Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (10)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Синиця О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Синиця О. В. 
Пережите дитиною насильство як проблема дослідження вікової та практичної психології [Електронний ресурс] / О. В. Синиця // Міжнародний науковий форум: соціологія, психологія, педагогіка, менеджмент. - 2011. - Вип. 5. - С. 117-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mnf_2011_5_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Синиця О. С. 
Концепція енергоресурсного самозабезпечення як основа конкурентоздатного сільського господарства [Електронний ресурс] / О. С. Синиця // Сталий розвиток економіки. - 2013. - № 4. - С. 80-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sre_2013_4_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Шелудько Р. М. 
Характеристика енергетичного забезпечення сільськогосподарських підприємств Запорізької області [Електронний ресурс] / Р. М. Шелудько, О. С. Синиця // Бізнес Інформ. - 2015. - № 1. - С. 183-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2015_1_30
У ході аналізу ключових параметрів системи енергетичного забезпечення сільськогосподарських підприємств встановлено низку специфічних рис галузевого енергоспоживання, що мають різне походження, інтенсивність, тип дії і, відповідно, зумовлюють потребу аграрного виробництва в енергетичних ресурсах. Виходячи зі структури енергетичних потужностей сільськогосподарських підприємств, підтверджено мобільний характер сільськогосподарського виробництва. Виявлено процес якісного оновлення тракторного парку агроформувань регіону у вигляді зростання середньої потужності тракторного двигуна. Проаналізовано структуру паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР) і виявлено тенденції їх споживання. Встановлено, що основу паливно-енергетичного балансу сільськогосподарських підприємств Запорізької області становлять газойлі. Враховуючи зростання споживання дизпалива, виявлено закономірне заміщення моторних бензинів, спричинене оновленням вантажного автопарку підприємств. Доведено ключову роль сільського господарства в енергетичному балансі регіону за окремими видами енергоносіїв. Зазначено, що основною відмінністю сільськогосподарських підприємств Запорізької області від загальноукраїнських є низька частка природного газу в структурі спожитих ПЕР. Встановлено зростання ефективності та зниження інтенсивності енерговикористання у сільськогосподарських підприємствах регіону.
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.063 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Єфіменко В. І. 
Оптимізація структури кредитного потенціалу банківської системи України [Електронний ресурс] / В. І. Єфіменко, М. В. Гончар, О. О. Синиця // Моделювання регіональної економіки. - 2012. - № 2. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Modre_2012_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 148.444 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Палій А. П. 
Санітарна обробка доїльно-молочного обладнання [Електронний ресурс] / А. П. Палій, А. П. Палій, О. В. Синиця // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 170. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_170_10
Наведено загальні принципи санітарної обробки доїльно-молочного обладнання сучасними препаратами. Представлено основні характеристики деяких груп хімічних речовин, перспективи застосування їх на практиці.
Попередній перегляд:   Завантажити - 156.736 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Синиця О. С. 
Кластеризація в аграрній енергетиці як інструмент побудови самодостатніх та конкурентоспроможних агроформувань [Електронний ресурс] / О. С. Синиця. // Ефективна економіка. - 2014. - № 10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2014_10_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 214.336 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Синиця О. С. 
Місце та перспективи аграрної енергетики в структурі конкурентного потенціалу сільського господарства [Електронний ресурс] / О. С. Синиця // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. - 2014. - № 2(1). - С. 78-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2014_2(1)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 653.622 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Синиця О. С. 
Комплексне вирішення енергетичних проблем сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. С. Синиця // Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 1. - С. 237-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhnau_ekon_2015_1_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.344 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Козій Н. С. 
Інфраструктура фінансового ринку України в умовах цифрової економіки [Електронний ресурс] / Н. С. Козій, О. О. Синиця // Економічний простір. - 2020. - № 154. - С. 156-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2020_154_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 458.881 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Синиця О. В. 
Вплив режимів низькотемпературного оброблення на якість і безпеку м'яса свинини [Електронний ресурс] / О. В. Синиця, Л. Г. Віннікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 4. - С. 187-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_4_19
Традиційні режими температурного оброблення, що використовуються на сучасних м'ясопереробних підприємствах, розроблені з запасом мікробіологічної міцності, що пояснюється необхідністю гарантованого знищення небажаних мікроорганізмів. Водночас відомий згубний вплив високих температур на поживні та сенсорні властивості м'ясного продукту (МП). Розглянуто важливе питання мікробіологічної безпеки МП, оброблених за м'яких температурних режимів. Розкрито динаміку денатураційних змін білків м'язової тканин, викликаних різними змінами температурами. Увагу приділено останнім дослідженням впливу низькотемпературного тривалого оброблення на структурно-механічні та сенсорні властивості м'ясної системи. Наведено експериментальні дослідження впливу низькотемпературного оброблення на якісні характеристики та мікробіологічну безпечність м'яса свинини. Температурне оброблення проводилось у діапазоні температур 55 - 61 <^>oC із експозицією до 4 год. Визначено вплив температури та часу оброблення на ступінь денатурації м'язових білків, втрату маси м'яса, інактивації необхідної кількості мікроорганізмів і досягнення стану кулінарної готовності. Аналіз результатів ступеня денатурації білків і втрат маси показав, що температура більшою мірою впливає на деструктивні зміни у м'ясній системі, ніж тривалість. Втрати маси м'яса стрімко зростають під час нагріву до температури в центрі продукту 61 <^>oC. Для досягнення мікробіологічної безпеки достатнім є оброблення за температури 60 <^>oC із часом експозиції 1 год. Оброблення за 55 - 57 <^>oC не викликає необхідної інактивації мікроорганізмів навіть через 4 год. Експозиція протягом години за температур 60 - 61 <^>oC призводить до необхідного рівня залишкової активності кислої фосфатази. На підставі проведених досліджень визначено, що раціональними параметрами є оброблення протягом 1 год за температури в центрі продукту 60 <^>oC.
Попередній перегляд:   Завантажити - 373.008 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Синиця О. П. 
Концертно-виконавська й педагогічна діяльність піаністки Ведди Розен [Електронний ресурс] / О. П. Синиця // Література та культура Полісся. Серія : Філологічні науки. - 2021. - Вип. 102. - С. 63-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ltkpfil_2021_102_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 315.127 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського