Пошуковий запит: (<.>A=Д’яконова А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Д’яконова А. К. Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. В. Нестеренко. // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 3-8 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_3
|
2. |
Власенко В. В. Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, А. М. Дідух Г. В. Соломон, А. К. Д’яконова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_13
|
3. |
Д’яконова А. К. Перспективи отримання і використання цукрозамінника із листя стевії при виробництві консервів [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, О. М. Свинаренко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_20
|
4. |
Моськалюк І. В. Проблеми профзахворювань на підприємствах України [Електронний ресурс] / І. В. Моськалюк, А. К. Д’яконова, М. М. Сакун // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 77-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_28
|
5. |
Д’яконова А. К. Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, C. І. Вікуль, А. Д. Салавеліс, М. П. Коновал // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__27
|
6. |
Д’яконова А. К. Розробка технологій спеціалізованих продуктів харчування геродієтичної спрямованості [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, О. М. Железко, В. В. Нестеренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 109-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__26
|
7. |
Д’яконова А. К. Розробка технології сирних десертів для людей із залізодефіцитною анемією [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, А. В. Єгорова, О. М. Железко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__55
|
8. |
Д’яконова А. К. Дослідження процесу структуроутворення у білкових системах [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, О. С. Ткаченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__46
|
9. |
Д’яконова А. К. Вплив природних гідроколоїдів на фізико-хімічні властивості швидкозаморожених м’ясних систем [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, П. П. Павленкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 223-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__56
|
10. |
Д’яконова А. К. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_10
|
11. |
Д’яконова А. К. Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 4. - С. 76-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_4_13
|
12. |
Д’яконова А. К. Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, В. С. Степанова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_3
|
13. |
Д’яконова А. К. Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, Ф. А. Трішин, Л. А. Тітомир, О. М. Коротич // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_8
|