Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Перцевий М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Перцевий М. Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / М. Перцевий, Т. Кузнецова, Ю. Савгіра // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_13
| 2. |
Жукова Я. Ф. Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, М. Ф. Перцевий, М. В. Обозна, Т. О. Кузнєцова, П. В. Гурський. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_17
| 3. |
Перцевий М. Ф. Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовин [Електронний ресурс] / М. Ф. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 360-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_57
| 4. |
Колеснікова М. Б. Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_7
| 5. |
Колеснікова М. Б Дослідження емульгуючої здатності білково-жирової емульсії продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] / М. Б Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_31
| 6. |
Потапов В. О. Дослідження впливу рецептурних компонентів на форми зв’язку вологи в модельних системах продукту структурованого закусочного методом ДСК термограм [Електронний ресурс] / В. О. Потапов, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 399-402. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__98
| 7. |
Колеснікова М. Б. Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого [Електронний ресурс] / М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевий, П. В. Гурський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_8
|
|
|