Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Радіоненко В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Радіоненко В. М. Особливості зберігання листового салату в контейнерах із модифікованим газовим середовищем [Електронний ресурс] / В. М. Радіоненко, Ю. В. П’янкова, В. П. Кочетов // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 4. - С. 135-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_4_36 Встановлено, що модифіковане газове середовище утворюється в результаті газообміну між листами салату й середовищем у замкнутому просторі модуля, а також між цим середовищем і зовнішнім повітрям через мембрани, матеріал яких має селективну проникність для компонентів газового середовища. Проведені дослідження підтверджують, що холодильна технологія зберігання з використанням модифікованого газового середовища (МГС) як додаткового фактору впливу, є ефективним засобом скорочення втрат і збільшення тривалості строків зберігання швидкопсувної рослинної продукції на діючих холодильниках АПК України. Одержані результати свідчать про доцільність використання МГС для збільшення строків зберігання швидкопсувної продукції рослинного походження, оскільки застосування МГС на діючих холодильниках не потребує внесення конструктивних змінень та застосування додаткового обладнання.
|
|
|