Пошуковий запит: (<.>A=Неіленко С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Пересічний М. Технологія молочних і овочевих напоїв радіозахисної дії [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Неіленко // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 83-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_13
|
2. |
Пересічний М. Технологія смузі радіозахисної дії [Електронний ресурс] / М. Пересічний, С. Неіленко // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_9
|
3. |
Пересічний М. І. Використання зерен вівса, проса та льону в технології приготування харчової композиції для смузі радіозахисної дії [Електронний ресурс] / М. І. Пересічний, С. М. Неіленко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 207-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__52
|
4. |
Неіленко С. Застосування принципів універсального дизайну при проектуванні вестибюльної групи приміщень готелю [Електронний ресурс] / С. Неіленко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 107-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_12
|
5. |
Неіленко С. М. Особливості проектування сучасних приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко, Т. В. Стариченко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 2. - С. 128-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_2_12
|
6. |
Неіленко С. М. Аналіз ринку ресторанного господарства за 2013–2018 роки в ракурсі етногастрономічного розвитку [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко // Причорноморські економічні студії. - 2019. - Вип. 38(1). - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2019_38(1)__26
|
7. |
Неіленко С. М. Проектування приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко // Вісник Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. - 2018. - № 5. - С. 111-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpabia_2018_5_15
|
8. |
Неіленко С. Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі [Електронний ресурс] / С. Неіленко, М. Криворучко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 239-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_2_7
|
9. |
Неіленко С. М. Презентація гастрономічної культури в соціальних мережах [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко // Scientific notes of the institute of journalism. - 2020. - Т. 1. - С. 76-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizh_2020_1_8
|
10. |
Зараховський О. Є. Світова спадщина ЮНЕСКО в Україні: об’єкти та претенденти включення до списку [Електронний ресурс] / О. Є. Зараховський, С. М. Неіленко // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 49. - С. 14-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_49_4
|
11. |
Неіленко С. М. Сервісна діяльність круїзної індустрії [Електронний ресурс] / С. М. Неіленко, О. Є. Зараховський // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 42. - С. 12-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_42_4
|
12. |
Русавська В. Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / В. Русавська, С. Неіленко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 148-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_1_12
|
13. |
Неіленко С. Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. Неіленко, А. Фогель, Є. Гуща, О. Олійник // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 2. - С. 239-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2022_5_2_6
|