Пошуковий запит: (<.>A=Терьохіна Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Терьохіна Л. А. Актуальні питання конкурентоспроможності підприємства галузі овочівництва в ринковому середовищі [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна, С. І. Корнієнко, Т. О. Рудницька // Вісник Центру наукового забезпечення АПВ Харківської області. - 2013. - Вип. 14. - С. 327-333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcnzapv_2013_14_44
|
2. |
Корнієнко С. І. Сучасні енергоощадні технології вирощування маточних коренеплодів буряка столового [Електронний ресурс] / С. І. Корнієнко, Л. А. Терьохіна, О. В. Куц, В. В. Могильний // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2014. - Вип. 21. - С. 255-259. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2014_21_49
|
3. |
Корнієнко С. І. Збереженість маточних коренеплодів буряку столового та вихід насіння в залежності від строків сівби та густоти маточних рослин [Електронний ресурс] / С. І. Корнієнко, Л. А. Терьохіна, В. В. Могильний // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2014. - Вип. 22. - С. 145-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2014_22_31
|
4. |
Ільїнова Є. М. Впровадження інноваційних розробок овочівництва в агроформування сільськогосподарських виробників [Електронний ресурс] / Є. М. Ільїнова, Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2013. - Вип. 59. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2013_59_15
|
5. |
Мозговська Г. В. Визначення ефективної дози гамма-опромінення для індукції генетичної мінливості рослин баклажана [Електронний ресурс] / Г. В. Мозговська, Т. В. Івченко, Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2013. - Вип. 59. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2013_59_29
|
6. |
Гончаренко В. Ю. Вплив альтернативної системи удобрення капусти білоголової пізньостиглої на біометричні показники рослин [Електронний ресурс] / В. Ю. Гончаренко, Л. А. Терьохіна, О. Ф. Мозговський // Овочівництво і баштанництво. - 2014. - Вип. 60. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2014_60_10
|
7. |
Терьохіна Л. А. Науково-організаційні засади трансферу інновацій овочівництва в сільськогосподарське виробництво [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна, Є. М. Ільїнова // Овочівництво і баштанництво. - 2014. - Вип. 60. - С. 244-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2014_60_36
|
8. |
Терьохіна Л. А. Маркетингові дослідження моніторингу ринку інноваційної продукції овочівництва [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна, О. В. Ручкін, М. Г. Шевченко, Л. А. Расторуєва // Овочівництво і баштанництво. - 2010. - Вип. 56. - С. 282-285. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2010_56_42
|
9. |
Терьохіна Л. А. Інновації для галузі овочівництва [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна, О. В. Ручкін, Т. О. Рудницька // Овочівництво і баштанництво. - 2011. - Вип. 57. - С. 225-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2011_57_38
|
10. |
Корнієнко С. І. Концептуальні основи розвитку овочівництва та забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / С. І. Корнієнко, В. П. Рудь, О. О. Кіях, Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 7-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_3
|
11. |
Терьохіна Л. А. Поновлення сортових ресурсів в овочівництві [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 365-369. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2012_58_57
|
12. |
Куц О. В. Мікробіологічна активність ґрунту за альтернативних систем удобрення капусти білоголової пізньостиглої [Електронний ресурс] / О. В. Куц, Л. А. Терьохіна, О. Ф. Мозговський // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2015. - Вип. 23. - С. 149-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2015_23_29
|
13. |
Корнієнко С. І. Продуктивний потенціал насіннєвих рослин буряку столового залежно від елементів технології [Електронний ресурс] / С. І. Корнієнко, Л. А. Терьохіна, О. В. Куц, Л. М. Урюпіна // Сортовивчення та охорона прав на сорти рослин. - 2014. - № 3. - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stopnsr_2014_3_10
|
14. |
Кравченко В. А. Ефективність селекційних досліджень в овочівництві [Електронний ресурс] / В. А. Кравченко, С. І. Корнієнко, Т. К. Горова, О. В. Хареба, Л. А. Терьохіна // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 6. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2016_6_9
|
15. |
Терьохіна Л. А. Наукове забезпечення підвищення рівня конкурентоспроможності інноваційних розробок [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна, Є. М. Ільїнова // Овочівництво і баштанництво. - 2015. - Вип. 61. - С. 272-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2015_61_37
|
16. |
Нестеренко Є. Л. Вплив строків сівби насіння буряку столового на врожайність маточних коренеплодів [Електронний ресурс] / Є. Л. Нестеренко, О. М. Могильна, Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2015. - Вип. 61. - С. 355-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2015_61_47
|
17. |
Могильна О. М. Розвиток органічного виробництва овочів [Електронний ресурс] / О. М. Могильна, В. О. Муравйов, В. П. Рудь, Л. А. Терьохіна // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2017_63_3
|
18. |
Терьохіна Л. А. Комерціалізація результатів наукових розробок – ключова ланка інноваційного циклу [Електронний ресурс] / Л. А. Терьохіна, Л. Л. Червона // Овочівництво і баштанництво. - 2016. - Вип. 62. - С. 296-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2016_62_40
|
19. |
Могильна О. М. Пріоритетні напрями наукового забезпечення виробництва малопоширених видів овочевих рослин в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Могильна, В. П. Рудь, О. В. Хареба, Т. К. Горова, О. В. Куц, Л. А. Терьохіна, В. В. Сидора // Овочівництво і баштанництво. - 2018. - Вип. 64. - С. 75-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2018_64_11
|
20. |
Рудь В. П. Морква м’ясиста: зональне виробництво, наукове забезпечення [Електронний ресурс] / В. П. Рудь, В. М. Сучкова, Л. А. Терьохіна, Л. М. Урюпіна, О. П. Стовбір, В. В. Сидора // Овочівництво і баштанництво. - 2019. - Вип. 66. - С. 91-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2019_66_12
|
| |