Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Povarova N$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Povarova N. 
Pre-slaughter factors which influence the livestock meat quality [Електронний ресурс] / N. Povarova // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 88-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 642.865 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Povarova N. N. 
Investigation of the properties of boiled sausages from the biomodified stuffing during storage [Електронний ресурс] / N. N. Povarova, L. A. Melnick, G. V. Shlapak // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.17 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Kozonova J. 
Leading trends in the european functional food market [Електронний ресурс] / J. Kozonova, N. Povarova // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 4. - С. 92-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_4_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 690.72 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Povarova N. 
Functional-technological properties of protein composite of animal origin [Електронний ресурс] / N. Povarova, L. Melnyk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 3. - С. 443-452. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_3_9
Мета дослідження - вивчення функціональних і технологічних властивостей отриманих білкових композицій із м'яса птиці та визначення оптимальної з високими показниками якості. Досліджено м'ясо механічного обвалювання птиці, філейна частина птиці, окорок зі шкурою, яке піддавалося мікрохвильовому вакуумному сушінню з вологістю не більше 5 %, готові зразки Mepro 85 (голландського виробника) - тваринні білки великої рогатої худоби та Sunprotein - рослинний білок. Отримані результати свідчать про те, що отримані сухі порошки надають змогу наблизити готовий продукт до продукту зі збалансованим складом, високої якості та харчової цінності. Досліджено, що зразки з філейної частини, окорок курячий і м'ясо механічного обвалювання містили більше вільної вологи - 80 - 96 %, що надає продукту з його використанням більшої соковитості та ніжної консистенції. При цьому найкраща водоутримувальна здатність у зразка з філейної частини - 10,2 % та у Sunprotein - 11,4 %. Найбільшу жироутримувальну здатність мало м'ясо механічного обвалювання птиці - 13,1 %, якщо порівняти зі зразком Mepro 85 - 5,25 %. Емульсійна здатність у зразку м'ясо механічного обвалювання птиці становить 73 %, що на 20 - 25 % є вищою у порівнянні з іншими зразками. У результаті проведення мікробіологічних досліджень не було виявлено бактерій групи кишкової палички, патогенних мікроорганізмів, в тому числі роду Сальмонела, сульфітредукувальних клостридій. Загальна кількість мікроорганізмів після сушіння у всіх зразках не перевищує норматив для вареного сушеного м'яса (5 x 10<^>3). Найкращий результат у порівнянні з іншими спостерігався у зразку Sunprotein - 1,8 x 10<^>3. У ході сенсорного аналізу встановлено, що зразок із філейної частини має кращий зовнішній вигляд і запах, тоді як у м'яса механічного обвалювання консистенція є кращою. Вона найбільш розсипчаста, притаманна сухим порошкам. Порівняльний аналіз підтверджує високі функціональні та технологічні властивості зразків із філейної частини птиці та м'яса механічного обвалювання птиці, а також є безпечними за застосування у м'ясних продуктах.
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.015 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Burdo O. 
Kinetics and energy of poultry meat dehydration in vacuum and microwave field conditions [Електронний ресурс] / O. Burdo, N. Povarova, L. Melnyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 117-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 778.551 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Salskyi D. 
Overview of popular approaches in creating client-server applications based on scientometrics ONAFTs’ platform [Електронний ресурс] / D. Salskyi, A. Kozhukhar, O. Olshevska, N. Povarova // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2017. - Vol. 9, Iss. 4. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2017_9_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.286 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Kurta S. 
Regulation of the structure of honey during its long-term storage [Електронний ресурс] / S. Kurta, O. Khatsevich, I. Solonytska, N. Povarova // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 4. - С. 105-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.566 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського