Пошуковий запит: (<.>A=Фотіна Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 115
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Фотіна Т. І. Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, І. В. Коваленко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 2(1). - С. 162-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2012_2(1)__25
|
2. |
Березовський А. В. Вплив тренінгу в умовах середньогір’я на функціональний стан коней [Електронний ресурс] / А. В. Березовський, Т. І. Фотіна, Ю. Е. Дворська // Науково-технічний бюлетень. - 2014. - № 111. - С. 267-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2014_111_39
|
3. |
Улько Л. Г. Ефективність препарату оксіпролтм при асоційованих бактеріозах кінцівок у корів [Електронний ресурс] / Л. Г. Улько, Т. І. Фотіна, А. В. Березовський // Ветеринарна біотехнологія. - 2013. - Вип. 22. - С. 602-607. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2013_22_103
|
4. |
Березовський А. В. Сучасні детоксиканти мікотоксинів: аналіз вітчизняного ринку [Електронний ресурс] / А. В. Березовський, Т. І. Фотіна, Ю. Є. Дворська, О. А. Розпутня // Науковий вісник ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 13. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvvm_2014_13_12
|
5. |
Фотіна Т. І. Порівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков, О. В. Кисельов, Л. М. Ладика // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2. - С. 163-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2014_2_24
|
6. |
Шаповалов С. О. Аналіз дослідження соматич- них клітин молока кіз і моніторингові визначення їх рівня в стадах Східного регіону України [Електронний ресурс] / С. О. Шаповалов, Н. П. Русько, Л. М. Ладика, Т. І. Фотіна, О. Б. Кисельов, Т. М. Рижкова // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 8. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_8_11
|
7. |
Фотіна Т. І. Новий дезінфектант для дезінфекції транспортних засобів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, Л. Г. Улько, Г. А. Фотіна, А. В. Бабарук // Ветеринарна медицина. - 2014. - Вип. 98. - С. 22–26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2014_98_7
|
8. |
Касяненко О. І. Визначення основних джерел і шляхів передачі збудників харчових інфекцій [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна, М. М. Собина, С. М. Гладченко // Ветеринарна медицина. - 2014. - Вип. 98. - С. 88–91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2014_98_24
|
9. |
Фотіна Т. І. Значення мікробних асоціацій у патогенезі гнійно-некротичних уражень дистального відділу кінцівок у високопродуктивних корів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, Л. Г. Улько // Ветеринарна медицина. - 2009. - Вип. 92. - С. 510-512. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2009_92_137
|
10. |
Касяненко О. І. Чутливість мікроорганізмів Campylobacter spp. до дезінфектантів [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна // Ветеринарна медицина. - 2010. - Вип. 93. - С. 197-201 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2010_93_42
|
11. |
Нагорна Л. В. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курей за малофагозу після обробки "Ектосаном" ТМ [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорна, Т. І. Фотіна // Ветеринарна медицина. - 2010. - Вип. 93. - С. 301-306 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2010_93_64
|
12. |
Улько Л. Г. Вплив захворювань корів, викликаних умовно-патогенною мікрофлорою, на склад і якість молока [Електронний ресурс] / Л. Г. Улько, Т. І. Фотіна // Ветеринарна медицина. - 2010. - Вип. 94. - С. 334-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2010_94_148
|
13. |
Касяненко О. І. Порівняльна оцінка ефективності методів виділення термофільних кампілобактерій із продукції птахівництва [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна // Ветеринарна медицина. - 2011. - Вип. 95. - С. 108-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2011_95_46
|
14. |
Фотіна Т. І. Використання препарату Ветокс-1000 при лікуванні аеромонозу коропів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, Р. В. Петров, Н. В. Горчанок // Ветеринарна медицина. - 2011. - Вип. 95. - С. 231-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2011_95_103
|
15. |
Березовський А. В. Удосконалення засобів боротьби з асоціативними бактеріозами великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / А. В. Березовський, Т. І. Фотіна, Л. Г. Улько, С. Л. Хомутов // Ветеринарна медицина. - 2011. - Вип. 95. - С. 237-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2011_95_106
|
16. |
Дворська Ю. Є. Патоморфологічні зміни в організмі бройлерів при інфікуванні збудниками харчових токсикоінфекцій та згодовуванні контамінованих мікотоксинами кормів [Електронний ресурс] / Ю. Є. Дворська, Т. І. Фотіна // Ветеринарна медицина. - 2013. - Вип. 97. - С. 181-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2013_97_75
|
17. |
Ладика Л. М. Фізико-хімічний склад козячoго молока за умов проведення моніторингових досліджень його якості на сході України [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, С. О. Шаповалов, Т. І. Фотіна, О. В. Кисельов, В. О. Калашніков, Т. М. Рижкова // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 1. - С. 27-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_1_6 Наведено дані щодо моніторингових досліджень по встановленню референтних фізичних, технологічних, хімічних показників молока кіз, які надають змогу більш варіативно запроваджувати схеми розведення, спрямовані на покращання якості молока. Встановлено коефіцієнти перерахунку показників молока (щодо фракцій казеїну) від масової частки загального протеїну можуть використовуватися переробниками молока, за умов використання молока кіз у сироварінні. Встановлено референтний рівень сечовини для молока кіз, який складав у середньому 38 мг/дм3, може бути застосований як маркер протеїнового метаболізму в організмі кіз. У результаті експериментальних досліджень встановлено точку замерзання натурального молока кіз у Східному регіоні України, яка становить мінус 0,557 C, яка може бути використана для ідентифікації фальсифікації молока кіз водою.
|
18. |
Фотіна Т. І. Епізоотологічне та епідеміологічні значення харчових бактеріальних патогенів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, О. І. Касяненко, Г. А. Фотіна, Ю. Е. Дворська // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 2-3. - С. 141-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_2-3_31 Наведено дані щодо теоретичного та експериментального обгрунтування основних шляхів передачі збудників харчових токсикоінфекцій та токсикозів на основі проаналізованих даних санепідемстанції щодо етіологічних чинників інфікування людей. Вивчено об'єкти зовнішнього середовища, харчові продукти рослинного та тваринного походження як потенційне джерело збудників харчових інфекцій, а також питому вагу мікроорганізмів як етіологічного фактору токсикозів та токсикоінфекцій серед населення. За результатами проведеної роботи визначено основні шляхи передачі бактеріальних патогенів.
|
19. |
Улько Л. Г. Ефективність використання специфічних засобів в системі контролю асоційованих бактеріозів кінцівок великої рогатої худоби [Електронний ресурс] / Л. Г. Улько, Т. І. Фотіна // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Ветеринарна медицина. - 2014. - Вип. 1. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_vet_2014_1_29
|
20. |
Фотіна Т. І. Удосконалення схеми ветеринарно-санітарних заходів для зниження мікробного тиску у свинарських господарствах [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, Л. В. Нагорна, О. В. Фотін, І. В. Гапонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(4). - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(4)__41
|
| |