Пошуковий запит: (<.>A=Чаговець В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. |
Чаговець В. В. Досвід комп’ютерного оцінювання студентських робіт [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Ю. В. Землянко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Сер. : Автоматика, вимірювання та керування. - 2013. - № 753. - С. 140-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VNULP_2013_753_24
|
2. |
Чаговець В. Модульний принцип побудови інженерної інформаційної підсистеми менеджменту [Електронний ресурс] / В. Чаговець // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2012. - № 2. - С. 112-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2012_2_12 Розглянуто проектування процесу виробництва макаронних виробів за допомогою методу екструзії із використанням Case-технології. Описано роботу створеного програмного модуля, що дозволяє автоматизувати конструкторсько-технологічні розрахунки дозуючого пристрою макаронного преса, тістозмішувача, шнека, вакуумної системи преса, матриці для різних видів продукції (макарони, вермішель, локшина).
|
3. |
Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_18
|
4. |
Чаговець В. В. Комплекс програм для самостійного вивчення тем дисципліни "інформатика" [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 605-610. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_95
|
5. |
Чаговець В. В. Ділова гра: програмна реалізація і досвід застосування у підготовці інженерів-механіків [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Л. К. Карпенко, Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 610-614. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_96
|
6. |
Чаговець В. В. Активізація самостійної роботи студентів [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 462-467. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_79
|
7. |
Чаговець Л. О. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів [Електронний ресурс] / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_3
|
8. |
Чаговець В. В. Сучасні технології розробки електронних підручників [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 329-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__49
|
9. |
Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__27
|
10. |
Чаговець В. В. Сучасний напрям використання інформаційно-комунікаційних технологій [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець // Вестник Харьковского национального автомобильно-дорожного университета. - 2015. - Вып. 71. - С. 118-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vhad_2015_71_21 Розглянуто питання розробки дистанційного курсу з інформатики в середовищі Moodle з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Курс призначений для підготовки бакалаврів за напрямами "Інженерна механіка" та "Енергомашинобудування". Наведено структуру дистанційного курсу, елементи web-ресурсів, результати апробації.
|
11. |
Чаговець В. В. Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 513-520. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_57
|
12. |
Чаговець В. В. Модель взаємодії викладача і студентів в інформаційно-освітньому середовищі [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець. // Економіка. Управління. Інновації. Серія : Економічні науки. - 2015. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2015_3_19
|
13. |
Чаговець В. В. Сучасний стан та проблеми автоматизації управління підприємствами ресторанного бізнесу та торгівлі [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, В. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 495-501. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_83
|
14. |
Чаговець В. В. Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, М. О. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 408-417. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_40
|
15. |
Чаговець В. В. Розробка інформаційно-комунікаційного інтернет-ресурсу навчальних дисциплін [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Ю. В. Землянко, В. О. Родіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 431-442. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_47
|
16. |
Чаговець В. В. Створення програмно-методичного комплексу дисциплін із використанням мультимедійних технологій [Електронний ресурс] / В. В. Чаговець, Ю. В. Землянко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 442-451. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_48
|
17. |
Чаговець Л. О. Технологія Data Mining у моделюванні нерівномірності соціально-економічного розвитку регіонів [Електронний ресурс] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець, А. С. Діденко // Бізнес Інформ. - 2020. - № 3. - С. 82-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2020_3_12 Мета роботи - розробка моделей редукції інформаційного простору оцінки соціально-економічного розвитку регіонів України (СЕР) та виокремлення факторних груп індикаторів, що має особливе значення для підвищення ефективності формування та ухвалення рішень під час розробки стратегій розвитку регіонів. Проведений монографічний аналіз, систематизація й узагальнення сучасних наукових доробок вітчизняних і закордонних учених дозволили дійти висновків щодо існування низки підходів до визначення та оцінки нерівномірності соціально-економічного розвитку регіонів та відсутності єдиної бази оцінних індикаторів СЕР. У результаті дослідження було розроблено модель редукції індикаторів оцінки нерівномірності соціально-економічного розвитку регіонів України методами Data Mining, зокрема методом головних компонент, що дозволило суттєво зменшити інформаційний простір оцінних показників. За результатами моделювання визначено вплив і навантаження індикаторів нерівномірності за напрямками соціально-економічного розвитку регіонів; виокремлено факторні групи індикаторів СЕР за їх головними компонентами. Перспективами подальших досліджень за даним напрямком слід вважати розробку моделей класифікації станів СЕР і прогнозування рівня нерівномірності СЕР на базі сформованого комплексу моделей оцінки асиметричності та нерівномірності регіонального розвитку; формування системи напрямків та виокремлення найсуттєвіших стратегічних важелів регіонального розвитку. Здобуті результати дають можливість масштабування моделей за даними країн Європейського Союзу, що є базисом для подальшого вдосконалення моделей вирівнювання асиметричності розвитку макрорегіонів.
|
18. |
Чаговець Л. О. Моделі ідентифікації та прогнозування стану цифровізації країн у світовому просторі [Електронний ресурс] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець // Комунальне господарство міст. Серія : Технічні науки та архітектура. - 2023. - Т. 1. - С. 2-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kgm_tech_2023_1_3
|
19. |
Чаговець Л. О. Цифровізація як чинник соціально-економічного розвитку та економічної безпеки держави [Електронний ресурс] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець // Комунальне господарство міст. Серія : Технічні науки та архітектура. - 2023. - Т. 6. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/kgm_tech_2023_6_6
|