Пошуковий запит: (<.>A=Седікова І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Седікова І. О. Види організаційних структур управління служби маркетингу на підприємстві сокової галузі [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, О. Є. Килинчук // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 4. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_4_5
|
2. |
Шевченко З. І. Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі [Електронний ресурс] / З. І. Шевченко, І. О. Седікова // Економіка харчової промисловості. - 2010. - № 1. - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2010_1_8
|
3. |
Седікова І. О. Формування конкурентних переваг під¬приємств м’ясної промисловості [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, А. В. Мочалова // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_2_15
|
4. |
Седікова І. О. Стратегії просування продукції підприємств пивоварної галузі [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, О. Є. Килинчук // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 2. - С. 49-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_2_13
|
5. |
Седікова І. О. Органічне зерновиробництво: можливості та перспективи розвитку [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Є. М. Коренман // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_22
|
6. |
Седікова І. О. Логістичний інформаційний простір підприємств зернопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Д. В. Седіков // Економіка харчової промисловості. - 2012. - № 4. - С. 83-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2012_4_23
|
7. |
Седікова І. О. Роль інформаційної складової у системі зберігання та переробки зерна [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Проблеми економіки. - 2013. - № 3. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2013_3_20 Проаналізовано сучасний стан діючої системи одержання інформації суб'єктами зернового ринку. Проведений аналіз чинної системи Одержання інформації підприємствами зберігання та переробки зерна показав, що вона не відповідає новим умовам. Були виявлено основні недоліки: відсутність достовірних матеріалів; нестача ринкової і науково-технічної інформації виробничого призначення; функціонування системи базується на застарілих паперових технологіях збору, обробки й розповсюдження інформації; не налагоджені контакти і не забезпечений обмін інформацією з міжнародними та національними центрами наукової, інформаційної та ділової активності в повному обсязі. Обгрунтована доцільність створення єдиної інформаційної системи зернового ринку. Розглянуто основні положення системної концепції захисту інформації від несанкціонованого доступу в автоматизованих інформаційних системах та визначено 4 базові підсистеми системи захисту інформації від несанкціонованого доступу.
|
8. |
Седікова І. О. Сучасний стан розвитку телекомунікаційного простору України [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Д. В. Седіков // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 4. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2014_4_13
|
9. |
Седікова І. О. Інноваційні методи управління підприємствами зернопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Бізнес Інформ. - 2013. - № 1. - С. 114-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_1_25
|
10. |
Седікова І. О. Умови експорту зернових вантажів України в нових реаліях [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_5
|
11. |
Седікова І. О. Організаційні структури управління як основа ефективного управління підприємством [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, С. В. Селіхов // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_10
|
12. |
Седікова І. О. Розвиток зернопродуктового підкомплексу і його інфраструктури [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 2. - С. 13-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_2_6
|
13. |
Шевченко З. І. Реалізація стратегій управління підприємств зернопереробної галузі в умовах нестабільності зовнішнього середовища [Електронний ресурс] / З. І. Шевченко, І. О. Седікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 412-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__90
|
14. |
Седікова І. Вплив кон’юнктури ринку зерна на продовольчу безпеку регіону [Електронний ресурс] / І. Седікова // Економічний аналіз. - 2013. - Т. 12(1). - С. 270-272 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2013_12(1)__57
|
15. |
Седікова І. Проблеми просування продукції підприємств з виробництва соків [Електронний ресурс] / І. Седікова, О. Килинчук // Економічний аналіз. - 2013. - Т. 12(4). - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2013_12(4)__10
|
16. |
Седікова І. О. Інформаційні ресурси – ключові елементи розвитку зернового ринку [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 7(3). - С. 170-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_7(3)__45
|
17. |
Седікова І. О. Нормативно-правова база й форми управління біржовою діяльністю аграрного ринку [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 8(4). - С. 93-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_8(4)__24
|
18. |
Седікова І. О. Дослідження напрямів впровадження стратегії диверсифікації на підприємствах виноробної галузі [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, Н. А . Петрочко // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 1. - С. 44–50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_1_8
|
19. |
Седікова І. О. Формування концепції розвитку сільського господарства, орієнтованого на виробництво органічної продукції [Електронний ресурс] / І. О. Седікова, В. А. Бондар // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2016. - Вип. 22. - С. 52-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2016_22_14
|
20. |
Седікова І. О. Сучасний стан та система управління підприємств м’ясопродуктового підкомплексу [Електронний ресурс] / І. О. Седікова // Інноваційна економіка. - 2015. - № 2. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2015_2_13
|
| |