Пошуковий запит: (<.>A=Крусір Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Крестінков І. С. Індексна оцінка екологічної небезпеки виноробних підприємств [Електронний ресурс] / І. С. Крестінков, Г. В. Крусір, І. Ф. Соколова // Екологічна безпека. - 2013. - Вип. 1. - С. 96-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekbez_2013_1_21
|
2. |
Крусір Г. В. Перспективи використання дріжджового осаду виноробних підприємств [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, І. Ф. Соколова // Екологічна безпека. - 2013. - Вип. 2. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekbez_2013_2_26 Розглянуто питання аналізу виноробних підприємств як джерела негативного впливу на навколишнє середовище. Вивчено утворення стічних вод на підприємствах первинного виноробства, їх склад, вплив на навколишнє природне середовище. Розглянуто біотехнологічні способи очищення стічних вод. Наведено порівняльний аналіз ефективності аеробних і анаеробних способів очищення стоків. Як найбільш ефективний спосіб очищення стічних вод був обраний спосіб анаеробного зброджування в біореакторі з одержанням біогазу. Проведено аналіз найбільш ефективних біореакторів, розглянуті особливості проведення процесу анаеробного зброджування стічних вод. На основі хімічного аналізу стічних вод і дріжджових осадів зроблено висновок про доцільність використання способу анаеробного зброджування стоків, а також розгляд останніх як один з видів енергетичної сировини для одержання біогазу та використання його для вироблення електричної та теплової енергії.
|
3. |
Крусір Г. В. Ідентифікація факторів та оцінка екологічного ризику роботи консервного заводу [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, В. П. Петросян, Я. О. Садовнікова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 65-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_10
|
4. |
Черно Н. К. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 547-552. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_86
|
5. |
Крусір Г. В. Застосування математичних методів для визначення раціональних режимів екстракції інгібітору панкреатичної амілази [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. Б. Василів, Н. А. Кушнір // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 558-563. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_88
|
6. |
Крусір Г. В. Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. В. Севастьянова, І. Ф. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_17
|
7. |
Крусір Г. В. Оцінка небезпечних факторів технології листкових виробів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_20
|
8. |
Крусір Г. В. Дослідження процесу метанового бродіння стоків [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. В. Севастьянова, Я. П. Русєва, К. І. Дерюгіна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 105-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_24
|
9. |
Віннікова Л. Г. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, Г. В. Крусір, Г. В. Шлапак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 381-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_62
|
10. |
Крусір Г. В. Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, В. К. Новічков, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 524-530. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_84
|
11. |
Дубровін В. О. Підвищення ефективності виробництва біогазу за рахунок використання стічних вод виноробних підприємств [Електронний ресурс] / В. О. Дубровін, В. М. Поліщук, М. М. Лободко, Г. В. Крусір, І. Ф. Соколова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2014. - Вип. 196(3). - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2014_196(3)__5
|
12. |
Крусір Г. В. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14
|
13. |
Верхівкер Я. Г. Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_6
|
14. |
Крусір Г. В. Екологічні аспекти в системах менеджменту [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. В. Яшкіна // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 110-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_36
|
15. |
Верхівкер Я. Г. Менеджмент організації сфери послуг [Електронний ресурс] / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_40
|
16. |
Крусір Г. В. Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 81-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_26
|
17. |
Крусір Г. В. Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, В. В. Яшкіна, Г. В. Кіріяк // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_30
|
18. |
Крусір Г. В. Екологічний аудит хлібопекарського підприємства [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 80-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_28
|
19. |
Крусір Г. В. Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 1. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_1_30
|
20. |
Крусір Г. В. Аналіз життєвого циклу продукції хлібопекарського підприємства за причинно-наслідковою схемою Ісікави [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, Л. І. Короленко, В. П. Петросян // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 93-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_35
|
| |