Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Перцевий М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Перцевий М. 
Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / М. Перцевий, Т. Кузнецова, Ю. Савгіра // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 681.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Жукова Я. Ф. 
Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Т. О. Кузнєцова, П. В. Гурський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.131 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Перцевий М. Ф. 
Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин [Електронний ресурс] / М. Ф. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 360-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.968 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Колеснікова М. Б. 
Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.868 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Колеснікова М. Б 
Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 525.162 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Потапов В. О. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__98
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.94 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Колеснікова М. Б. 
Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.669 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського