Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Забродська Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Забродська Г. І. 
Інтегральна оцінка стану формування "людського фактора" на підприємствах роздрібної торгівлі на основі методу аналізу ієрархій [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 406-416. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__60
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.296 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Забродська Г. І. 
Застосування мультиплікативних моделей у процесі формування людського фактора на підприємствах роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 389-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 323.473 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Забродська Г. І. 
Інтегральний аналіз умов формування людського фактора антикризового управління на підприємствах роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 203-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.14 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Забродська Г. І. 
Технологія формування людського фактора антикризового управління в підприємствах роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 306-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 224.415 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Забродська Л. Д. 
Проблеми національної економіки з формування людського фактора в Україні [Електронний ресурс] / Л. Д. Забродська, М. В. Чорна, Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 207-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 218.321 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Забродська Г. І. 
Людський фактор: трансформація підходів до визначення сутності [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 580-589. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_82
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.039 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Забродська Г. І. 
Обґрунтування системи показників оцінки впливу чинників на формування людського фактора підприємствами роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 312-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__46
Попередній перегляд:   Завантажити - 261.85 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Забродська Л. Д. 
Практичні аспекти оцінки економічної ефективності транспортування хлібопродуктів до споживачів [Електронний ресурс] / Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська, С. А. Швед // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_1(2)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.17 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пічугіна Т. С. 
Розвиток кризи: послідовність та особливості управління на підприємстві [Електронний ресурс] / Т. С. Пічугіна, Л. Д. Забродська, Г.І . Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2014. - Вип. 2. - С. 228-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2014_2_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.878 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Забродська Г. І. 
Система заходів формування людського фактора антикризового управління підприємств роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська, Л. Д. Забродська // Економічний форум. - 2016. - № 1. - С. 138-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2016_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 790.872 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Чорна М. В. 
Концептуальні засади оцінки розвитку підприємств роздрібної торгівлі [Електронний ресурс] / М. В. Чорна, Г. І. Забродська, Л. Д. Забродська, Т. Б. Кушнір // Бізнес Інформ. - 2018. - № 5. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_5_37
Мета роботи - формування концептуальних засад оцінки розвитку підприємств роздрібної торгівлі. Представлено концептуальний підхід до оцінки розвитку підприємства роздрібної торгівлі, що грунтується на авторському визначенні суті розвитку та його оцінки. Характерною особливістю запропонованого концептуального підходу є представлення типології розвитку підприємства роздрібної торгівлі за двома ієрархічними рівнями - за природою змін (кількісні, структурні, якісні) та за видами розвитку (масштабність, векторність, інтенсивність, інтегрованість, характер динаміки змін, збалансованість, характер використанням ресурсів). Відповідно до виділених типів і видів розвитку визначено сукупність цілей і критеріїв оцінки. Своєю чергою, згідно з виділеною сукупністю цілей визначено сукупність необхідних і доцільних підходів; обгрунтовано систему обов'язкових принципів, у межах якої виділено специфічні принципи. Даний концептуальний підхід є підгрунтям для розробки методології оцінки розвитку, що сприятиме формуванню конкурентних переваг підприємств роздрібної торгівлі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 287.712 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Пічугіна Т. С. 
Науково-теоретичні підходи до визначення поняття "конкурентоспроможність підприємства" [Електронний ресурс] / Т. С. Пічугіна, Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2017. - Вип. 1. - С. 132-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2017_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 592.679 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Забродська Г. І. 
Організаційно-економічне забезпечення функціонування туристичного підприємства [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська, Л. Д. Забродська, Т. С. Пічугіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2018. - Вип. 1. - С. 183-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2018_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 710.72 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Забродська Г. І. 
Організаційний розвиток підприємства: основи визначення дефініціїї [Електронний ресурс] / Г. І. Забродська, Л. Д. Забродська // Молодий вчений. - 2017. - № 4.4. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 319.994 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Ахундов В. М. 
Аналіз деформацій еластоармованої труби під впливом внутрішнього тиску [Електронний ресурс] / В. М. Ахундов, І. Ю. Наумова, Г. А. Забродська // Теорія і практика металургії. - 2018. - № 6. - С. 5-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tipm_2018_6_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.23 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Безгінова Л. І. 
Оцінка інвестиційної привабливості підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська, О. М. Нестеренко // Бізнес Інформ. - 2021. - № 6. - С. 259-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2021_6_37
Мета роботи - обгрунтування методичного підходу до оцінки інвестиційної привабливості підприємства харчової промисловості з урахуванням його галузевих особливостей. Наведено специфіку діяльності підприємств харчової промисловості, що може характеризувати стан їх інвестиційної привабливості. Розглянуто методичні аспекти оцінки інвестиційної привабливості підприємства. Оцінку інвестиційної привабливості підприємства харчової промисловості запропоновано проводити з позиції коротко- та довгострокової перспективи. Обгрунтовано методику оцінки інвестиційної привабливості підприємства харчової промисловості за такими етапами: формування інформаційної бази оцінки; оцінка елементів інвестиційної привабливості та визначення їх нормативних значень за групами фінансових коефіцієнтів; інтегральна оцінка елементів стану інвестиційної привабливості; ранжування підприємств за результатами оцінки інвестиційної привабливості. Виокремлено чотири групи фінансових коефіцієнтів відповідно до їх економічного змісту: ліквідності (коефіцієнт абсолютної ліквідності, коефіцієнт покриття); оборотності (коефіцієнт оборотності сукупного капіталу, коефіцієнт оборотності оборотних активів); фінансової стійкості (коефіцієнт структури покриття, коефіцієнт співвідношення власних і позикових коштів); рентабельності (рентабельність активів, рентабельність власного капіталу). Методика дозволяє залежно від пріоритетів і політики підприємства, його галузевої належності, інвестиційного клімату, умов розвитку економіки обирати інші критерії та показники для оцінки рівня інвестиційної привабливості. Запропоновано методичний підхід до побудови інтегрального показника оцінювання інвестиційної привабливості підприємства та фактор-карти її інтерпретації з виділенням низького, середнього та високого рівнів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.741 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Забродська Л. Д. 
Конкурентоспроможність підприємства: узагальнення та систематизація дефініцій [Електронний ресурс] / Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська, Л. І. Безгінова // Економічний форум. - 2017. - № 3. - С. 151-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfor_2017_3_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.698 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського