Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Бондар Н. П. Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, І. М. Силка, В. О. Губеня, О. М. Люлька, О. О. Кравцов // Молодий вчений. - 2018. - № 1(1). - С. 413-418. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_1%281%29__98 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондар Н. П. Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, І. М. Силка, В. О. Губеня, О. М. Люлька, О. О. Кравцов // Молодий вчений. - 2018. - № 1(1). - С. 413-418. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_1(1)__98.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |