Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=EJ000001/2015/10/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Актуальні питання біології, екології та хімії
: електр. наук. фах. вид..- Запоріжжя

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ. Ботаніка

  4. Яковлєва-Носарь С. О., Терещенко К. А. Показники продуктивності рижію ярого за різних густот стояння. - C. 4-11.
  5. Розділ. Генетика та фізіологія рослин

  6. Кулинич Д. О., Войтович О. М. Мікрогаметофітний добір стійких до температури форм гірчиці. - C. 12-22.
  7. Розділ. Екологія

  8. Костюченко Н. І., Платонова К. І. Мікроміцетні комплекси кореневої зони газонних трав рекреаційних зон міста Запоріжжя. - C. 23-32.
  9. Альохіна Т. М., Іванченко В. В., Гудзенко В. В. Еколого-літохімічний стан сучасних донних осадків р. Дніпро (район c. Львове). - C. 33-45.
  10. Розділ. Фізіологія

  11. Федотов Є. Р., Антонщук Ю. С. Стан імунологічних показників у хворих на гострі респіраторні захворювання. - C. 46-54.
  12. Федотов Є. Р., Свириденко В. В. Біохімічні та імунологічні показники крові у хворих на туберкульоз в динаміці лікування. - C. 55-62.
  13. Мілевська К. Г., Федотов Є. Р. Морфофункціональний стан медичної п’явки після годування кров’ю. - C. 63-71.
  14. Ширшова У. С. Чутливість та специфічність лабораторних тестів оцінки функціонального стану печінки у хворих на вірусний гепатит В на передодні виписки. - C. 72-82.
  15. Розділ. Хімія

  16. Паламарчук А. І., Лашко Н. П. Вплив антиоксидантних властивостей вітаміну Е на термін зберігання рослинної олії. - C. 83-90.
  17. Скочко А. Ю., Лашко Н. П. Вплив терміну зберігання сметани на фізико-хімічні показники її якості. - C. 91-100.
  18. Челнокова Ю. С., Корнет М. М., Омельянчик Л. О. Фізико-хімічні показники якості та антиоксидантний потенціал червоних сухих вин. - C. 101-115.
2015
Т. 10
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського