Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Третьякова С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Третьякова С. О. 
Ріст і розвиток різних сортів пшениці озимої при вирощуванні їх після сидерального пару в південній частині правобережного Лісостепу [Електронний ресурс] / С. О. Третьякова, А. С. Третьяков // Новітні агротехнології. - 2013. - № 1. - С. 44-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novagr_2013_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 285.776 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Терещенко Ю. Ф. 
Світлій пам’яті Івана Максимовича Єремеєва (1887–1957 рр. [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Терещенко, В. К. Рябчун, М. В. Костюк, В. В. Любич, С. О. Третьякова // Генетичні ресурси рослин. - 2019. - № 25. - С. 162-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grr_2019_25_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 407.706 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Любич В. В. 
Формування посівних властивостей зерна сорго цукрового залежно від сорту, тривалості зберігання та оброблення регуляторами росту [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, Н. М. Климович, С. О. Третьякова // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2020. - № 1. - С. 30-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2020_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.991 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сторожик Л. І. 
Хімічна складова насіння сорго зернового (Sorghum bicolor) залежно від біологічних особливостей гібридів [Електронний ресурс] / Л. І. Сторожик, В. І. Войтовська, С. В. Завгородня, С. О. Третьякова // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 96(1). - С. 149-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_96(1)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 633.784 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Бойко І. І. 
Господарсько-біологічні показники зернового сорго залежно від сортових особливостей вітчизняної та іноземної селекції [Електронний ресурс] / І. І. Бойко, С. О. Третьякова, Н. М. Климович, О. В. Шевчук // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2020. - Вип. 28. - С. 43-52 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2020_28_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.719 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Третьякова С. О. 
Вплив фомопсису на формування рівня врожайності насіння гібридів соняшнику [Електронний ресурс] / С. О. Третьякова, О. П. Сержук, О. А. Єремеєва, Ю. Ф. Терещенко // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2020. - Вип. 28. - С. 147-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2020_28_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.567 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Третьякова С. О. 
Порівняльна оцінка хімічного складу цільнозернового борошна сорго зернового (Sorghum bicolor) і чіа (Salvia hispanica) [Електронний ресурс] / С. О. Третьякова, В. І. Войтовська, Я. В. Євчук, Л. М. Кононенко // Агробіологія. - 2020. - № 2. - С. 168-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2020_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.13 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Любич В. В. 
Біохімічна складова борошна із зерна різних гібридів кукурудзи і сорго [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова, Н. М. Климович // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 97(1). - С. 164-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_97(1)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 846.524 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Кононенко Л. М. 
Вміст біохімічної складової в насінні кунжута залежно від його забарвленн [Електронний ресурс] / Л. М. Кононенко, Я. В. Євчук, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 97(1). - С. 229-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_97(1)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.221 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Любич В. В. 
Технологічне оцінювання якості насіння сої залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова, Н. М. Климович // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2020. - № 2. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2020_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.476 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Євчук Я. В. 
Амінокислотний склад незнежиреного борошна кунжутного та перспективи його використання у виробництві органічних продуктів спеціального призначення [Електронний ресурс] / Я. В. Євчук, Л. М. Кононенко, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Агробіологія. - 2021. - № 1. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2021_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.241 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Кононенко Л. М. 
Використання кунжутного борошна в технології хліба спеціального призначення [Електронний ресурс] / Л. М. Кононенко, Я. В. Євчук, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2021. - Вип. 98(1). - С. 299-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2021_98(1)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 849.6 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Любич В. В. 
Формування біохімічної складової борошна із зерна різних гібридів соризу [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, В. Г. Крижанівський, С. О. Третьякова // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2021. - № 1. - С. 66-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2021_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Любич В. В. 
Біохімічна складова зерна кіноа залежно від сорту [Електронний ресурс] / В. В. Любич, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова // Інженерія природокористування. - 2021. - № 3. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Iprk_2021_3_8
Наведено результати дослідження біохімічної складової (вміст білка, вуглеводів, харчових волокон, жиру, золи, вітамінів, мінеральних елементів) зерна різних сортів кіноа. У зерні кіноа міститься 57,0 - 57,6 % вуглеводів, 14,0 - 14,6 - білка, 7,0 - 9,0 - харчових волокон, 6,0 - 7,3 - жиру, 2,33 - 2,58 % золи. Досліджені сорти кіноа, вирощені в умовах Правобережного Лісостепу, істотно не відрізняються за якістю. У зерні кіноа найбільше містилось вітаміну В3 - 1,45 - 1,59 мг % залежно від сорту. Проте інтегральний скор був на рівні 10 - 11 %. Найбільше 100 г зерна кіноа задовольняє біологічні потребу дорослої людини вітамінами В6, В1 і В2 - на 30 - 38 % залежно від варіанту досліду. Інтегральний скор вітаміну В5 був 15 - 16 % залежно від сорту. Слід відзначити, що істотної різниці між сортами кіноа виявлено не було, що підтверджує індекс комплексного оцінювання - 0,21 - 0,24. Зерно кіона найбільше містить калію, фосфору, магнію, сірки і кальцію. Вміст мангану, цинку, заліза та натрію був у межах 2,0 - 5,0 мг %. Індекс комплексного оцінювання не змінювався і становив 0,11. Проте інтегральний скор мав іншу тенденцію. Так, 100 г зерна цієї культури найбільше задовольняє біологічну потребу дорослої людини магнієм і фосфором - на 83 - 88 % залежно від варіанту досліду. Найменше натрієм, сіркою і кальцієм - на 0,1 - 5,1 %. Інтегральний скор для заліза був 32 - 34 %, цинку - 20 - 25, мангану - 20 - 21, калію - 11 - 13 % залежно від сорту. За біохімічною складовою зерно кіноа можна використовувати у технології безглютенових продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.975 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Войтовська В. І. 
Накопичення важких металів у зерні ячменю ярого (Hordeum sativum) залежно від сортових особливостей і тривалості зберігання [Електронний ресурс] / В. І. Войтовська, І. Ю. Рассадіна, Н. М. Климович, С. О. Третьякова // Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків. - 2021. - Вип. 29. - С. 62–71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpicb_2021_29_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.303 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Войтовська В. І. 
Технологічна якість крохмалю різних гібридів кукурудзи і сортів сорго зернового за його біохімічною складовою [Електронний ресурс] / В. І. Войтовська, В. В. Любич, С. О. Третьякова, В. О. Приходько // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2022. - № 1. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2022_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.936 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Третьякова С. О. 
Харчова цінність крупи цілої різних сортів сорго зернового [Електронний ресурс] / С. О. Третьякова, В. В. Любич, О. І. Заболотний, В. І. Войтовська // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2022. - Вип. 100(1). - С. 115-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2022_100(1)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 935.68 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського