Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Шарпе А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Віннікова Л. Г. 
Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, А. О. Шарпе, М. О. Янчева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.29 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Шарпе А. А. 
Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов [Електронний ресурс] / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 389.288 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Винникова Л. Г. 
Влияние параметров замораживания на микроструктуру мяса [Електронний ресурс] / Л. Г. Винникова, А. А. Шарпе, Е. Д. Янковая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.641 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського