Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Журнали та продовжувані видання (5)Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (14)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Баль-Прилипко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Колотвіна С. В. 
Біотехнологія делікатесних м'ясних продуктів із свинини зі зниженим вмістом холестерину [Електронний ресурс] / С. В. Колотвіна, Н. Г. Машенцева, С. Д. Мельничук, Л. В. Баль-Прилипко. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2013_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.314 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Баль-Прилипко Л. 
Біотехнологія делікатесних м’ясних виробів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 858.388 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Баль-Прилипко Л. В. 
Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. І. Осейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 751.431 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Баль-Прилипко Л. В. 
Біотехнології виробництва м’ясних продуктів. сучасний стан [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Biotechnologia Acta. - 2014. - Vol. 7, № 5. - С. 114-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2014_7_5_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 121.255 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Баль-Прилипко Л. 
Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, О. Сокирко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.579 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Баль-Прилипко Л. 
Порівняння водопровідної води та активованих водних середовищ за фізико-хімічними і показниками безпечності [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.65 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Баль-Прилипко Л. 
Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Л. Шевченко, Е. Старкова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_5_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.027 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Баль-Прилипко Л. 
Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.058 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Мельничук Д. О. 
Передумови запровадження нанотехнологій в управлінні якістю продукції АПК [Електронний ресурс] / Д. О. Мельничук, Л. В. Баль-Прилипко, М. В. Патика, К. Г. Лопатько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.114 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Баль-Прилипко Л. 
Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м’ясній промисловості [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот, М. Соломчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 601.253 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Баль-Прилипко Л. 
Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, О. Савченко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 568.217 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Баль-Прилипко Л. В. 
Біотехнологічні аспекти виробництва м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.385 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Баль-Прилипко Л. В. 
Зниження вмісту нітриту натрію у варених ковбасах за допомогою денітрифікуючих мікроорганізмів [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Biotechnologia Acta. - 2015. - Vol. 8, № 3. - С. 110-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2015_8_3_12
Мета роботи - зниження вмісту нітриту натрію у варених ковбасах за допомогою внесення оптимізованої кількості денітрифікуючих мікроорганізмів у складі бактеріального препарату зі збереженням якісних характеристик продукту. Для розроблення біотехнології варених ковбас "Натурель" обрано бакпрепарат на основі нітритредукуючих штамів Staphylococcus carnosus і S. carnosus ssp. utilis. Застосовували загальноприйняті та спеціальні методи досліджень. Вміст загальних пігментів і нітрозопігментів визначали методом, заснованим на екстрагуванні пігментів м'ясопродуктів водним розчином ацетону. Стійкість кольору готових виробів оцінювали за різницею оптичної щільності екстрактів нітрозопігментів до і після експозиції (40 хв) зразка під джерелом світла. Аналітичну обробку дослідних даних проводили із застосуванням сучасного програмного забезпечення; кількісне оцінювання колірних характеристик - у системі RGB з використанням багатофункціонального приладу Epson Stylus TX400. Математичне моделювання здійснювали на основі повного факторного експерименту типу 22, оптимізацію - методом Бокса - Уїлсона. Згідно з отриманими даними застосування бактеріального препарату на основі нітритредукуючих штамів Staphylococcus carnosus і S. carnosus ssp. utilis у біотехнології варених ковбас "Натурель" позитивно впливає на формування комплексу необхідних колірних характеристик готових виробів (дослідні зразки ковбас характеризувалися збільшеним в 1,61 раза індексом червоності у порівнянні з контролем), інтенсифікує процеси розпаду нітриту натрію та утворення нітрозопігментів, що підвищує стабільність колірних характеристик під час зберігання (стійкість забарвлення дослідних варених ковбас перевищувала контрольні на 19 %). Результати проведених досліджень із застосуванням біотехнологічних прийомів ілюструють можливість виробництва варених ковбас із мінімізованих вмістом синтетичних харчових добавок та інгредієнтів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 339.044 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Баль-Прилипко Л. 
Нормативна база щодо гарантії якості та безпечності вітчизняних м´ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, О. Сокирко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 501.957 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Баль-Прилипко Л. В. 
Удосконалення методу очищення стічних вод м’ясопереробного підприємства [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2015. - № 4. - С. 41–44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2015_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.948 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Баль-Прилипко Л. 
Біотехнологічні прийоми у виготовленні м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 976.261 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Крижова Ю. 
Розробка продуктів оздоровчо-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / Ю. Крижова, Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 39-47 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_5_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 625.277 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Баль-Прилипко Л. В. 
Розроблення технічних умов на твердий відхід очищення стічних вод миронівського м’ясопереробного заводу "Легко" [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 221. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2015_221_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 126.519 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Баль-Прилипко Л. В. 
Сучасні тенденції в упаковці м’ясних продуктів як ключовий аспект безпечності [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко // Упаковка. - 2011. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_4_11
Розглянуто основні питання збереження якості та забезпечення безпеки м'ясних продуктів за допомогою упаковки. Проаналізовано класифікацію та особливості призначення різних пакувальних матеріалів, що використовуються в сучасній м'ясній промисловості для подовження терміну зберігання та стабільності споживчих властивостей продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 681.938 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Баль-Прилипко Л. 
Вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 560.605 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського