Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Пахомова К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Бессараб О. С. Інноваційна технологія фруктових гомогенізованих продуктів підвищеної біологічної цінності на основі гідродинамічної обробки сировини [Електронний ресурс] / О. С. Бессараб, C. Б. Осипенко, Л. О. Стоянова, К. Ю. Пахомова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 7-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_3
| 2. |
Пахомова К. Ю. Розрахунок пастеризаторів-гомогенізаторів періодичної дії типу ТЕК-СМ [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, С. Б. Осіпенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_11 Доведено можливість використання гідродинамічних установок не тільки для подрібнення та гомогенізації матеріалів, але і як теплове обладнання для стерилізації продуктів. Наведено залежності між ступенем подрібнення, температурою продукту та кратністю проходження кожної часточки через зону гідродинамічної дії. Наведено розрахунок кратності циркулювання для нагріву продукту до температури пастеризації.
| 3. |
Пахомова К. Ю. Дослідження процесу подрібнення сировини в пастеризаторах-гомогенізаторах типу ТЕК-СМ [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, О. С. Бесараб // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_16 Наведено схему та опис роботи гідродинамічної установки ТЕК-СМ, що розроблена та випускається Науково-виробничим приватним підприємством "Институт "ТЕКМАШ". Доведено можливість використання гідродинамічних установок для безвідходної переробки рослинної сировини. Визначено залежність ступеня та швидкості подрібнення сировини від виду оброблюваного продукту та технічних характеристик установки. Показано кореляцію між ступенем подрібнення та температури продукту в процесі обробки сировини на установках типу ТЕК-СМ.
| 4. |
Пахомова К. Ю. Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Л. О. Стоянова, Я. Г. Верхівкер // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 60-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_23
| 5. |
Пахомова К. Ю. Вплив гідродинамічної обробки на антиоксидантні властивості готового продукту [Електронний ресурс] / К. Ю. Пахомова, Я. Г. Верхівкер, Ю. О. Дашковський, Л. Ю. Стоянова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__5
| 6. |
Пахомова К. О. Особливості кримінально-правової характеристики вбивства на замовлення [Електронний ресурс] / К. О. Пахомова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Право. - 2019. - Вип. 56(2). - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvuzhpr_2019_56(2)__16
|
|
|