Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Нагурна Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Нагурна Н. А. 
Природа домішок етилового спирту та засоби регулювання хімічних і сенсорних характеристик спирту [Електронний ресурс] / Н. А. Нагурна, В. М. Головченко, В. Г. Буряков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 301.258 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Яценко С. І. 
Вивчення практичних основ ферментативного каталізу полімерів зернової сировини у спиртовому виробництві [Електронний ресурс] / С. І. Яценко, Н. А. Нагурна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 667.268 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Турчун О. В. 
Використання нетрадиційного сорбенту для зміни концентрації вищих спиртів у сортівці [Електронний ресурс] / О. В. Турчун, Н. А. Нагурна, В. О. Маринченко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 419.425 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Нагурна Н. А. 
Ефективність використання ІЧ-обробленої сировини в спиртовій галузі України [Електронний ресурс] / Н. А. Нагурна, С. І. Яценко, О. Л. Чепурна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.094 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Нагурна Н. А. 
Хеморецепція у світі пива [Електронний ресурс] / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2020. - № 1. - С. 32-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2020_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.799 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського