Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Kasyanov G$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Kasyanov G. I. 
Some technological peculiarities of CO2 – extracts obtained from vegetative and animal raw material [Електронний ресурс] / G. I. Kasyanov, V. S. Korobitsyn, E. V. Tymchuk // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 340.993 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Kasyanov G. I. 
Features of usage of electromagnetic field of extremely low frequency for the storage of agricultural products [Електронний ресурс] / G. I. Kasyanov, I. E. Syazin, A. V. Grachev, T. N. Davidenko // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.956 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Kasyanov G. 
High-tech processing of secondary resources of winemaking [Електронний ресурс] / G. Kasyanov, T. Davydenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 386.812 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Derevenko V. 
Studying the properties of grape pomace as of an object of drying [Електронний ресурс] / V. Derevenko, G. Kasyanov, L. Pylypenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 697.97 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Aider M. 
Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectiс substances [Електронний ресурс] / M. Aider, E. Olkhovatov, L. Pylypenko, T. Nikitchina, G. Kasyanov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 729.247 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Sakibaev K. 
Technology improvement and evaluation consumer properties of dry breakfast [Електронний ресурс] / K. Sakibaev, L. Pylypenko, T. Nikitchina, G. Kasyanov // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 2. - С. 128-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 886.848 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського