Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (15)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гурський П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Гурський П. В. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.185 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Жукова Я. Ф. 
Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Т. О. Кузнєцова, П. В. Гурський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.131 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гурський П. В. 
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 664.584 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гурський П. В. 
Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 322-329. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_51
Попередній перегляд:   Завантажити - 237.48 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Колеснікова М. Б. 
Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.868 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Перцевой М. Ф. 
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину [Електронний ресурс] / М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 302-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 294.944 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Гурський П. В. 
Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ю. І. Токолов, С. Г. Іваненко, М. І. Домніч // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 419.635 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Гурський П. В. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.083 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Бідюк Д. О. 
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Обозна М. В. 
Oбгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.059 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Колеснікова М. Б 
Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 525.162 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Потапов В. О. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__98
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.94 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Токолов Ю. І. 
Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля [Електронний ресурс] / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Колеснікова М. Б. 
Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.669 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Богомолов О. В. 
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста [Електронний ресурс] / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_12
Досліджено процес пресування макаронних виробів у полі ультразвуку. Встановлено позитивний вплив ультразвуку на тиск і швидкість пресування макаронного тіста різної вологості, підвищення міцності макаронних виробів, запропоновано механізм застосування ультразвукового впливу для підвищення щільності і якості макаронних виробів. Застосування ультразвуку з амплітудою <$Eroman A~=~30~symbol С~0,5> мкм, за тиску <$E6~symbol С~0,5> МПа і за температури пресування макаронного тіста <$E45~symbol С~2~symbol Р roman C> сприяє підвищенню адгезійної міцності макаронного тіста та підвищенню швидкості пресування, а отже збільшенню продуктивності преса.Досліджено процес пресування макаронних виробів у полі ультразвуку. Встановлено позитивний вплив ультразвуку на тиск і швидкість пресування макаронного тіста різної вологості, підвищення міцності макаронних виробів, запропоновано механізм застосування ультразвукового впливу для підвищення щільності і якості макаронних виробів. Застосування ультразвуку з амплітудою <$Eroman A~=~30~symbol С~0,5> мкм, за тиску <$E6~symbol С~0,5> МПа і за температури пресування макаронного тіста <$E45~symbol С~2~symbol Р roman C> сприяє підвищенню адгезійної міцності макаронного тіста та підвищенню швидкості пресування, а отже збільшенню продуктивності преса.
Попередній перегляд:   Завантажити - 763.34 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Гурський П. В. 
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Л. А. Кондрашина // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 154-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_23
Встановлено теденцію зв'язування води білком сиру кисломолочного нежирного під дією цитрату натрію, що сприяє підвищенню буферної ємності білка та створенню сприятливих умов для плавлення сирної маси, доведено вплив концентрації цитрату натрію на зменшення рухливості води в сирній масі, підготовленій до плавлення.Встановлено теденцію зв'язування води білком сиру кисломолочного нежирного під дією цитрату натрію, що сприяє підвищенню буферної ємності білка та створенню сприятливих умов для плавлення сирної маси, доведено вплив концентрації цитрату натрію на зменшення рухливості води в сирній масі, підготовленій до плавлення.
Попередній перегляд:   Завантажити - 961.021 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Гурський П. В. 
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 619.661 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Крапивницька І. О. 
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 729.734 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Токолов Ю. І. 
Дослідження залежності витрат електроенергії від частоти обертання робочих органів помельного модулю [Електронний ресурс] / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домнич // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 562.918 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Крапивницька І. О. 
Дослідження структуроутворення та змін форми звязку вологи в пектинових гелях методом диференціально-сканувальної калориметрії [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, В. О. Потапов, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 1(6). - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_1(6)__11
У процесі термоциклування досліджено зміни структури та вологоутримуючу здатність зразків пектинових гелів з різним рецептурним складом за допомогою диференціально-сканувальної калориметрії, циклічно нагріваючи їх та заморожуючи. Доведено вплив основних рецептурних компонентів на збільшення кількості зв'язаної води, стійкість структури та тривалість гелеутворення в пектинових гелях, що відбуваються під час нагрівання та заморожування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.009 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського