Пошуковий запит: (<.>A=Притульська Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
|
Товари і ринки = Commodities and markets : міжнар. наук.-практ. журн. / Держ. торг.-екон. ун-т. – Київ: Вид-во КНТЕУ, 2006. - Виходить двічі на рік. - ISSN 1998-2666. - ISSN 2616-6755 Додаткові відомості та надходження |
|
2. |
Притульська Н. В. Математичне моделювання макронутрієнтного складу продуктів для нутрітивної підтримки організма при гіперметаболізмі [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 220-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_34
|
3. |
Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_13 Проаналізовано сучасні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки людей з термічними травмами, висвітлено особливості їхніх потреб в поживних речовинах. Розглянуто рекомендації з визначення енергетичних потреб і збалансування раціону харчування постраждалих за рахунок основних нутрієнтів відповідно до особливостей метаболічних процесів організму.
|
4. |
Притульська Н. В. Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, О. В. Хробатенко, Ю. Б. Міклашевська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 186-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_31
|
5. |
Притульська Н. В. Обґрунтування вибору функційних інгредієнтів для цукерок спеціального призначення (для спортсменів) [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_32
|
6. |
Притульська Н. Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Ю. Мотузка, Д. Антюшко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 169-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_20 Досліджено показники безпечності продуктів для ентерального харчування "Реабілакт" і "Реабілакт-Д": вміст токсичних елементів, пестицидів, кількісний та якісний склад мікрофлори протягом рекомендованого терміну зберігання. Встановлено, що дослідні продукти відповідають чинним вимогам.
|
7. |
Мазаракі А. Інтеграція вітчизняної науки до світової через наукометричні бази даних [Електронний ресурс] / А. Мазаракі, Н. Притульська, С. Мельниченко // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2011. - № 6. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2011_6_2
|
8. |
Притульська Н. Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Є. Бондаренко, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_6
|
9. |
Притульська Н. До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. Притульська, О. Хробатенко, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 112-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_17
|
10. |
Притульська Н. В. Функціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчування [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_15
|
11. |
Притульська Н. Ринок продуктів нутрітивної підтримки [Електронний ресурс] / Н. Притульська, А. Кучинська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 5-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_2 Проаналізовано продукцію нутрітивної підтримки найкрупніших виробників світового ринку. Визначено основні чинники зростання обсягів цих продуктів та тенденції розвитку ринку. Наведено характеристику асортименту продуктів для ентерального харчування.
|
12. |
Притульська Н. В. Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Ю. М. Мотузка, Д. П. Антюшко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 226-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__35
|
13. |
Притульська Н. В. Дослідження динаміки продажу засобів регуляції ваги тіла в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Г. І. Сєногонова // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 3(5). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_3
|
14. |
Притульська Н. В. Споживчі переваги продуктів нутрітивної підтримки людей з опіковими травмами [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, А. М. Кучинська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 14-19 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_5
|
15. |
Притульська Н. Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування [Електронний ресурс] / Н. Притульська, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 53-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_8 Проаналізовано законодавчо-нормативну базу щодо позиціювання продуктів для ентерального харчування в Україні та світі. Представлено систему заходів щодо їх розробки та доведення до цільової групи споживачів із використанням засад наукового товарознавства. Визначено пріоритетні напрями вирішення проблеми вітчизняного виробництва продуктів для ентерального харчування.
|
16. |
Притульська Н. В. Дослідження функціональної композиції "Ефект" для спеціальних харчових продуктів (для людей з надлишковою вагою) [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Н. В. Вдовенко, Є. О. Лошкарьова, Г. І. Сєногонова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(4). - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(4)__15
|
17. |
Притульська Н. В. Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_4
|
18. |
Притульська Н. В Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини [Електронний ресурс] / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 106-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_38
|
19. |
Притульська Н. В До проблеми удосконалення класифікації продуктів для ентерального харчування [Електронний ресурс] / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Я. В. Купченко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 11-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_5
|
20. |
Притульська Н. В Сучасні тенденції ринку спортивного харчування [Електронний ресурс] / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 49-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_18
|
| |