Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (86)Журнали та продовжувані видання (2)Реферативна база даних (30)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сирохман І. В. 
Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.097 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Сирохман І. В. 
Біологічно активні добавки на основі місцевої лікарсько-технічної сировини, як ефективні антиоксиданти для спредів [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. Я. Родак // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 443.857 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сирохман І. В. 
Поліпшення споживних властивостей печива [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.266 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сирохман І. В. 
Мікробіологічна безпека і якість нових сухих сніданків [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__36
Попередній перегляд:   Завантажити - 174.089 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сирохман І. В. 
Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 147-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 185.844 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Сирохман І. В. 
Шляхи вдосконалення складу та технологій паст з гарбуза [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, М. І. Філь // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.664 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Ткаченко А. С. 
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Електронний ресурс] / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.401 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Сирохман І. В. 
Забезпечення якості і стійкості жирів емульсійного типу під час зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2009. - Вип. 11. - С. 3-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2009_11_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 306.578 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Сирохман І. В. 
Сучасні проблеми дослідження зберігання жирових продуктів [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. В. Хлопко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2013. - Вип. 13. - С. 8-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2013_13_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 310.727 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Сирохман І. В. 
Сучасні проблеми безпечності і якості харчових продуктів. Огляд [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 168-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.113 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Сирохман І. В. 
Проблеми поліпшення споживних властивостей і стабілізації якості рослинних олій [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2015. - Вип. 15. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2015_15_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 475.525 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Сирохман І. В. 
Поліпшення споживних властивостей нових вафель [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 697.88 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Сирохман І. В. 
Проблеми поліпшення споживних властивостей і стабілізації якості молочного жиру [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 853.408 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Сирохман І. 
Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів [Електронний ресурс] / І. Сирохман, Р. Бойдуник // Товари і ринки. - 2017. - № 2(1). - С. 77–85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_2(1)__10
Обгрунтовано доцільність внесення добавок жмиху розторопші плямистої окремо та в поєднанні з бурштиновою кислотою для подовження терміну зберігання жирових начинок вафельних тортів. Визначено оптимальну добавку для сповільнення окиснення жиру - 1 % жмиху розторопші з 0,2 % бурштинової кислоти.
Попередній перегляд:   Завантажити - 465.216 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.
 

Львівський торговельно-економічний університет.


Вісник Львівського торговельно-економічного університету : Технічні науки : зб. наук. пр. / Львів. торг.-екон. ун-т. – Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-т, 2016. - Виходить двічі на рік. - ISSN 2522-1221. - ISSN 2522-123X

Додаткові відомості та надходження

16.

Сирохман І. В. 
Напрями підвищення стабільності рослинних олій у технологічних процесах і під час зберігання [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 17. - С. 74-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2016_17_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 432.818 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Сирохман І. В. 
Напрями поліпшення якості, безпечності й збереженості вафель [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 542.082 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Фізер М. М. 
Підбір оптимальних напівемпіричних методів для моделювання довжин зв’язків в азольних системах [Електронний ресурс] / М. М. Фізер, О. І. Фізер, І. М. Сирохман, М. В. Сливка, І. М. Балог, А. О. Кривов’яз, В. Г. Лендєл // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Хімія. - 2018. - Вип. 1. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuchem_2018_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 320.829 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Сирохман І. В. 
Визначення вмісту оксалатів у різних ботанічних сортах часнику, вирощених у різних регіонах [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, І. Ф. Овчиннікова, Н. А. Чернова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 315-319. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 161.644 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Сирохман І. В. 
Наукові досягнення щодо поліпшення технології і складу м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 20. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_20_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.42 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського