Наукова періодика України Економіка. Менеджмент. Бізнес


Пішеніна Т. І. 
Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності харчових і переробних підприємств АПК / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економіка. Менеджмент. Бізнес. - 2014. - № 1. - С. 99-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmebi_2014_1_17
  Повний текст PDF - 146.608 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пішеніна Т.
  • Костюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пішеніна Т. І. Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності харчових і переробних підприємств АПК / Т. І. Пішеніна, В. К. Костюк // Економіка. Менеджмент. Бізнес. - 2014. - № 1. - С. 99-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecmebi_2014_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пішеніна Тетяна Іллівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського