Пошуковий запит: (<.>A=Ощепков О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Пронiн К. К. Морфологiчна рiзноманiтнiсть морськiх гротiв Болгарії [Електронний ресурс] / К. К. Пронiн, Д. Т. Добрев, П. С. Вержбицкий, О. С. Ощепков // Спелеологія і карстологія. - 2013. - № 11. - С. 48-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sik_2013_11_7
|
2. |
Ощепков О. П. Аналіз співвідношення темпів росту продуктивності праці та заробітної плати в хлібопекарній промисловості [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 4. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_4_4
|
3. |
Ощепков О. П. Аналіз ефективності праці та її стимулювання [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 4. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_4_3
|
4. |
Ощепков О. П. Визначення поняття "виробничі запаси" в бухгалтерському обліку [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, Н. В. Максименко // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 71-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_19
|
5. |
Ощепков О. П. Аналіз стану та відтворення основних засобів на підприємствах зернопереробної галузі [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, В. М. Пужанська // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_5
|
6. |
Ощепков О. П. Аналіз стану економічного потенціалу підприємств м’ясопереробної галузі [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_2_9
|
7. |
Ощепков О. П. Методологічні питання дослідження продовольчої безпеки в межах національної безпеки країни [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 4. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_4_6
|
8. |
Ощепков О. П. Податок на додану вартість та його роль у формуванні доходів державного бюджету України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, В. Ф. Шкепу // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 4. - С. 89–94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_4_14
|
9. |
Ощепков О. П. Формування передумов експортної стратегії розвитку підприємств агропродовольчого комплексу України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_4
|
10. |
Ощепков О. П. Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, М. М. Чебан, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_8
|
11. |
Ощепков О. П. Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко, Л. М. Головаченко, К. П. Філіппова // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 4. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_4_5
|
12. |
Ощепков О. П. Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_6
|
13. |
Ощепков О. П. Аналіз тенденцій та оцінка значущості інтелектуального капіталу у створенні доданої вартості ефективності діяльності підприємств [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Причорноморські економічні студії. - 2022. - Вип. 74. - С. 142-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2022_74_22
|
14. |
Ощепков О. П. Тенденції ціноутворення та економічні ризики для підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Причорноморські економічні студії. - 2022. - Вип. 78. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2022_78_10
|