Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>T=Якість і безпечність харчової продукції$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Крисанов Д. Ф. Якість і безпечність харчової продукції [Електронний ресурс] / Д. Ф. Крисанов // Економіка і прогнозування. - 2010. - № 3. - С. 103-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econprog_2010_3_11 Проаналізовано ситуацію з якістю і безпечністю харчової продукції, що реалізується на ринках України, систематизовано основні загрози та небезпеки, пов'язані зі споживанням неякісного і небезпечного продовольства. Розкрито проблеми формування національної системи технічного регулювання у сфері якості й безпечності харчової продукції, обгрунтовано основні напрями і важелі, запровадження яких сприятиме посиленню захисту життя і здоров'я населення, навколишнього середовища і прав споживачів.
|
|
|