Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пахомова К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Бессараб О. С. 
Інноваційна технологія фруктових гомогенізованих продуктів підвищеної біологічної цінності на основі гідродинамічної обробки сировини [Електронний ресурс] / О. С. Бессараб, C. Б. Осипенко, Л. О. Стоянова, К. Ю. Пахомова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 7-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 617.071 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пахомова К. Ю. 
Розрахунок пастеризаторів-гомогенізаторів періодичної дії типу ТЕК-СМ [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, С. Б. Осіпенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_11
Доведено можливість використання гідродинамічних установок не тільки для подрібнення та гомогенізації матеріалів, але і як теплове обладнання для стерилізації продуктів. Наведено залежності між ступенем подрібнення, температурою продукту та кратністю проходження кожної часточки через зону гідродинамічної дії. Наведено розрахунок кратності циркулювання для нагріву продукту до температури пастеризації.
Попередній перегляд:   Завантажити - 924.346 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Пахомова К. Ю. 
Дослідження процесу подрібнення сировини в пастеризаторах-гомогенізаторах типу ТЕК-СМ [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, О. С. Бесараб // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_16
Наведено схему та опис роботи гідродинамічної установки ТЕК-СМ, що розроблена та випускається Науково-виробничим приватним підприємством "Институт "ТЕКМАШ". Доведено можливість використання гідродинамічних установок для безвідходної переробки рослинної сировини. Визначено залежність ступеня та швидкості подрібнення сировини від виду оброблюваного продукту та технічних характеристик установки. Показано кореляцію між ступенем подрібнення та температури продукту в процесі обробки сировини на установках типу ТЕК-СМ.
Попередній перегляд:   Завантажити - 912.463 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Пахомова К. Ю. 
Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Л. О. Стоянова, Я. Г. Верхівкер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 390.463 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пахомова К. Ю. 
Вплив гідродинамічної обробки на антиоксидантні властивості готового продукту [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Я. Г. Верхівкер, Ю. О. Дашковський, Л. Ю. Стоянова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.789 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пахомова К. О. 
Особливості кримінально-правової характеристики вбивства на замовлення [Електронний ресурс] / К. О. Пахомова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Право. - 2019. - Вип. 56(2). - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvuzhpr_2019_56(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 329.758 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського