Пошуковий запит: (<.>A=Пушка О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Самойленко І. Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури [Електронний ресурс] / І. Самойленко, О. Пушка, І. Корецька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9. - С. 3-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hpkpu_2013_9_3
|
2. |
Пушка О. С. Шляхи зниження калорійності солодких страв [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, М. О. Нінікало, І. Л. Корецька // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 211-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_28
|
3. |
Третяк В. М. Порівняння методів визначення моменту інерції неоднорідного маховика [Електронний ресурс] / В. М. Третяк, Р. В. Оляднічук, О. С. Пушка, Н. В. Тютюнник // Механізація та електрифікація сільського господарства. - 2012. - Вип. 96. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mesg_2012_96_49
|
4. |
Назаренко О. О. Теоретичне дослідження режимів роботи машинно-тракторних агрегатів [Електронний ресурс] / О. О. Назаренко, О. С. Пушка // Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. - 2015. - Вип. 45(1). - С. 232-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zmntz_2015_45(1)__36
|
5. |
Пушка О. С. Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко, Ю. М. Ткачук // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_11
|
6. |
Пушка О. С. Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_23 Визначено технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. Досліджено агрегативну стійкість, ступінь кристалічності, ступінь синерезису, кислотне та перекисне число модельних систем і кулінарного напівфабрикату. Обгрунтовано рецептуру кулінарних напівфабрикату та концентрату для супів-пюре, які складаються з модифікованого крохмалю з восковидної кукурудзи (Thermflo або Thermtex), олії рослинної, ефіру лимонної кислоти та води (для кулінарного напівфабрикату). Встановлено, що поверхнево-активні речовини покращують технологічні властивості кулінарних напівфабрикатів, і, відповідно, поліпшують якість пюреподібних перших страв.
|
7. |
Невзоров А. В. Підвищення показників надійності сільськогосподарської техніки шляхом використання структурного резервування [Електронний ресурс] / А. В. Невзоров, О. С. Пушка, Т. О. Кутковецька // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. - 2016. - Вип. 4. - С. 132-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vuvmaao_2016_4_15
|
8. |
Пушка О. С. Теоретичні передумови технології кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, А. Ю. Іллючок, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_23
|
9. |
Кепко О. І. Статична математична модель теплового балансу зерносушарки [Електронний ресурс] / О. І. Кепко, А. В. Войтік, О. С. Пушка, І. О. Лісовий // Збірник наукових праць Кіровоградського національного технічного університету. Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація. - 2017. - Вип. 30. - С. 10-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkntu_2017_30_4
|
10. |
Ковальчук Ю. О. Вплив поглинаючих покриттів на глибину лазерної обробки деталей сільськогосподарської техніки зі сталі 45 [Електронний ресурс] / Ю. О. Ковальчук, О. С. Пушка, А. В. Войтік // Збірник наукових праць Кіровоградського національного технічного університету. Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація. - 2017. - Вип. 30. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpkntu_2017_30_5
|
11. |
Пушка О. С. Розвиток сучасних еко-тенденцій у готельних господарствах міста Києва [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, Д. Ю. Тіхонова // Молодий вчений. - 2017. - № 4. - С. 739-742. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_4_173
|
12. |
Войтік А. В. Баланс потужності циліндричної щітки при взаємодії з ґрунтом [Електронний ресурс] / А. В. Войтік, В. В. Кравченко, О. С. Пушка // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 251. - С. 141-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2016_251_18
|
13. |
Войтік А. В. Дослідження впливу параметрів циліндричної щітки на силу опору ґрунту та реакцію ґрунтової основи при розкритті кореневої системи маточних рослин [Електронний ресурс] / А. В. Войтік, В. В. Кравченко, О. С. Пушка // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 241. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2016_241_22
|
14. |
Пушка О. С. Поліпшення екологічних та техніко-економічних показників дизелів за рахунок додаткової подачі повітря в циліндри [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, А. В. Войтік, О. О. Назаренко, Т. О. Кутковецька // Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка. - 2017. - Вип. 27. - С. 212-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZnpPdatu_2017_27_29
|
15. |
Шейченко В. О. Пам’яті Гедаля Абрамовича Хайліса [Електронний ресурс] / В. О. Шейченко, А. Ю. Горбовий, В. Ф. Дідух, О. О. Налобіна, В. І. Кравчук, М. М. Толстушко, Н. О. Толстушко, В. В. Шевчук, М. В. Шевчук, О. С. Пушка // Сільськогосподарські машини. - 2020. - Вип. 45. - С. 5-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/silmah_2020_45_3
|
16. |
Шейченко В. О. Пам’яті Гедаля Абрамовича Хайліса [Електронний ресурс] / В. О. Шейченко, А. Ю. Горбовий, В. Ф. Дідух, В. І. Кравчук, О. О. Налобіна, М. М. Толстушко, Н. О. Толстушко, В. В. Шевчук, О. С. Пушка, О. І. Єременко // Інженерія природокористування. - 2020. - № 3. - С. 7-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Iprk_2020_3_3
|
17. |
Карпінська К. Р. Удосконалення систем управління готельних підприємств (на прикладі системи SalesWorks від компанії SoftServe) [Електронний ресурс] / К. Р. Карпінська, О. В. Арпуль, О. С. Пушка // Молодий вчений. - 2019. - № 12(2). - С. 160-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_12(2)__5
|
18. |
Пушка О. С. Етнічна українська кухня як елемент гасторономічного туризму в Україні [Електронний ресурс] / О. С. Пушка, Л. О. Шаран, О. В. Арпуль, А. В. Шаран // Географія та туризм. - 2020. - Вип. 59. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2020_59_6
|
19. |
Абрамова А. Г. Вплив COVID-19 та карантинних обмежень на заклади гостинної індустрії України [Електронний ресурс] / А. Г. Абрамова, О. С. Пушка, Ю. А. Мирошник // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія : Економічні науки. - 2020. - № 5. - С. 19–27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vknutden_2020_5_4
|
20. |
Лісовий І. О. Пряма сівба та обґрунтування параметрів сошника [Електронний ресурс] / І. О. Лісовий, А. І. Бойко, М. О. Свірень, О. С. Пушка // Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти. - 2015. - Вип. 3. - С. 177-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vuvmaao_2015_3_29
|
| |