Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Kasyanov G$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Kasyanov G. I. Some technological peculiarities of CO2 – extracts obtained from vegetative and animal raw material [Електронний ресурс] / G. I. Kasyanov, V. S. Korobitsyn, E. V. Tymchuk // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_34
| 2. |
Kasyanov G. I. Features of usage of electromagnetic field of extremely low frequency for the storage of agricultural products [Електронний ресурс] / G. I. Kasyanov, I. E. Syazin, A. V. Grachev, T. N. Davidenko // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 88-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_26
| 3. |
Kasyanov G. High-tech processing of secondary resources of winemaking [Електронний ресурс] / G. Kasyanov, T. Davydenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_12
| 4. |
Derevenko V. Studying the properties of grape pomace as of an object of drying [Електронний ресурс] / V. Derevenko, G. Kasyanov, L. Pylypenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_8
| 5. |
Aider M. Secondary plant resources as prospective unconventional sources of pectiс substances [Електронний ресурс] / M. Aider, E. Olkhovatov, L. Pylypenko, T. Nikitchina, G. Kasyanov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_10
| 6. |
Sakibaev K. Technology improvement and evaluation consumer properties of dry breakfast [Електронний ресурс] / K. Sakibaev, L. Pylypenko, T. Nikitchina, G. Kasyanov // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 2. - С. 128-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_2_17
|
|
|