Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Коркач А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Коркач А. В. 
Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, Г. В. Крусир, И. А. Боровик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 127-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__24
Приведены характеристика пробиотиков и пребиотиков, классификация функциональных пищевых продуктов. Рассмотрены вопросы создания функциональных кондитерских изделий с синбиотическим комплексом; показаны перспективы применения иммобилизованных форм бифидобактерий и лактулозы в технологии кондитерских изделий. Изучено влияние синбиотической добавки на физико-химические и структурно-механические свойства сбивных масс.
Попередній перегляд:   Завантажити - 937.049 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Коркач А. В. 
Использование пробиотиков и пребиотиков в технологии кондитерских изделий [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, Т. П. Новичкова, Т. Е. Лебеденко, М. Н. Кеслер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.876 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Коркач А. В. 
Обоснование метода иммобилизации микроорганизмов и их применение в технологии кондитерских изделий [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Егорова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 397.823 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Коркач А. В. 
Изменение качества желейного мармелада с синбиотическим комплексом в процессе хранения [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, А. В. Егорова, И. О. Киртока // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.657 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Коркач А. В. 
Экспериментально–статистическое обоснование технологии зефира с синбиотическим комплексом [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, Г. Ф. Пшенишнюк, С. Пальчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 100-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 614.566 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Коркач А. В. 
Разработка технологии функционального желейного мармелада с синбиотическими свойствами [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, А. В. Егорова, М. Кеслер // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 170-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__47
Попередній перегляд:   Завантажити - 107.781 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Коркач А. В. 
Влияние пребиотической добавки на качество полуфабрикатов сахарного печенья [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, И. А. Боровик, Ю. Р. Кушнир // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 117-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 837.46 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Коркач А. В. 
Структурно-механические свойства помадных конфет с синбиотической добавкой [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, А. В. Егорова, В. Г. Муратов, И. О. Киртока // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__48
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.711 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Коркач А. В. 
Изменение качества кексов функционального назначения с безглютеновыми видами муки в процессе хранения [Електронний ресурс] / А. В. Коркач, Т. А. Величко, Г. И. Евдокимова, М. Вовк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 235-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__57
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.15 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Трихліб В. І. 
Деякі питання стосовно лаймської хвороби [Електронний ресурс] / В. І. Трихліб, В. Ф Сморгунова, А. І. Коркач // Сучасні аспекти військової медицини. - 2014. - Вип. 21. - С. 343-349. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Savm_2014_21_45
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.207 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського