Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Д’яконова А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Д’яконова А. К. 
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. В. Нестеренко. // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 3-8 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.809 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Власенко В. В. 
Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, А. М. Дідух Г. В. Соломон, А. К. Д’яконова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 311.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Д’яконова А. К. 
Перспективи отримання і використання цукрозамінника із листя стевії при виробництві консервів [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, О. М. Свинаренко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 398.147 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Моськалюк І. В. 
Проблеми профзахворювань на підприємствах України [Електронний ресурс] / І. В. Моськалюк, А. К. Д’яконова, М. М. Сакун // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 77-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 563.509 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Д’яконова А. К. 
Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, C. І. Вікуль, А. Д. Салавеліс, М. П. Коновал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 731.185 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Д’яконова А. К. 
Розробка технологій спеціалізованих продуктів харчування геродієтичної спрямованості [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, О. М. Железко, В. В. Нестеренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 839.246 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Д’яконова А. К. 
Розробка технології сирних десертів для людей із залізодефіцитною анемією [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, А. В. Єгорова, О. М. Железко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__55
Попередній перегляд:   Завантажити - 946.917 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Д’яконова А. К. 
Дослідження процесу структуроутворення у білкових системах [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, О. С. Ткаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 222.976 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Д’яконова А. К. 
Вплив природних гідроколоїдів на фізико-хімічні властивості швидкозаморожених м’ясних систем [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, П. П. Павленкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 223-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__56
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.368 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Д’яконова А. К. 
Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 960.744 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Д’яконова А. К. 
Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 4. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.733 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Д’яконова А. К. 
Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 481.913 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Д’яконова А. К. 
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, Ф. А. Трішин, Л. А. Тітомир, О. М. Коротич // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 713.031 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського