Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ощепков О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Пронiн К. К. 
Морфологiчна рiзноманiтнiсть морськiх гротiв Болгарії [Електронний ресурс] / К. К. Пронiн, Д. Т. Добрев, П. С. Вержбицкий, О. С. Ощепков // Спелеологія і карстологія. - 2013. - № 11. - С. 48-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sik_2013_11_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.991 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Ощепков О. П. 
Аналіз співвідношення темпів росту продуктивності праці та заробітної плати в хлібопекарній промисловості [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 4. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_4_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 149.977 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Ощепков О. П. 
Аналіз ефективності праці та її стимулювання [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 4. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.376 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ощепков О. П. 
Визначення поняття "виробничі запаси" в бухгалтерському обліку [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, Н. В. Максименко // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 3. - С. 71-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_3_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 61.247 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ощепков О. П. 
Аналіз стану та відтворення основних засобів на підприємствах зернопереробної галузі [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, В. М. Пужанська // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 245.97 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ощепков О. П. 
Аналіз стану економічного потенціалу підприємств м’ясопереробної галузі [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 158.454 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ощепков О. П. 
Методологічні питання дослідження продовольчої безпеки в межах національної безпеки країни [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 4. - С. 35-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_4_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 401.496 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Ощепков О. П. 
Податок на додану вартість та його роль у формуванні доходів державного бюджету України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, В. Ф. Шкепу // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 4. - С. 89–94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.905 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Ощепков О. П. 
Формування передумов експортної стратегії розвитку підприємств агропродовольчого комплексу України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 3. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 168.332 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ощепков О. П. 
Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, М. М. Чебан, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 226.262 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Ощепков О. П. 
Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко, Л. М. Головаченко, К. П. Філіппова // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 4. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 399.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Ощепков О. П. 
Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 732.004 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Ощепков О. П. 
Аналіз тенденцій та оцінка значущості інтелектуального капіталу у створенні доданої вартості ефективності діяльності підприємств [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Причорноморські економічні студії. - 2022. - Вип. 74. - С. 142-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2022_74_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 175.691 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Ощепков О. П. 
Тенденції ціноутворення та економічні ризики для підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. П. Ощепков, С. О. Магденко // Причорноморські економічні студії. - 2022. - Вип. 78. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2022_78_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 185.789 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського