Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Савченко О. 
Режими розрізання сирного згустка при виготовленні твердих сирів / О. Савченко, Л. Шевченко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_9
  Повний текст PDF - 522.087 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савченко О.
  • Шевченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савченко О. Режими розрізання сирного згустка при виготовленні твердих сирів / О. Савченко, Л. Шевченко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Савченко Олексій Федосійович (економічні науки)
  • Савченко Ольга Ростиславівна (економічні науки)
  • Савченко Олена Валентинівна (економічні науки)
  • Савченко Олександр Геннадійович (економічні науки)
  • Савченко Ольга Ігорівна (економічні науки)
  • Савченко Олена Павлівна (економічні науки)
  • Савченко Олександр Сергійович (1979–) (економічні науки)
  • Шевченко Людмила Степанівна (економічні науки)
  • Шевченко Любов Ярославівна (економічні науки)
  • Шевченко Лілія Гранитівна (економічні науки)
  • Шевченко Людмила Олегівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського