Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дзюба Н. А. 
Розробка композиції борошняного кондитерського виробу "Вупі пай" / Н. А. Дзюба, А. Р. Антонова, О. В. Землякова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_12
  Повний текст PDF - 511.131 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дзюба Н.
  • Антонова А.
  • Землякова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дзюба Н. А. Розробка композиції борошняного кондитерського виробу "Вупі пай" / Н. А. Дзюба, А. Р. Антонова, О. В. Землякова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дзюба Надія Анатоліївна (біологічні науки)
  • Антонова Альфія Раісівна (1962–) (технічні науки)
  • Землякова Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського