Наукова періодика України | Економіка. Менеджмент. Бізнес | ||
Пішеніна Т. І. Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності харчових і переробних підприємств АПК / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економіка. Менеджмент. Бізнес. - 2014. - № 1. - С. 99-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmebi_2014_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пішеніна Т. І. Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності харчових і переробних підприємств АПК / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економіка. Менеджмент. Бізнес. - 2014. - № 1. - С. 99-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmebi_2014_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |