Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Войтовська В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Войтовська В. І. 
Введення вихідного матеріалу та отримання стерильної культури сорго цукрового (Sorghum saccharatum (L.) Pers.) [Електронний ресурс] / В. І. Войтовська, Л. І. Сторожик, Т. М. Недяк // Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин. - 2013. - № 3. - С. 50-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stopnsr_2013_3_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.095 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Бех Н. С 
Добір тетраплоїдних форм цукрових буряків у культурі in vitro з використанням непрямих методів визначення плоїдності [Електронний ресурс] / Н. С Бех, М. В. Роїк, В. І. Войтовська, Т. М. Недяк // Цукрові буряки. - 2012. - № 1. - С. 7-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cb_2012_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.442 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бех Н. С. 
Суспензійна культура клітин цукрових буряків [Електронний ресурс] / Н. С. Бех, В. І. Войтовська, Т. М. Недяк // Збірник наукових праць [Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків]. - 2012. - Вип. 15. - С. 219-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2012_15_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 8.262 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Войтовська В. І. 
Спосіб визначення плоїдності селери і салату, вирощених у культурі in vitro, за кількістю хромосом [Електронний ресурс] / В. І. Войтовська, Н. С. Бех, Т. В. Мельниченко // Збірник наукових праць [Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків]. - 2012. - Вип. 14. - С. 404-407. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2012_14_116
Попередній перегляд:   Завантажити - 341.605 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сторожик Л. І. 
Створення та збереження колекції вівса за використання біотехнологічного методу [Електронний ресурс] / Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська // Агробіологія. - 2018. - № 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2018_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 6.164 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Сторожик Л. І. 
Ризогенез вівсу за впливу фітогормонів [Електронний ресурс] / Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська, О. А. Зінченко, Л. В. Вишневська, Л. М. Кононенко // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2019. - Вип. 27. - С. 39-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2019_27_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 432.19 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Любич В. В. 
Формування посівних властивостей зерна сорго цукрового залежно від сорту, тривалості зберігання та оброблення регуляторами росту [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, Н. М. Климович, С. О. Третьякова // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2020. - № 1. - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2020_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.991 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Сторожик Л. І. 
Хімічна складова насіння сорго зернового (Sorghum bicolor) залежно від біологічних особливостей гібридів [Електронний ресурс] / Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська, С. В. Завгородня, С. О. Третьякова // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 96(1). - С. 149-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_96(1)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 633.784 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Любич В. В. 
Крупоутворювальна здатність помельних партій зерна пшениці спельти і пшениці м’якої [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. В. Желєзна, О. А. Єремеєва, В. І. Войтовська // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 96(1). - С. 606-620. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_96(1)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 465.962 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Сторожик Л. І. 
Посівні властивості зерна сорго цукрового залежно від тривалості його зберігання та оброблення препаратами [Електронний ресурс] / Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська, В. В. Любич, С. В. Рогальський // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2020. - Вип. 28. - С. 129-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2020_28_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.683 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Сторожик Л. І. 
Калусоутворення сорго цукрового (Sorghum saccharatum) залежно від виду і розміру експланту та рівня плоїдності [Електронний ресурс] / Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська, Л. В. Вишневська, Л. М. Кононенко. // Новітні агротехнології. - 2019. - № 7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novagr_2019_7_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.092 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Любич В. В. 
Вихід і якість подрібненої крупи із зерна пшениці полби [Електронний ресурс] / В. В. Любич, І. А. Лещенко, Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська // Агробіологія. - 2020. - № 2. - С. 79-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2020_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 960.34 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Третьякова С. О. 
Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica) [Електронний ресурс] / С. О. Третьякова, В. І. Войтовська, Я. В. Євчук, Л. М. Кононенко // Агробіологія. - 2020. - № 2. - С. 168-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2020_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.13 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Любич В. В. 
Біохімічна складова борошна із зерна різних гібридів кукурудзи і сорго [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова, Н. М. Климович // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 97(1). - С. 164-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_97(1)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 846.524 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Кононенко Л. М. 
Вміст біохімічної складової в насінні кунжута залежно від його забарвленн [Електронний ресурс] / Л. М. Кононенко, Я. В. Євчук, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 97(1). - С. 229-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_97(1)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.221 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Любич В. В. 
Технологічне оцінювання якості насіння сої залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова, Н. М. Климович // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2020. - № 2. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2020_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.476 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Євчук Я. В. 
Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Я. В. Євчук, Л. М. Кононенко, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Агробіологія. - 2021. - № 1. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2021_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.241 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Кононенко Л. М. 
Використання кунжутного борошна в технології хліба спеціального призначення [Електронний ресурс] / Л. М. Кононенко, Я. В. Євчук, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2021. - Вип. 98(1). - С. 299-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2021_98(1)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 849.6 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Любич В. В. 
Формування біохімічної складової борошна із зерна різних гібридів соризу [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, В. Г. Крижанівський, С. О. Третьякова // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2021. - № 1. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2021_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Любич В. В. 
Біохімічна складова зерна кіноа залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Інженерія природокористування. - 2021. - № 3. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Iprk_2021_3_8
Наведено результати дослідження біохімічної складової (вміст білка, вуглеводів, харчових волокон, жиру, золи, вітамінів, мінеральних елементів) зерна різних сортів кіноа. У зерні кіноа міститься 57,0 - 57,6 % вуглеводів, 14,0 - 14,6 - білка, 7,0 - 9,0 - харчових волокон, 6,0 - 7,3 - жиру, 2,33 - 2,58 % золи. Досліджені сорти кіноа, вирощені в умовах Правобережного Лісостепу, істотно не відрізняються за якістю. У зерні кіноа найбільше містилось вітаміну В3 - 1,45 - 1,59 мг % залежно від сорту. Проте інтегральний скор був на рівні 10 - 11 %. Найбільше 100 г зерна кіноа задовольняє біологічні потребу дорослої людини вітамінами В6, В1 і В2 - на 30 - 38 % залежно від варіанту досліду. Інтегральний скор вітаміну В5 був 15 - 16 % залежно від сорту. Слід відзначити, що істотної різниці між сортами кіноа виявлено не було, що підтверджує індекс комплексного оцінювання - 0,21 - 0,24. Зерно кіона найбільше містить калію, фосфору, магнію, сірки і кальцію. Вміст мангану, цинку, заліза та натрію був у межах 2,0 - 5,0 мг %. Індекс комплексного оцінювання не змінювався і становив 0,11. Проте інтегральний скор мав іншу тенденцію. Так, 100 г зерна цієї культури найбільше задовольняє біологічну потребу дорослої людини магнієм і фосфором - на 83 - 88 % залежно від варіанту досліду. Найменше натрієм, сіркою і кальцієм - на 0,1 - 5,1 %. Інтегральний скор для заліза був 32 - 34 %, цинку - 20 - 25, мангану - 20 - 21, калію - 11 - 13 % залежно від сорту. За біохімічною складовою зерно кіноа можна використовувати у технології безглютенових продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.975 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського