Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Запаренко Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Крутовий Ж. А. 
Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Л. О. Касілова, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Наука та інновації. - 2013. - Т. 9, № 5. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2013_9_5_2
The recipe composition of cake with maximal possible content of retinol is worked out. Theproduct enriched on manganese, vitamin D and B-group vitamins is characterized by balanced content of essential amino acids.
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.264 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Гринченко О. О. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини [Електронний ресурс] / О. О. Гринченко, І. М. Гурікова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 97-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.874 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Крутовий Ж. А. 
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 390-397. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_64
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Нікітіна В. В. 
Порівняльний аналіз використання технологій шоу-бізнесу під час президентських виборів у США (2008) і в Україні (2010) [Електронний ресурс] / В. В. Нікітіна, Г. В. Запаренко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 629-637. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_88
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.02 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Афанасьєва О. П. 
Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / О. П. Афанасьєва, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко, К. Р. Касабова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2012. - Вип. 1(2). - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2012_1(2)__57
Попередній перегляд:   Завантажити - 271.399 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Крутовий Ж. А. 
Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Н. В. Манжос, Л. О. Касілова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 434-439. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_70
Попередній перегляд:   Завантажити - 184.387 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Крутовий Ж. А. 
Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Н. В. Манжос, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 440-448. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_71
Попередній перегляд:   Завантажити - 320.043 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Черевко О. І. 
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 203-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__32
Попередній перегляд:   Завантажити - 309.168 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Крутовий Ж. А. 
Про системний підхід до розробки раціонів харчування [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 246-252. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__38
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.918 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Крутовий Ж. А. 
Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Л. О. Касілова, Н. В. Манжос, Ю. Ю. Приказчикова, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 287-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 260.446 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Крутовий Ж. А. 
Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 294-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 402.959 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Варипаєв О. М 
Постнекласичний підхід до сучасної філософії освіти [Електронний ресурс] / О. М Варипаєв, Г. В. Запаренко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 215-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2013_1(2)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.088 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Крутовий Ж. А. 
Проектування рецептури бісквіту, що забезпечує добові потреби в селені [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 1. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 448.708 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Олійник С. Г. 
Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська [Електронний ресурс] / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, К. Є. Королюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 4. - С. 218-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_4_29
У технології виробництва зернового хліба під час замочування зерна запропоновано використовувати нові ферментні препарати целюлолітичної дії. Обгрунтовано склад замочувального середовища, що включає целюлазу, beta-глюканазу та ксиланазу, а також бурштинову кислоту. З використанням методів експериментально-статистичного планування та програми MathCAD оптимізовано кількісний склад зазначених ферментних препаратів. Показано, що їх застосування надає можливість скоротити тривалість замочування зерна полби сорту Голіковська на 25 % і покращити санітарно-гігієнічний стан гідратованого зерна.Досліджено вплив ферментних препаратів целюлази, ксиланази та глюкозооксидази на процеси дозрівання зернового тіста та якість зернового хліба. Встановлено, що внесення дослідних ферментних препаратів у зернове тісто під час його приготування сприяє інтенсифікації біохімічних і мікробіологічних процесів дозрівання. У результаті покращуються реологічні властивості тіста та підвищуються показники якості готових виробів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.602 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Олійник С. Г. 
Оптимізація складу композиції ферментних препаратів для підвищення якості зернового хліба [Електронний ресурс] / С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 482.873 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Запаренко Г. В. 
Вивчення показників якості зернового пшеничного і полб’яного хліба під час зберігання [Електронний ресурс] / Г. В. Запаренко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 205-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_27
Наведено результати дослідження зміни показників якості під час зберігання зернового полб'яного та пшеничного хліба, виготовленого з використанням ферментних препаратів целюлолітичної, геміцелюлолітичної й окисно-відновної дії Целюлад, Ксилолад і Глюкозооксидаза. Встановлено, що протягом 72 год зберігання дослідні зразки полб'яного та пшеничного хліба краще зберігають свіжість, ніж контрольні, про що свідчать їх вищі органолептичні, структурно-механічні й гідрофільні властивості, менші втрати вологи та нижчі показники кришкуватості. Це пов'язано з підвищенням водопоглинальної та водоутримувальної здатності, а також із поліпшенням структури зернового полб'яного та пшеничного тіста та хліба у результаті біотрансформації некрохмальних полісахаридів і покращання стану білково-протеїназного комплексу зерна під дією Целюладу, Ксилоладу та Глюкозооксидази.
Попередній перегляд:   Завантажити - 407.747 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Черевко О. І. 
Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 7-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.688 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Крутовий Ж. А. 
Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів [Електронний ресурс] / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, В. О. Захаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 231-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.444 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Черевко О. І. 
Нетрадиційні борошняні вироби та їх внесок у забезпечення добових потреб у нутрієнтах циклових раціонів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 7-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 348.9 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Черевко О. І. 
Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 242-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 359.639 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського