Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (13)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Седікова І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Седікова І. О. 
Види організаційних структур управління служби маркетингу на підприємстві сокової галузі [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, О. Є. Килинчук // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 4. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 155.799 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шевченко З. І. 
Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі [Електронний ресурс] / З. І. Шевченко, І. О. Седікова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 1. - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.507 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Седікова І. О. 
Формування конкурентних переваг під¬приємств м’ясної промисловості [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, А. В. Мочалова // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 219.982 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Седікова І. О. 
Стратегії просування продукції підприємств пивоварної галузі [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, О. Є. Килинчук // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 49-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 238.197 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Седікова І. О. 
Органічне зерновиробництво: можливості та перспективи розвитку [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Є. М. Коренман // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.199 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Седікова І. О. 
Логістичний інформаційний простір підприємств зернопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Д. В. Седіков // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 83-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.236 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Седікова І. О. 
Роль інформаційної складової у системі зберігання та переробки зерна [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Проблеми економіки. - 2013. - № 3. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2013_3_20
Проаналізовано сучасний стан діючої системи одержання інформації суб'єктами зернового ринку. Проведений аналіз чинної системи Одержання інформації підприємствами зберігання та переробки зерна показав, що вона не відповідає новим умовам. Були виявлено основні недоліки: відсутність достовірних матеріалів; нестача ринкової і науково-технічної інформації виробничого призначення; функціонування системи базується на застарілих паперових технологіях збору, обробки й розповсюдження інформації; не налагоджені контакти і не забезпечений обмін інформацією з міжнародними та національними центрами наукової, інформаційної та ділової активності в повному обсязі. Обгрунтована доцільність створення єдиної інформаційної системи зернового ринку. Розглянуто основні положення системної концепції захисту інформації від несанкціонованого доступу в автоматизованих інформаційних системах та визначено 4 базові підсистеми системи захисту інформації від несанкціонованого доступу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.255 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Седікова І. О. 
Сучасний стан розвитку телекомунікаційного простору України [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Д. В. Седіков // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 4. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 301.482 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Седікова І. О. 
Інноваційні методи управління підприємствами зернопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Бізнес Інформ. - 2013. - № 1. - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.216 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Седікова І. О. 
Умови експорту зернових вантажів України в нових реаліях [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 205.876 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Седікова І. О. 
Організаційні структури управління як основа ефективного управління підприємством [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, С. В. Селіхов // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.843 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Седікова І. О. 
Розвиток зернопродуктового підкомплексу і його інфраструктури [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 2. - С. 13-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 359.328 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Шевченко З. І. 
Реалізація стратегій управління підприємств зернопереробної галузі в умовах нестабільності зовнішнього середовища [Електронний ресурс] / З. І. Шевченко, І. О. Седікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 412-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__90
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.013 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Седікова І. 
Вплив кон’юнктури ринку зерна на продовольчу безпеку регіону [Електронний ресурс] / І. Седікова // Економічний аналіз. - 2013. - Т. 12(1). - С. 270-272 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2013_12(1)__57
Попередній перегляд:   Завантажити - 649.92 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Седікова І. 
Проблеми просування продукції підприємств з виробництва соків [Електронний ресурс] / І. Седікова, О. Килинчук // Економічний аналіз. - 2013. - Т. 12(4). - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2013_12(4)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 195.314 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Седікова І. О. 
Інформаційні ресурси – ключові елементи розвитку зернового ринку [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 7(3). - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_7(3)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.974 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Седікова І. О. 
Нормативно-правова база й форми управління біржовою діяльністю аграрного ринку [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 8(4). - С. 93-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_8(4)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 265.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Седікова І. О. 
Дослідження напрямів впровадження стратегії диверсифікації на підприємствах виноробної галузі [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Н. А . Петрочко // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 44–50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 184.579 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Седікова І. О. 
Формування концепції розвитку сільського господарства, орієнтованого на виробництво органічної продукції [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, В. А. Бондар // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2016. - Вип. 22. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2016_22_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.376 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Седікова І. О. 
Сучасний стан та система управління підприємств м’ясопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Інноваційна економіка. - 2015. - № 2. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2015_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 117.305 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського