Пошуковий запит: (<.>A=Пічкур В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Королік Р. П. Оцінка множини фазових обмежень множинної дискретної системи [Електронний ресурс] / Р. П. Королік, В. В. Пічкур // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серія : Фізико-математичні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKNU_fiz_mat_2013_2_33 Одержано оптимальні оцінки множини фазових обмежень в задачі практичної стійкості дискретної множинної системи. Для випадку лінійної динамічної складової обгрунтовано теореми про оптимальні оцінки за конкретних фазових обмежень.
|
2. |
Ліндер Я. М. Оптимальні оцінки імпульсної дії в задачі практичної стійкості диференціальних включень з імпульсним впливом [Електронний ресурс] / Я. М. Ліндер, В. В. Пічкур // Системні дослідження та інформаційні технології. - 2013. - № 3. - С. 69-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sdtit_2013_3_9 Вивчено практичну стійкість диференціальних включень із багатозначними імпульсними впливами. Обгрунтовано властивості оптимальних оцінок імпульсних впливів диференціальних включень: для нелінійних диференціальних включень доведено критерій оптимальності оцінки імпульсних впливів. У випадку лінійного диференціального включення з лінійними відображеннями імпульсного впливу, які задовольняють умові поділу, одержано аналітичний вираз для знаходження оптимальної оцінки імпульсних впливів, яка забезпечує практичну стійкість системи на заданому часовому інтервалі. Результати мають алгоритмічну спрямованість.
|
3. |
Башняков О. М. Умови практичної стійкості дискретних систем і функції Ляпунова [Електронний ресурс] / О. М. Башняков, В. В. Пічкур, І. В. Хітько // Системні дослідження та інформаційні технології. - 2012. - № 3. - С. 125-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sdtit_2012_3_13 Розглянуто питання побудови оптимальних оцінок множин початкових даних і фазових обмежень для дискретних систем за допомогою методу функцій Ляпунова. Для лінійних дискретних систем за опуклих фазових обмежень одержано оптимальні оцінки множини початкових умов у вигляді кулі та еліпсоїда.
|
4. |
Пічкур В. Я. Дослідження реологічних властивостей різних видів модифікованого крохмалю [Електронний ресурс] / В. Я. Пічкур, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_10
|
5. |
Пічкур В. Я. Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю [Електронний ресурс] / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__39
|
6. |
Пічкур О. Особливості етапу підготовки договорів про передання майнових прав на результати інтелектуальної діяльності [Електронний ресурс] / О. Пічкур, В. Пічкур // Теорія і практика інтелектуальної власності. - 2012. - № 3. - С. 38–46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpiv_2012_3_8
|
7. |
Пічкур О. Визначення предмета цивільно-правових договорів щодо результатів інтелектуальної (розумової) діяльності [Електронний ресурс] / О. Пічкур, Д. Пічкур, В. Пічкур // Теорія і практика інтелектуальної власності. - 2012. - № 4. - С. 3–11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpiv_2012_4_2
|
8. |
Лященко Т. О. Гейміфікація як одна з інноваційних форм навчального процесу [Електронний ресурс] / Т. О. Лященко, М. В. Гришуніна, В. Р. Пічкур // Управління розвитком складних систем. - 2018. - Вип. 35. - С. 113-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Urss_2018_35_16
|
9. |
Ковтун А. В. Дослідження впливу сировини рослинного походження на якість формованих чіпсів [Електронний ресурс] / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_18
|
10. |
Ковтун А. В. Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів [Електронний ресурс] / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 163-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_25
|
11. |
Пічкур В. Я. Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю [Електронний ресурс] / В. Я. Пічкур, М. М. Лазаренко, О. М. Алєксєєв, В. М. Ковбаса, М. В. Лазаренко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 1(6). - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_1(6)__12 Проведено визначення термогравіметричних показників і диференціально термічний аналіз нативних та екструдованих видів кукурудзяного, пшеничного, картопляного та тапіокового крохмалю. На підставі аналізу даних здійснено порівняльну характеристику кількості адсорбційно та капілярно зв'язаної вологи досліджуваних зразків. Вивчено вплив процесу екструдування та наявності кристалічних структур крохмалю на енергію зв'язку вологи.
|
12. |
Матвієнко В. Т. Керування пучком траєкторій лінійної дискретної системи зi скінченними множинами початкових i кінцевих станів [Електронний ресурс] / В. Т. Матвієнко, В. В. Пічкур, Д. І. Черній // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Математичне моделювання в техніці та технологіях. - 2023. - № 1. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimm_2023_1_25
|