Пошуковий запит: (<.>A=Якубчак О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 91
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Якубчак О. М. Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 12. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2012_12_10 Викладено результати досліджень жирнокислотного складу шпику свиней за ларвального ехінококозу. У разі середнього і високого ступеня інвазії у жировій тканині знижується коефіцієнт співвідношення поліненасичених до насичених жирних кислот.
|
2. |
Якубчак О. М. Вплив деяких режимів заморожування на якість яловичини [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, С. А. Ткачук, Л. Ю. Шевченко // Ветеринарна медицина України. - 2012. - № 12. - С. 30-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetm_2012_12_10
|
3. |
Якубчак О. М. Зміни амінокислотного складу та біологічної цінності м’яса свиней за ларвального ехінококозу [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Ветеринарна медицина України. - 2013. - № 2. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetm_2013_2_8
|
4. |
Якубчак О. М. Вплив ураження свиней ларвальним ехінококозом на жирнокислотний склад шпику [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Ветеринарна медицина України. - 2013. - № 3. - С. 20-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetm_2013_3_7
|
5. |
Якубчак О. М. Патоморфологічна характеристика яловичини за саркоцистозу [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, Т. В. Таран, В. В. Бережняк. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2013_4_12
|
6. |
Якубчак О. М. Salmonella enteritidis – збудник емерджентної харчової токсикоінфекції [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 7. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2012_7_4
|
7. |
Забарна І. В. Удосконалення моніторингових досліджень продукції птахівництва з кількісного визначення тилозину методом ELISA [Електронний ресурс] / І. В. Забарна, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2013_188(3)__10
|
8. |
Якубчак О. М. Вплив раціону із картопляних чіпсів на біохімічні показники крові лабораторних щурів [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, Л. А. Кондрасій // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2013_188(3)__14
|
9. |
Остапюк М. П. Система контролю за якістю та безпечністю кормів, кормових добавок і преміксів в Україні [Електронний ресурс] / М. П. Остапюк, Н. А. Меженська, О. М. Якубчак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2013_188(3)__22
|
10. |
Якубчак О. М. Значення аналізу ризиків у ланцюзі виробництва безпечних і якісних харчових продуктів [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, І. М. Деркач // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 177-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2013_188(3)__36
|
11. |
Якубчак О. М. Щодо токсичності хлорованої водопровідної води [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, В. О. Загребельний, Л. В. Адаменко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 182-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2013_188(3)__37
|
12. |
Якубчак О. М. Загальне бактеріальне обсіменіння молока – один з основних показників його якості [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, Л. О. Оленіч, Т. В. Таран // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 188(3). - С. 186-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_vet_2013_188(3)__38
|
13. |
Забарна І. В. Визначення тилозину в продукції птахівництва методом ELISA [Електронний ресурс] / І. В. Забарна, О. М. Якубчак // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 7. - С. 6-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_7_4
|
14. |
Чорнецька І. В. Моніторинг залишків заборонених ветеринарних препаратів та антибактеріальних субстанцій у тваринництві та в продукції тваринного походження країн Європейського Союзу [Електронний ресурс] / І. В. Чорнецька, О. М. Якубчак // Ветеринарна біотехнологія. - 2011. - № 20. - С. 218-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2011_20_35
|
15. |
Якубчак О. М. Ефективність аерозольної дезінфекції при застосуванні дезінфікуючого препарату "біолонг" [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук // Ветеринарна біотехнологія. - 2011. - № 20. - С. 234-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2011_20_37
|
16. |
Якубчак О. М. Аналіз епізоотичної ситуації інфекційних хвороб свиней в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, С. В. Обштат, В. М. Муковоз, М. С. Карпуленко, О. С. Гавриленко // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2014. - № 3. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2014_3_16 Проаналізовано статистичні дані у порівняльно-історичному аспекті ветеринарної звітності в Україні з інфекційних хвороб свиней за період із 1999 по 2013 рр. Поширеними хворобами в Україні є колібактеріоз, сальмонельоз та лептоспіроз, які вимагають застосування превентивних заходів. Виявлено високу напруженість епізоотичного процесу інфекційних хвороб, яка характеризується загальною захворюваністю і становить понад 1 % та індексом епізоотичності, який коливається в межах 0,62 - 1,00. Проаналізовані дані свідчать про небезпечність вищезазначених хвороб і потребу в детальному вивченні особливостей їх виникнення.
|
17. |
Якубчак О. М. Фактори, що впливають на загальне бактеріальне обсіменіння молока [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, Л. О. Оленіч, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 6. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_6_8
|
18. |
Якубчак О. М. Оцінка якості сирого товарного молока, отриманого від корів з особистих селянських господарств [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 11. - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_11_9
|
19. |
Якубчак О. М. Жирнокислотний склад м’язової тканини за саркоцистозу свиней [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 8. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_8_9
|
20. |
Якубчак О. М. Оцінка мікробіологічного ризику щодо м’яса свиней, уражених ехінококозом [Електронний ресурс] / О. М. Якубчак, А. А. Збарська // Ветеринарна медицина. - 2014. - Вип. 98. - С. 176–180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vetmed_2014_98_48
|
| |