Пошуковий запит: (<.>A=Оріщук О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Оріщук О. С. Вплив кормових добавок за різного вмісту пальмового жиру на ліпідний склад печінки курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(1). - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(1)__31
|
2. |
Оріщук О. С. Продуктивність та якісні показники яєць курей-несучок за згодовування кормової добавки ВАМЖК [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 7. - С. 97-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_7_24
|
3. |
Оріщук О. С. Ліпідний склад жовтка яєць курей-несучок за використання кормових добавок із включенням пальмового жиру [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 2-3. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_2-3_16 Вивчено ефективність використання кормових домішок за різного вмісту пальмового жиру у складі комбікорму курей-несучок та їх вплив на кількісний склад ліпідів і співвідношення їх класів у жовтку яєць. Встановлено, що згодовування кормових продуктів з включенням пальмового жиру у складі комбікорму піддослідної птиці позитивно вплинуло на ліпідний склад яєць. Включення у раціони курей-несучок II дослідної групи 3 % вітамінно-амінокислотно-мінерально-жирового комплексу замість аналогічної кількості соєвої макухи сприяло підвищенню рівня фосфоліпідів на 1,2 %, неетерифікованого холестеролу на 6,1 %. У той час рівень фосфоліпідів у жовтку яєць III і IV дослідних груп курей, яким до складу комбікорму включали 4 % БЖК та 8 % БВД був нижчим у порівнянні з контрольною групою відповідно на 0,95 - 2,66 %. Проте, кількість сфінгомієліну, фосфатидилхоліну та фосфатидилетаноламіну була більша у порівнянні з аналогами контрольної групи.
|
4. |
Оріщук О. С. Ефективність використання кормових добавок на основі сухих рослинних жирів у годівлі курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, В. В. Микитюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2012. - Вип. 12. - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2012_12_41
|
5. |
Оріщук О. С. Вплив вітамінно-амінокислотно-мінерально-жирового комплексу на основі пальмового жиру на вітамінний та ліпідний склад яєць курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, Н. О. Рубан // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2016. - Вип. 5. - С. 198-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2016_5_45
|
6. |
Оріщук О. С. Характеристика досліджуваних кормових добавок з введенням пальмового жиру та їх вплив на продуктивність курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_32
|
7. |
Рубан Н. О. Продуктивність молодняку гусей за різних рівнів соєвого та соняшникового лецитину в комбікормах [Електронний ресурс] / Н. О. Рубан, С. В. Цап, О. С. Оріщук // Науково-технічний бюлетень. - 2016. - № 115. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2016_115_32
|
8. |
Рубан Н. О. Забійні показники і м’ясні якості молодняку гусей за різного вмісту лецитину соняшнику в комбікормі [Електронний ресурс] / Н. О. Рубан, О. С. Оріщук, С. В. Цап, Л. М. Дармограй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 230-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2016_18_2_53
|
9. |
Оріщук О. С. Вплив кормових добавок за різного вмісту пальмового жиру на вітамінний та ліпідний склад яєць курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, Н. О. Рубан // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 100-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_236_12
|
10. |
Рубан Н. О. Особливості гістологічної будови печінки молодняку гусей за використання різних рівнів лецитину соняшнику [Електронний ресурс] / Н. О. Рубан, О. С. Оріщук, С. В. Цап // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__32
|
11. |
Оріщук О. С. Продуктивність та забійні показники молодняку гусей за згодовування лецитину сої та соняшнику [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, Н. О. Рубан, С. В. Цап, В. В. Микитюк, Л. М. Дармограй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2017. - Т. 19, № 74. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2017_19_74_11
|
12. |
Оріщук О. С. Особливості ліпідного складу тканин печінки та жовтка яєць курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, С. В. Цап // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 29(1). - С. 124-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(1)__19
|
13. |
Цап С. В. Морфологічні та якісні показники яєць за використання у раціонах білково-жирового концентрату [Електронний ресурс] / С. В. Цап, О. С. Оріщук, В. В. Микитюк, О. В. Хмельова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 250-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_59
|
14. |
Цап С. В. Вплив комплексних кормових добавок з введенням пальмового жиру на продуктивність та гістологічну будову печінки бройлерів [Електронний ресурс] / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 165-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_44
|
15. |
Микитюк В. В. Особливості перетравності поживних речовин раціону кітними вівцематками за додаткового введення кобальту [Електронний ресурс] / В. В. Микитюк, Т. О. Василенко, О. С. Оріщук, С. В. Цап, І. І. Поротікова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_2_5
|
16. |
Оріщук О. С. Вплив активних дріжджів на показники продуктивності курей-несучок [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап, О. О. Іжболдіна // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 2. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_2_9
|
17. |
Оріщук О. С. Ефективність використання активних дріжджів у годівлі птиці та їх вплив на якісні показники яєць [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук // Сучасне птахівництво. - 2019. - № 5-6. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2019_5-6_5
|
18. |
Оріщук О. С. Особливості гістологічної будови печінки курей-несучок за використання вітамінно-амінокислотно-мінерально-жирового комплексу [Електронний ресурс] / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 1. - С. 34-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_1_9
|
19. |
Микитюк В. В. Продуктивність і біохімічні показники крові молодняку гусей за дії соняшникового лецитину [Електронний ресурс] / В. В. Микитюк, Н. О. Рубан, С. В. Цап, О. С. Оріщук, М. І. Голубєв // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 3. - С. 124-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_3_24
|
20. |
Цап С. В. Продуктивна дія кормових добавок з введенням пальмового жиру на перетравність корму та продуктивність курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / С. В. Цап, О. С. Оріщук, Н. О. Рубан, О. І. Мусіч // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2016. - Vol. 4, № 1. - С. 274-278. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2016_4_1_53
|
| |