Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2018/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Бомко В. С., Сломчинський М. М., Чернявський О. О., Редька А. І. Абсолютний приріст курчат-бройлерів за згодовування комбікормів із змішанолігандним коплексом цинку. - C. 3-10.
  4. Скоромна О. І. Вплив сирої клітковини в кормах на молочну продуктивність корів. - C. 11-22.
  5. Кучерявий В. П., Трачук Є. Г., Зелінська І. П. Особливості застосування сучасних консервантів при силосуванні кормів. - C. 23-30.
  6. Огороднічук Г. М., Гончарук Н. М. Інтенсивність росту курчат бройлерів кобб-500 за дії нової кормової добавки. - C. 31-37.
  7. Бомко В. С., Чернявський О. О., Подхалюзіна О. М. Вплив мінеральної кормової добавки на продуктивність молодняку свиней. - C. 38-46.
  8. Повод М. Г., Михалко О. Г., Вдовіченко Ю. В., Нечмілов В. М. Морфологічний склад туш свиней за різного типу годівлі, тривалості утримання на дорощуванні та передзабійної живої маси. - C. 47-55.
  9. Кучерявий В. П., Трачук Є. Г., Ткаченко Т. Ю. Вплив досліджуваного препарату на відгодівельні та м’ясні якості свиней. - C. 56-64.
  10. Постернак Л. І. Використання вівцями азоту протеїну трави люцерни залежно від її сорту, укосу та фази розвитку. - C. 65-74.
  11. Сироватко К. М., Зотько М. О., Маслоїд А. П. Вплив вологості сировини та доз консерванту літосил плюс на біохімічний склад та енергетичну цінність силосу. - C. 75-85.
  12. Гиоргадзе А. А., Барвенашвили М. В. Тенденции развития животноводства Грузии и законодательство на фоне некоторых глобальных вопросов мирового аграрного сектора. - C. 86-93.
  13. Варпіховський Р. Л. Вплив мікроклімату та клінічних показників теличок і нетелей української чорно-рябої молочної породи. - C. 94-100.
  14. Галімов С. М. Вплив моціону кнурів-плідників на фізіологічний статус організму. - C. 101-108.
  15. Калинка А. К., Лесик О. Б., Казьмірук Л. В. Формування племінних стад нової популяції сименталів на Буковині. - C. 109-123.
  16. Луценко М. М., Борщ О. В., Борщ О. О. Міцність копитного рогу у корів вітчизняних порід та їхніх помісей із швіцькою та монбельярдською породами. - C. 124-130.
  17. Соболєв О. І., Льотка Г. І. Забійні та м’ясні якості гусенят за різного рівня германію в комбікормах. - C. 131-142.
  18. Вовкогон А. Г. Вплив різних доз стрептоміцину у молоці на дію закваски стрептосану. - C. 143-151.
  19. Мерзлов С. В., Білий В. Ю. Показники згортання молока за дії різних сичужних ферментів. - C. 152-158.
  20. Новгородська Н. В. Використання рослинної клітковини у м’ясних напівфабрикатах. - C. 159-167.
  21. Solomon A. M., Bondar M. M. Fermented desserts of functional purpose using vegetable fillers. - C. 168-179.
  22. Фіалковська Л. В. Розробка технології і рецептур напоїв з сироватки для дієтичного харчування. - C. 180-187.
  23. Вугляр В. С. Вплив згодовування білково-вітамінно-мінеральної добавки "ефіпрот" на продуктивність молодняку свиней. - C. 188-194.
  24. Вихідні відомості.
2018
Вип. 3 (102)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського