Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (39)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (47)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Притульська Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
 

Товари і ринки = Commodities and markets : міжнар. наук.-практ. журн. / Держ. торг.-екон. ун-т. – Київ: Вид-во КНТЕУ, 2006. - Виходить двічі на рік. - ISSN 1998-2666. - ISSN 2616-6755

Додаткові відомості та надходження

2.

Притульська Н. В. 
Математичне моделювання макронутрієнтного складу продуктів для нутрітивної підтримки організма при гіперметаболізмі [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 220-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 686.444 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Притульська Н. 
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_13
Проаналізовано сучасні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки людей з термічними травмами, висвітлено особливості їхніх потреб в поживних речовинах. Розглянуто рекомендації з визначення енергетичних потреб і збалансування раціону харчування постраждалих за рахунок основних нутрієнтів відповідно до особливостей метаболічних процесів організму.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.44 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Притульська Н. В. 
Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, О. В. Хробатенко, Ю. Б. Міклашевська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 186-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 804.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Притульська Н. В. 
Обґрунтування вибору функційних інгредієнтів для цукерок спеціального призначення (для спортсменів) [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.631 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Притульська Н. 
Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Ю. Мотузка, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 169-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_20
Досліджено показники безпечності продуктів для ентерального харчування "Реабілакт" і "Реабілакт-Д": вміст токсичних елементів, пестицидів, кількісний та якісний склад мікрофлори протягом рекомендованого терміну зберігання. Встановлено, що дослідні продукти відповідають чинним вимогам.
Попередній перегляд:   Завантажити - 649.6 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Мазаракі А. 
Інтеграція вітчизняної науки до світової через наукометричні бази даних [Електронний ресурс] / А. Мазаракі, Н. Притульська, С. Мельниченко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2011. - № 6. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2011_6_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 460.497 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Притульська Н. 
Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Є. Бондаренко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 465.4 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Притульська Н. 
До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. Притульська, О. Хробатенко, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 112-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.723 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Притульська Н. В. 
Функціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчування [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.705 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Притульська Н. 
Ринок продуктів нутрітивної підтримки [Електронний ресурс] / Н. Притульська, А. Кучинська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 5-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_2
Проаналізовано продукцію нутрітивної підтримки найкрупніших виробників світового ринку. Визначено основні чинники зростання обсягів цих продуктів та тенденції розвитку ринку. Наведено характеристику асортименту продуктів для ентерального харчування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 971.952 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Притульська Н. В. 
Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Ю. М. Мотузка, Д. П. Антюшко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.488 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Притульська Н. В. 
Дослідження динаміки продажу засобів регуляції ваги тіла в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Г. І. Сєногонова // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 3(5). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 122.732 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Притульська Н. В. 
Споживчі переваги продуктів нутрітивної підтримки людей з опіковими травмами [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, А. М. Кучинська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 14-19 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 467.016 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Притульська Н. 
Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 53-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_8
Проаналізовано законодавчо-нормативну базу щодо позиціювання продуктів для ентерального харчування в Україні та світі. Представлено систему заходів щодо їх розробки та доведення до цільової групи споживачів із використанням засад наукового товарознавства. Визначено пріоритетні напрями вирішення проблеми вітчизняного виробництва продуктів для ентерального харчування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.367 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Притульська Н. В. 
Дослідження функціональної композиції "Ефект" для спеціальних харчових продуктів (для людей з надлишковою вагою) [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Н. В. Вдовенко, Є. О. Лошкарьова, Г. І. Сєногонова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(4). - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(4)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 109.837 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Притульська Н. В. 
Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 151.739 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Притульська Н. В 
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини [Електронний ресурс] / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 106-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 423.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Притульська Н. В 
До проблеми удосконалення класифікації продуктів для ентерального харчування [Електронний ресурс] / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Я. В. Купченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.318 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Притульська Н. В 
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування [Електронний ресурс] / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 49-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 329.971 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського