковбас кров’яних консервованих. - C. 172-179.
- Чернюшок О. А., Кочубей-Литвиненко О. В. Використання сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої mагнієм та mарганцем у виробництві січених напівфабрикатів. - C. 180-187.
- Будяк Р. В., Шуляк О. О., Тузова С. Д. Шляхи використання низькоетерифікованих пектинів в сучасних харчових технологіях. - C. 188 -197.
- Zotko М. О. Foundation and calculation of the fish seeding density for special commodity fisheries creation. - C. 198-208.
- Дерен В. П. Обробка молочно-доїльного обладнання озонатором. - C. 209-215.
- Каряка В. В. Параметри оптимізації утримання гібридного молодняку на відгодівлі. - C. 216-221.
- Лісова Н. М. Порівняльна оцінка м’ясної продуктивності бичків і теличок різних вагових категорій. - C. 222-230.
- Вихідні відомості.
| 2018 | | Вип. 2 (101)
|
|
|
|