Пошуковий запит: (<.>A=Ткачова С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Ткачова С. С. Сучасні підходи до визначення сутності поняття "конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу" [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(2). - С. 196-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(2)__30
|
2. |
Ткачова С. В. Шкідливість личинок хлібних п’явиць на посівах пшениці ярої [Електронний ресурс] / С. В. Ткачова, В. П. Федоренко // Захист і карантин рослин. - 2013. - Вип. 59. - С. 319-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zikr_2013_59_43
|
3. |
Ткачова С. С. Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова, О. М. Цибіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 2. - С. 644-649. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_2_91
|
4. |
Василенко В. О. Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / В. О. Василенко, С. С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 584-595. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_82
|
5. |
Ткачова С. С. Інтегрований підхід до визначення сутності поняття "конкурентоспроможність підприємства" [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 561-569. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_82
|
6. |
Ткачова С. С. Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 510-519. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_73
|
7. |
Ткачова С. С. Моделювання ресторанного продукту [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова, Т. П. Іванова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 234-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__35
|
8. |
Ткачова С. С. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в сегменті швидкого харчування [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 2(2). - С. 266-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_2(2)__41
|
9. |
Ткачова С. В. Вплив агротехнічних заходів на чисельність хлібної смугастої блішки в посівах пшениці озимої [Електронний ресурс] / С. В. Ткачова // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2013. - Вип. 17(1). - С. 466-468. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2013_17(1)__114
|
10. |
Пічугіна Т. С. Особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємства ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / Т. С. Пічугіна, С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко, О. Є. Чатченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2014. - Вип. 2. - С. 217-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2014_2_24
|
11. |
Ткачова С. С. Сучасні підходи до визначення сутності поняття "конкуренція" [Електронний ресурс] / С. С. Ткачова // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2011. - Вип. 2(1). - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2011_2(1)__7
|
12. |
Ткаченко О. П. Система мотивації праці на підприємствах ресторанного бізнесу з позиції персоналу [Електронний ресурс] / О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова, О. Д. Тімченко, О. В. Ольшанський // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2015. - Вип. 2. - С. 213-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2015_2_23
|
13. |
Коніщева Н. Й. Шляхи сталого розвитку туризму на територіях національних природних парків [Електронний ресурс] / Н. Й. Коніщева, С. С. Ткачова // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2020. - № 2. - С. 23-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2020_2_5
|
14. |
Борзих О. І. Клоп мереживний Corythucha ciliata Say, 1832 (Hemiptera: Tingidae) — потенційно небезпечний інвазійний вид у фітоценозах Києва [Електронний ресурс] / О. І. Борзих, В. П. Федоренко, О. О. Стригун, П. Я. Чумак, С. М. Вигера, О. М. Гончаренко, Т. О. Галаган, О. Г. Аньол, Є. В. Ківель, С. В. Ткачова // Карантин і захист рослин. - 2022. - № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kizr_2022_1_8
|
15. |
Ольшанський О. В. Імплементація процесного управління у сферу торгівлі як важливу соціально-економічну систему [Електронний ресурс] / О. В. Ольшанський, С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко // Бізнес-навігатор. - 2021. - Вип. 2. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bnav_2021_2_18
|
16. |
Ольшанський О. В. Імплементація процесного підходу у теорію прийняття управлінських рішень [Електронний ресурс] / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова // Економічний простір. - 2021. - № 166. - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2021_166_11
|