Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2019/4(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Карунський О. Й., Мажиловська К. Р., Кишлали О. К. Вплив адресного преміксу на біохімічний статус крові та продуктивність свиней. - C. 3-10.
  4. Кулик М. Ф., Скоромна О. І., Обертюх Ю. В., Бугайов В. Д. Біологічна оцінка кормової цінності трав різних фаз вегетації за вмістом у них сумарної кількості органічних кислот. - C. 11-23.
  5. Побережець Ю. М. Продуктивність та якісні показники мяса перепелів за згодовування мультиензимної композиції. - C. 24-34.
  6. Прокопенко Н. П., Чернікова Г. Ю. Морфологічні зміни внутрішніх органів курчат-бройлерів за використання пребіотичного препарату. - C. 35-44.
  7. Варпіховський Р. Л. Вплив зміни способу утримання і доїння новотільних корів на молочну продуктивінсть. - C. 45-51.
  8. Казьмірук Л. В. Оцінка молочної продуктивності корів-первісток української чорно-рябої молочної породи різних конституціональних типів. - C. 52-61.
  9. Кравченко М. В., Іжболдіна О. О. Основні технологічні засоби, що використовуються в аграрному секторі при отримані товарного меду на пасіках. - C. 62-69.
  10. Лихач А. В., Лихач В. Я., Трибрат Р. О., Фаустов Р. В. Вплив соціального рангу на власну продуктивність ремонтних свинок. - C. 70-82.
  11. Поліщук Т. В. Кореляційний звязок молочної продуктивності корів із сезоном отелення та сила впливу даного фактора. - C. 83-92.
  12. Разанова О. П. Продуктивність і племінна цінність корів української чорно-рябої молочної породи різних ліній племрепродуктора Вінниччини. - C. 93-104.
  13. Кучерявий В. П., Горячий В. А. Біологічна цінність бджолинного підмору. - C. 105-111.
  14. Майборода Ю. В. Пастеризаційні установки у виробництві жирових продуктів. - C. 112-119.
  15. Fialkovska L. V. Developing the recipe of a sour-milk drink from skolotyn enriched with prebiotics. - C. 120-128.
  16. Яремчук О. С. Фізичні властивості та хімічний склад мяса і шпику підсвинків, отриманих від помісних свиноматок різної інтенсивності росту. - C. 129-138.
  17. Разанов С. Ф., Постернак Л. І. Оцінка інтенсивності накопичення важких металів та мікроелементів у прісноводній річковій і ставковій рибі. - C. 139-147.
  18. Войціцька О. М. Вивчення патогенності мікобактерій туберкульозу, виділених із туберкуліну на середовищі АПМ-ВІНТУБ. - C. 148-154.
  19. Вихідні відомості.
2019
Вип. 4(2) (107)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського