Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Неіленко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Пересічний М. 
Технологія молочних і овочевих напоїв радіозахисної дії [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Неіленко // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 83-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.32 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пересічний М. 
Технологія смузі радіозахисної дії [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Неіленко // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 518.979 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Пересічний М. І. 
Використання зерен вівса, проса та льону в технології приготування харчової композиції для смузі радіозахисної дії [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Неіленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 207-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 227.571 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Неіленко С. 
Застосування принципів універсального дизайну при проектуванні вестибюльної групи приміщень готелю [Електронний ресурс] / С. Неіленко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 107-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 261.576 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Неіленко С. М. 
Особливості проектування сучасних приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко, Т. В. Стариченко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 128-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.283 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Неіленко С. М. 
Аналіз ринку ресторанного господарства за 2013–2018 роки в ракурсі етногастрономічного розвитку [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко // Причорноморські економічні студії. - 2019. - Вип. 38(1). - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2019_38(1)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 232.001 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Неіленко С. М. 
Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко // Вісник Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. - 2018. - № 5. - С. 111-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpabia_2018_5_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.155 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Неіленко С. 
Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі [Електронний ресурс] / С. Неіленко, М. Криворучко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 239-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 329.889 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Неіленко С. М. 
Презентація гастрономічної культури в соціальних мережах [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко // Scientific notes of the institute of journalism. - 2020. - Т. 1. - С. 76-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizh_2020_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 313.269 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Зараховський О. Є. 
Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні: об’єкти та претенденти включення до списку [Електронний ресурс] / О. Є. Зараховський, С. М. Неіленко // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 49. - С. 14-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_49_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 711.602 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Неіленко С. М. 
Сервісна діяльність круїзної індустрії [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко, О. Є. Зараховський // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 42. - С. 12-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_42_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 334.903 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Русавська В. 
Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / В. Русавська, С. Неіленко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 148-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 259.978 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Неіленко С. 
Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. Неіленко, А. Фогель, Є. Гуща, О. Олійник // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 2. - С. 239-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 553.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського