Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Ткаченко О. В. 
Дослідження споживчих властивостей яєць різних виробників (на прикладі мережі супермаркетів "Фуршет") / О. В. Ткаченко // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 3. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_3_14
  Повний текст PDF - 298.257 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко О. В. Дослідження споживчих властивостей яєць різних виробників (на прикладі мережі супермаркетів "Фуршет") / О. В. Ткаченко // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 3. - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Олена Вікторівна (економічні науки)
  • Ткаченко Олександр Васильович (економічні науки)
  • Ткаченко Олена Вадимівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського