Пошуковий запит: (<.>A=Черно Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Черно Н. К. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 547-552. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_86
|
2. |
Черно Н. К. Гідроліз хітину препаратами деяких гідролаз [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, Л. С. Гураль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 552-558. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_87
|
3. |
Черно Н. К. Фізико-хімічні характеристики комплексів хітозану з аніонними полісахаридами [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, А. І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_13
|
4. |
Іоргачова К. Г. Харчова цінність бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Електронний ресурс] / К. Г. Іоргачова, Н. К. Черно, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_10
|
5. |
Черно Н. К. Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 43-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_7
|
6. |
Черно Н. К. Cтруктура та властивості β-глюкану Saccharomyces Cerevisiae, отриманого пероксидним методом [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, К. І. Шапкіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__27
|
7. |
Черно Н. К. Визначення оптимальних умов отримання дієтичної добавки комплексної дії з печериці двоспорової (Agaricus bisporus) [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_7
|
8. |
Черно Н. К. Інтерполіелектролітний комплекс хітозан-пектин як матриця для іммобілізації трипсину [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. А. Озоліна, А. І. Капустян // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_15
|
9. |
Черно Н. К. Лизоцим Armoracia Rusticana: аминокислотный состав, форма макромолекулы [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусир, О. В. Севастьянова, Н. Б. Тірон-Воробйова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_12
|
10. |
Гураль Л. С. Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць [Електронний ресурс] / Л. С. Гураль, Н. К. Черно, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_10
|
11. |
Черно Н. К. Визначення раціональних режимів концентрування лізоцимної складової капусти білокачанної (Brassica oleracea) шляхом комплексоутворення з іоногенними полісахаридами [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, Н. Б. Тірон-Воробйова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_11
|
12. |
Черно Н. К. Дослідження арабіногалактану деревини Pinus silvestris L. [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_9
|
13. |
Черно Н. К. Водорозчинний бета-глюкан Saccharomyces cerevisiae [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, О. В. Коваленко, К. І. Шапкіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_12
|
14. |
Черно Н. К. Разработка технологии бета-глюкана клеточных стенок дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. Н. Станкевич, К. И. Шапкина // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_5
|
15. |
Черно Н. К. Фракціонування полісахаридів гливи звичайної Pleurotus ostreatus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_11
|
16. |
Черно Н. К. Ферментативна фрагментація (1→3/1→6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, О. В. Коваленко, К. І. Шапкіна // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_15
|
17. |
Черно Н. К. Иммобилизация трипсина в интерполиэлектролитный комплекс хитозан-пектин [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, А. И. Капустян // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 154-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__42
|
18. |
Черно Н. К. Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 157-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__40
|
19. |
Черно Н. К. Характеристика екстрактивних речовин Agaricus bisporus та Pleurotus ostreatus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Т. А. Лисогор, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 92-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__22
|
20. |
Черно Н. К. Отримання та характеристика біологічно активного гідролізату Lactobacillus acidophilus [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, А. І. Капустян, В. В. Сейрик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__23
|
| |